Публикувано на 08.07.2019 / 21:16

А БЕ, БОКО, ЗАЩО ГО НЯМАШЕ ФУТБОЛНИЯТ „БОС“ НА СЛАВИЯ?!

FUTBOKO„На срещата на футболните босове с премиера Бойко Борисов, която се провежда в Министерски съвет присъстват освен министър-председателя и босовете на Лудогорец, Левски и ЦСКА в лицето на Кирил Домусчиев, Гриша Ганчев и Васил Божков. На срещата присъства и шефът на БФС Борислав Михайлов.

Сега да питам и аз, като „черна станция“, а бе, Боко, що така легитимираш това определение „футболни босове“? Туй не са ли, президенти, бре? Аз, като чуя „бос“ и за подземен бос, се сещам…

И още – нещо, струва ми се важно! А бе, Боко, като славистка по бащина линия, щото баща ми достатъчно е дал за „Славия“, ако не знаеш, да ти обадя, питам: защо го нямаше футболният „бос“ на „Славия“, а? Защо не беше поканен, а?

Щото някак излиза, че с едните „босове“ – публично, пък с другите „босове“ – по ресторантите…

Да живей „Славия“! И това не е ирония, и без това търся „боса“ на „Славия“, че да му подаря футболните обувки на баща ми за музея, ако има такъв изобщо.

Веселина Томова Захариева

Коментари 12 за
“А БЕ, БОКО, ЗАЩО ГО НЯМАШЕ ФУТБОЛНИЯТ „БОС“ НА СЛАВИЯ?!”

 1. Та в тая връзка със Славия да питам защо тройката от ресторанта на царско село,които редят резултатите,я нямаше на срещата???

 2. Боко казал на срещата, че от „Левски“, не ходел по мачове да не псували него заради „Левски“. Нема нужда да ходи, народа го псува навсякъде. От „Левски“ е, за това не ги гонят от „А“ група за 3о млн. задължения. Най-много бил помогнал на ЦСКА. Боко смята ликвидацията на най-успешния български футболен клуб за помощ. Същото прави и с държавата.

  Колко трябва да си без мозък, че да идеш да искаш мозък от безмозъчния Боко? Ама босовете не са отишли за мозък, а за наколенчене и само три избраника, да не е самичък Гелосания. Боко не само кара джипка, Боко тук, Боко там, Боко навсякъде, няма такава Пунта Мара за всяка манджа мирудия като него, защото за нищо не го бива специалистът по всичко. Футбол няма, както няма държава в Боколандия.

 3. Ей,хора,не се издържа повече,давайте да се събираме накуп,да направим едно колективно самоубийство и да оставим най сетне босовете да си живеят спокойно живота. Да умрем поне с достойнство.А сега умираме като безпомощни мижитурки.

  1. … да бе, от какъФ зор аз да мра , а Оправляващите КРЕТЕНИ да плуват в живота , като сухо лайно във вода ???

   1. Ми щото от лотарията ни се падна ете това те. От торбата с п..ите изтеглихме чепатия. И си го носим на рамо вече половин живот.

 4. Преди време,когато агитката на ЦСКА псуваше Боко той нареди на Прасен Крадлев да подари базите на Гриша Ганчев за да престанат да го псуват. Глупавия и алчен спортен министър подписа като ощети държавата и кредиторите с общо 13 милиона лева за което рано или късно ще е подсъдим,защото Боко ще го използва докато му е нужен и после ще го хвърли на кучетата в типичен стил. Тоя наивник Прасен Крадлев си мечтае за поста на Боби Михайлов , но ще гледа мачовете от затвора. А Боко както винаги е целия в бяло,виден борец с корупцията и злоупотребите с държавна пара.

  1. Да бе, и аз съм си мислил че ако ги наричаме „гол“ , ще е по-правилно ! Но пък и „бос“ не е лошо,народът го е измисли това в смисъл.че визираните типове са прости и тъпи !?

 5. Когато на една територия мафията е овладяла властта, футболът няма никакво значение, г-жо!

  1. МНого си тъп ! Дано и на теб ти се случи същото ! Белким спреш да ръсиш простотии !

  2. Baszd meg a Tököt! Много си прост! Макар че знам, че няма да си дадеш сметка колко много!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *