Регистрация
Публикувано на 12.06.2019 / 19:47

АШКОЛСУН! ЕКС КМЕТИЦА НА СЕЛО ТУДЕН, ГОДЕЧ, АРИСТОКРАТКА В СЕН ТРОПЕ! ОМАРИ, ПУРЕТИ, КЕФ!

ваня ламбелаСнимките са от профила във Фейсбук на екс кметицата на село Туден, община Годеч, Ваня Ламбева, която напоително тиражира кефа си в курорта Сен Тропе, Франция.

Ламбева, която от 10 месеца не е кмет на село Туден, община Годеч, иначе гербаджийска община, демонстрира, че е бир парче аристократка в Club 55 Saint-Tropez, където входа е 30 евро, основното блюдо 35-50 евро, шезлонгите са по 25€.

Ламбева иначе движи и Асоциация „Дива земя“. В Община Годеч шушукат, че в последните години покрай европроекти е спечелила подобаващи суми.

Тъй да я докараш под светлото управление на ГЕРБ – от село Туден – цоп! – в Сен Тропе.

То и на постера зад Ламбева си го пише: „I’m rich but not stupid“.

Стюпид, не стюпид, ама не в конпи, а в Сен Тропе. Ашколсун!

Afera.bg

ваня ламбева

ваня ламбева

ваня ламбева

ваня ламбева

Коментари 27 за
“АШКОЛСУН! ЕКС КМЕТИЦА НА СЕЛО ТУДЕН, ГОДЕЧ, АРИСТОКРАТКА В СЕН ТРОПЕ! ОМАРИ, ПУРЕТИ, КЕФ!”

 1. Всичките тук писатели, къде сте, когато трябва де сте ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ?
  За други по-сериозни, а и по-опасни неща, има ли смисъл на питам!

 2. Тази дебелана е само за гадже на боико майсъла а защо не и законна съпруга(като изключи че всички от герП са дебели прасета по закон ) и трябва да си минимум 120 кила за да си близък с дебелака на върха на кочината герП и след сватбата може да и подари къща в Барселона близко до неговата първа съпруга Борислава Йовчева да не губи време да обикаля цяла Барселона за ги вижда и двете .

 3. Тая кифла – в Сен Тропе, а Иванчева и Петрова – в затвора! За десетки години!
  Браво на компири, дансаджии, следователи следващи правилната партийна линия, малки и големи цаци, съдии хинови с най-чистата съвест, боковци, министри мозъци-барнита, дюлгери-кошаревски свидетели и „крупни бизнесмени“ вакли агънца!
  Браво!
  Държава уникум!

 4. Ами, пак си е селянка и толкоз. То само с пари не става. Трябва и вкус, и визия, и финес. Къде ги в тая раздроплена лелка!

 5. В държава, която е под командата на ВИС е така. Ако управляващите слушкат големия чичко, ще продължават да папкат. А какво става собикновените хора, не дреме нито на големия чичко, нито на командата.

 6. Не е виновна ,ние от Четвърти километър и дадохме парите на жената . Съвсем доброволно и ги дадохме . И на други даваме кодапраим.

 7. … Като стрида във маршрутките,
  аз съм сам в държавата на проститутките. …

  … Дай ми един от ония партийни куфари,
  да купа на пет путки Mини Kупъри. …

  … Некои клюки са от рошави путки.
  Некои куки май са много лоши мутри. …

  … В момента и ти си като всички бит пес.
  (в Парламента да лапаш пишки е бизнес)
  Нали ги видех общественици,
  некои курви направиха много пари. …

  … (Искам да ида в парламентаа!)
  Иди! Никога нема да имаш хемороиди.
  Господин депутата гледа девствено,
  естествено не шмърка нищо евтино.
  Селото се оказа тъкмо в града.
  Белото им показа, тъмната страна.
  Дали ви правя нещо като песнички пея
  и ви ям трохите, за да оцелея.
  Боже, давай нагоре и нека е грях
  Искам некой ден да сера на тях! …

 8. Още една калинка от ХАРЕМА с минджохвъргачките на ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ изпълзя на показ и май ще развали ЮБИЛЕЯ утре.Тя глупостта не ходи по гората а по хората и колкото да не и се иска току виж вземе че надмине ВОЖДА и РЪКОВОДИТЕЛЯ по тъпоумие. БАЙ ХУЙ ПОЛИГЛОТА ПОПУЛИСТА от ЕНП ЮБЕРАЛЕС КАЛИНКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПОЛУГРАМОТНИ ПОЛУПРОВОДНИЦИ ОТ ГЕРБ ЮБЕРАЛЕС.

  Вива БАЙ ХУЙ ама за ПРЕМИЕР на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ТРИ (3) МАНДАТА изобщо ама ХИЧ НЕ ГО БИВА .ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ СЛЕД ЮБИЛЕЯ ДА СДАВАВА БАГАЖА И ДА СИ ОТИВА. ..ВИВА ..ОСТАВКА..ДА СИ ОТИВА..ВИВА. С НЕГО на ВЛАСТ НАРОДА УМИРА…ВИВА…ГРУПИРОВАТА 1 НИ УБИВА .ВИВА..С ДЖИПКАТА ДЖИТКА БЕЗПИРНО НАВРЕД ..ВИВА..БАЙ ХУЙ СИ ОТИВА..
  ВЪРЗАНИТЕ МАГАРЕТА ДА НАПРАВЯТ ПАМЕТНИК НА ВОЖДА БАЙ ХУЙ ВИВА…ДОКАТО ТОЙ ВСЕКИДНЕВНО В ГЪЗА ИМ ГО НАБИВА..ВИВА УРА.

  ПОСВЕЩАВА СЕ НА ВОЖДА и УЧИТЕЛЯ на ГРУПИРОВКАТА 1 с ВЪРЗАНИТЕ МАГАРЕТА послучай НЕГОВИЯ 60-ти ЮБИЛЕЙ в ЗАЙЧАРНИКА, КОЧИНАТА И КОКОШКАРНИКА.

  В началото бе БО.КО .После стана БАЙ ХУЙ..след това го нарекоха ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ-тире-БАЙ ХУЙ заради ВСЕКИДНЕВНИТЕ ЛЪЖИ и ЛАКАРДИИ които разнасяше от село на село и ОТ ГРАД НА ГРАД и защото провали МЕЧТИТЕ на цял един народ за социална справедливост и ред..

  Боже отначало какъв СВЕСТЕН ТИП ,каратист , манекен и супермен беше а впоследствие като БАЙ ХУЙ какъв ТЕНИСИСТ какъв ФУТБОЛИСТ и какъв БРУТАЛЕН и БЕЗКРУПОЛЕН БАНДИТ с всеки изминал ден СТАВАШЕ и ГАЗЕШЕ и ИЗТРЕБВАШЕ неудобните сред народа навред.

  БОЖИЧКО..БОЖЕ..ДА НЕ ДАВА НИКОМУ ГОСПОД.

  1. ..PEYKATA NA GERB,,E SASTAVENA SAMO OT ,,MJURETA,,,,BUSHONI,,I,,KALINKI,,..IZPOLZVANI KATO,,OBSLUGVASHT PERSONAL,,ILI,,PREZERVATIVI,,.NISHTO CHE ,,V MINALI GODINI,,BASHTITE IM SASHTO ,,SA SE OTCHITALI,NA BOKO ILI ,,NA SAZDATELITE MU,,PO EDIN ILI DRUG,,NACHIN,,..TAZI,,SVLECH,,OSHTE E,,NA SLUGBA ,,PRI,,PADISHAHA,,SAMO CHE SI E ,,SVARSHILA RABOTATA,,PO IZBORITE S ,,[email protected] OBSHTNOST,,V REGIONA I SEGA ,,SI HARCHI PARITE,,…,,NA POVIKVANE,,E!

 9. ама вие не сте ли чували за имотите на Цецо Крадецо в Годеч и около него

 10. Ваня Ламбева си имаше пари и преди да стане кметица на село Туден затова Стига сте говорили глупости

 11. Още една калинка от ХАРЕМА с минджохвъргачките на ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ изпълзя на показ и май ще развали ЮБИЛЕЯ утре.тя глупостта не ходи по гората а по хората и колкото да не и се иска току виж вземе че надмине ВОЖДА и РЪКОВОДИТЕЛЯ по тъпоумие. БАЙ ХУЙ ПОЛИГЛОТА ПОПУЛИСТА от ЕНП ЮБЕРАЛЕС КАЛИНКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПОЛУГРАМОТНИ ПОЛУПРОВОДНИЦИ ОТ ГЕРБ ЮБЕРАЛЕС.

  Вива БАЙ ХУЙ ама за ПРЕМИЕР на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ изобщо НЕ ГО БИВА .ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ СЛЕД ЮБИЛЕЯ ДА СДАВАВА БАГАЖА И ДА СИ ОТИВА. ВИВА ..ОСТАВКА..ДА СИ ОТИВА..ВИВА..
  ВЪРЗАНИТЕ МАГАРЕТА ДА НАПРАВЯТ ПАМЕТНИК НА ВОЖДА БАЙ ХУЙ ВИВА…ДОКАТО ТОЙ ВСЕКИДНЕВНО В ГЪЗА ИМ ГО НАБИВА..ВИВА УРА.

  ПОСВЕЩАВА СЕ НА ВОЖДА и УЧИТЕЛЯ на ГРУПИРОВКАТА 1 с ВЪРЗАНИТЕ МАГАРЕТА послучай НЕГОВИЯ 60-ти ЮБИЛЕЙ в ЗАЙЧАРНИКА, КОЧИНАТА ИЛИ КОКОШКАРНИКА.

  В началото бе БО.КО .После стана БАЙ ХУЙ..след това го нарекоха ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ-тире-БАЙ ХУЙ за МНОГОБРОЙНИТЕ ЛЪЖИ които изговори през годините под ПЪТ и НАД ПЪТ .

  Боже отначало какъв СВЕСТЕН ТИП беше а впоследствие какъв БРУТАЛЕН и БЕЗКРУПОЛЕН БАНДИТ с всеки изминал ден СТАВАШЕ.
  БОЖИЧКО..БОЖЕ..ДА НЕ ДАВА НИКОМУ ГОСПОД.

 12. Е и какво? Нашата бибилиотекарка, че и пощаджийка, рядко проста и неграмотна женица, пардон, женище, барабар с председателката на читалището, отмаряха на Канарските. Двете заедно не са прочели една книга, като страници барем 200. Европейски субсидии, как да откажеш!? ЧингинеСТАН, пийпл!

  1. ..OT ,,EVROPEYSKI TUR/OPERATOR,,REZERVIRANO PREZ M.JANUARI,TOVA,,PATESHESTVIE,,NE STRUVA POVECHE OT 450/500 EURO!,,VAGNOTO E ,,DA SI VAGEN,,VAV FB!

 13. Лелее какъв ли корем трябва да имаш, за да погълнеш всичко товаот снимката и с какви ли пари се плаща?

 14. Всеки ГЕРБав кмет
  ,бърка яко в €вро кацата с мед
  И е поне с 50-60милона напред
  По скромна е селската кметица
  от ремонти и обществени поръчки хитра кат лисица
  има сметки в банки в НИЦА

  1. Къв Герб, кво БСП, кво ДПС …… ти продължи. Криминалите по тази територия са само от една партия – РОМА Бене!

 15. В туй село, много народ, много нещо …. цели 65 жители …… Зная ромски семейства с по толкова хора ….. Тая кво, да не е открила златно съкровище в двора на църквата ….

  1. ..ne,be Gesho,…,,prashtala e darove,,/30 prc./na Carvulan ,v GERB/periodichno/pak Tzvako,,ja e kontroliral,,chrez ,,nashite firmi,,…razbiray Zlatev,Pashata i t.n!

  2. А, то и нашето е с толкова жители. 135 с право на глас, от които 60 са в чУжбината – чистят нужници и обслужват нагона на мигрантите в Германия. За следващия мандат кмета ни ще го преназначат директно. За 20г опустоши селото от 600 на 60, докато не останат 6, ще го преназначават. Е, вярно, предишния работеше с по-широк размах, но той бешс с 4-то отделение – от 1600 ги опраска на 600.
   Виж от селските черкви и джамии кметовете яко захлебиха.

 16. Това е да си гербер, качваш се на влака на корупцията и далаверата и стигаш до Сен Тропе. Там показваш тотална простащина, но пък си „ридж“, не „стюпид“. Точен и работещ модел а ла Цецо, а ла Горанов, а ла Боко, а ла Пацо Терасата. Кой ли им е барото? Некой да не знае? Доста са „стюпид“ тиквите на тиквата и сам тиква, но нали са „ридж“ с далаверите, „стюпид“ е хвала и корупцията им кара влака.

 17. Има две поговорки, които тук важат с пълна сила. Едната е, че въшката като се наяде излиза на челото, а другата е, че вари го, печи го, цървулът трандафор не става. Това е положението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>