Публикувано на 17.10.2008 / 22:03

Ахмед Емин се самоубил по време на рождения ден на Касим Дал

 

Ахмед Емин Хюсеин е роден на 24 юли 1962 година. Избран е за кмет на село Козица, на местните избори през 1995 година от листата на ДПС. Има участие в фирмите Еко Кауза ЕООД, Фондация „Избор 2001“ и фондация „Хермес“, показа справка на DeltaNews в архива на ДАКСИ. Ахмед Емин попадна в общественото полезрение през 2007 година, във връзка със изявлението на Национален защитен център „Справедливост“ на Сезгин Мюмюн, който тогава обяви, че ДПС е дало на партия „Атака“ 1.6 млн. лева за предизборната им кампания през 2005 година. Мюмюн тогава открито заяви, че има тази информация от докладна от шефа на канцеларията на Ахмед Догад – Ахмед Емин.

Снимка: в. "Дневник"

 

Коментари 0 за
“Ахмед Емин се самоубил по време на рождения ден на Касим Дал”

 1. Вие няма ли да престанете да пишете глупости ?
  Имайте малко уважение към роднините ; не сме длъжни да ви четем глупавите коментари.Един интелигентен човек няма да напише един фес по малко.Имайте малко срама.

 2. какво се прави на сватба ?Бойко беше гостенин и какво има в това.

 3. „Samoubit“ e ne koi da e ,a shefa na kancelariqta na mandatonositelq-DPS.Ne trqbvashe li dogan da napravi izqvlenie? Ili Stanishev?A inache ne e zle-EDIN MAFIOT PO-MALKO.

 4. Итината е че всяка година Доган проверява верноста на хората си по един доста нестандартен начин. Този начин са го нарекли турска рулетка. На маса се поставя корана и 50(педсет) револвера от които само един е зареден и то с един патрон и то без да се знае дали той е в цевта, тъй като барабана предварително се завърта произволно. Револверите се разместват също произволно. Хората на Доган влизат по-отделно сами, взимат един от револверите слагат ръка на корана и натискат спусъка с насочена срещу себе си цев. Аллах е бил милостив до този момент. Изглежда нещо са прекалили Доганците.

 5. Да каже бат Бойко какво прави педи месец на сватбата на плененницата на Ахмед Емин в Шумен

 6. И там започва разчистване на сметките . Този е малко по умен за това захапва дулото на пистолета. Той не е тракторист -механизатор като феим Чаушев , който и до сега не разбра как с е казва. ама че тъпогьоз

 7. БАЩАТА НА ЕМИН КАЗВА“ ТОВА Е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО, РАЗСТРЕЛЯЛИ СА ГО ,УБИХА СИНЪТ МИ, ТОЙ НЕ СЕ Е САМОУБИЛ“

 8. Преди известно време беше доказано че сестрите са блъснати от сребристо ауди. В някои вестници се прокрадна мнение че известен депутат е бил в Пазарджик по време на убийството. В един и същи ден се „самоубиват“ съдебния медик и депутат /или виден депесар/. Заличават се следи.

 9. ТЕЗИ ОСВЕН, ЧЕ СА КРАДЛИВИ, БЕЗСКРУПУЛНИ И БЕЗРОДНИ, СА И УБИЙЦИ! С ЕДНА ДУМА АБСОЛЮТНАТА СВОЛАЧ, ТАКИВА И ВЕЧНО ДА ГОРЯТ В ПЪКЪЛА, ВСЕ ЩЕ ИМ Е МАЛКО! НО ТО СКОРО И ИВАН- ЕНИЧАРА ГО ЧАКА СЪЩОТО САМОУБИЙСТВО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *