Публикувано на 12.03.2008 / 19:00

Ахмед Доган си купи самолет

 

 

Самолетът на Доган струва около 6 милиона долара, показа справка с цените на базовите модели. Лидерът на ДПС не е записал летателната си машина на свое име, самолетът се води на частна авиокомпания, за която има съмнение, че е собственост на Доган.

"Сокола е най-големият богаташ и най-големият хитрец. Уж няма нищо на свое име, но реално разполага с над 50 доверени бизнесмени, които работят за него", коментират богатството на Доган Ага в политическите среди.
Доган страдал от мания, че е следен от враговете си, и затова взимал всички необходими мерки, за да остане неуловим. "Като Васил Левски е – никой не знае кога е в България, кога е в чужбина и с кой се среща", твърдят познатите на лидера на ДПС.
Доган е взел насериозно заплахата за живота си след неуспялото покушение срещу него преди около две години и сега се движи с бронирани джипове "Мерцедес", а често и с хеликоптери. Когато му се налага да пътува в чужбина, Сокола ползва частния си самолет. "Допреди да си купи собствен, взимаше назаем самолетите от няколко наши бизнесмени", разправят запознати отчасти с делата на Доган Ага.

 

В.”Шоу”

Коментари 0 за
“Ахмед Доган си купи самолет”

  1. Защо се крие досието му?
    Говори се, че е свързан с КГБ, иначе как биха му поверили половината от активите на MG!

  2. abe kak 6te go ostaviat toia mangal,s na6ite pari da si kypyva samolet.na nego my triabva vaje da se obesi taia mrasna svinia

  3. И кво? Всички от най-малкия до най-големия в тази република знаят че бай Ахмед е ченге! Всички знаят че краде като за последно и никой не може да го хване и да го изстиска като лимон. Соколо всичко ще си каже. Един път продал се на ДС той ще пропее и на други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *