Публикувано на 11.05.2008 / 19:24

Ахмед Доган купи яхта-бижу за 2,6 милиона евро

 

 

Преди дни в. “24 часа” извади на първа страница новината, но написа, че “наш политик се е сдобил с нова яхта” без да споменава име. Според вестника, сделката е станала през частна фирма, а част от парите вече били преведени.

Яхтата, модел “Манхатън 66” може и днес да се види на Морска гара във Варна. Цената и е 2,6 милиона евро, или 5,2 милиона лева. С изключителното съдействие на 24chasa.blogspot.com, afera.bg се сдоби с информацията, че луксозното морско возило е било закупено от частна фирма с регистрация в Банско. Иначе яхтата е поръчана за изписване на варненската фирма “LZ яхтинг”, която е извършила продажбата.

Според очевидци, Ахмед Доган заедно с мощната си охрана лично е пристигнал на Морска гара във Варна за да огледа новата си луксозна придобивка.

Близки до обкръжението му твърдят, че в скоро време тя ще акостира на кея в Созопол, където Доган обича да разпуска.

По време на второто яхтено изложение, организирано от "Венид-яхт" сред посетителите на изложението бе забелязан и лидерът на ДПС Ахмед Доган. Заедно със заместника си Йордан Цонев, Доган разглежда красивите плавателни съдове. Очевидно още тогава у Сокола е узряло желанието му да притежава яхтата на мечтите си.

Яхатата “Манхатън 66” е сред най-големите в средния клас. Дълга е около 22 метра, а на борда и има суперлуксозни 4 каюти, обзаведени по последен писък на модата.

Afera.bg

 

 

 

 

Коментари 0 за
“Ахмед Доган купи яхта-бижу за 2,6 милиона евро”

  1. Не случайно в всички анкети присъства името на Доган.Аз съм абсолютно убедена че той е в основите на мафията в България,нали знаете за двореца-детска градина-лицей в Дръндар?!?Когато още се строеше,беше ходил и раздавал на всички работници,които са били там на обекта по 200лв.,доколкото си спомням,абе даже и 50лв. да са пак не са малко пари за около 50 човека…..Откъде толкоз пари….от заплатата на депутат ли????

  2. Тя яхтата е на промоция,той преди това се сдоби с държава…Булгаристан. Да са му честити!

  3. Защо ли нямам спомен някоя медия у нас да е назовала в прав текст на кого е яхтата и да е посочила името на политика?!

  4. Афера, това се знае още от петък, примерно, защо чак сега го пишете, нали сте варненски сайт, под носа ви беше

  5. Нерез обрязан, с педофилски наклонности, който без скруполи говори пред журналистите за „ЗАДНИ ПРАШКИ“ с 17/18годишна…….. А ФЕРИМ БЕЙ ЕФЕНДИ, намери си още двечки жрици на любовта, та да ти държат ръцете, а третата да ти сере в устата………., че то с тези данъци които си внесал в хазната – може и държавата да си купиш!?

  6. АФЕРИМ! САНЪДЪ ГЯЛСИ, МАРАБА ЕЛЕН! ЩО ДА НЯМА ЧОВЕКА ЯХТА? АМА, ВИЖТЕ И НА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ – ЦЯЛО КОРАБЧЕ! СТОИ НА КОТВА В НЕСЕБЪР! НЕ СЕ ИЗНЕНАДВАЙТЕ! ВРЕМЕ Е НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ОСРЕБРЯВАТ ДОВЕРИЕТО НИ!

  7. Щом за 20 години никой за нищо не му потърси сметка, хак да ни е! Нека бедният му електорат пак гласува за него и да стои във власта още 20 години, защото българина се оказа най-търпеливото същество. А безграничната им наглост няма да секне докато не им се покаже вратата!!!

  8. Тц, тц, тц, тц, тц бреййййй, наглост! Кой си ти, брееееееееееее? Няма ли кой да го нарита този боклук от България? Няма ли най-после българите, че и труците от електората му, с мазолите по ръцете от катерене по строежите, да го заплюят, защото само това заслужава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *