Публикувано на 28.10.2008 / 21:41

Ахмед Доган: Ахмед Емин е мъжка секретарка, взехме го от едно село

 

 

Лидерът на ДПС Ахмед Доган продължава да се изповядва пред в. “Труд”. Пред избраната от него журналистка Валери Валева Сокола казва, че самоубилият се Ахмед Емин бил една мъжка секретарка. В цялото интервю Доган нито веднъж не нарича по име Ахмед Емин.

"Той е човек, когото сме взели от едно село. Всичко, което е получил, го е получил от ДПС – и като положение, и като социален статут. Аз дори го наричах шеговито патрон, патрончето – в смисъл на работодател. Така казвам и на секретарката си – патрон. Но някъде нещо неизвестно за нас се е отключило в него”, впуска се в откровения Доган пред “Труд”.
На въпрос как в такъв случай Емин е успял да се промъкне в неговото обкръжение, след като лидерът на ДПС е известен с това, че проверява хората в близкия си кръг, Доган отговаря: “как Емин се е промъкнал”, след като Доган обикновено проверява хората до себе си, лидерът на ДПС отговаря твърде цинично: “Той е една мъжка секретарка. И тях ли да ги проверявам? И какво тайно има около мен, че да проверявам всички. Държал бил “тайния сейф на тайните”! Някой разбира ли за какво става въпрос? Някой познава ли ме, за да допусна аз до себе си “тайния сейф на тайните”? Толкова е евтино всичко това. Актът му е бил подготвен. Не мога още да свържа конците, но, дявол да го вземе, няма нормална логика на неговите действия!”.
И продължава: “Той е твърдял, че ми е поддържал тайни контакти с американското, руското и европейското направление. Какви са тези тайни контакти? Твърдял, че в партията отговаря за националната сигурност, прокуратурата и съдебната система. Това не е вярно. Ние в ЦОБ си имаме конкретни хора, които следят тези линии”.
На въпрос как ще се справи ДПС с критичната ситуация, Сокола изразява категорична позиция: “Партията ще излезе от това състояние. Притеснява ме това самоистеризиране на обществото. Отношението към ДПС прехвърля границата на някаква класова омраза – виждате ли, ако българският народ е беден, едва ли не ДПС е виновно, защото ДПС крадяло”.
Очевидно изпускащ нерви Доган продължана: “Не яхта – ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам. Кой е казал,ч е тази яхта е моя? Аз може да разполагам с нея, но кой е казал, че е това е моя яхта? Личният ми живот е само мой! Така мисля.
Доган осветлява и варианта да напусне лидерския пост на ДПС така: "В последните 15 години мнозина за мечтали да напусна партията, защото сигурно това е част от играта – да напусна политиката. Сега не мога да оставя партията в това състояние. Защото партията няма вина за това нещо и аз нямам вина за този акт. Чета и препрочитам писмото. Сам ли е бил (Емин – б. а. ) или не е сам? Ако не е сам, кои са тези хора? Има ли отговор на този въпрос? Това не е да кажеш – ето този е виновен, той носи отговорността”.
Ахмед дава версия и защо не е присъствал на погребението на Ахмед Емин: “Как да отида? Ако някой го направи това в жилището, където ти живееш, ще отидеш ли на погребението му? Нима аз не съм съзнавал още от първия миг какви проблеми ще ни създаде това? Още в първия час ми бе ясно за реакцията. Степента на омразата обаче ме изненада. В ДПС всички сме стъписани, защото няма реален мотив за неговото самоубийство. Освен да е параноичен. Друг мотив не виждам. Но това трябва да се докаже. Ако е мания за величие, че е спасител – тогава се получават някакви стъкмистики, но на базата на реалните факти трудно можеш да намериш обяснение.
Доган е убеден и, че е започнало умишлено създаване на етническо напрежение: "Тази анти-ДПС и антитурска кампания, разните мафиотски структури, които стягат редиците срещу нас. Трябва да успокояваме нашия електорат".

Afera.bg

Коментари 0 за
“Ахмед Доган: Ахмед Емин е мъжка секретарка, взехме го от едно село”

 1. VIKTORIQ поздравявам те не само за позицията ти, но и за начина по който си я изразила.

 2. И ОЩЕ НЕЩО-КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ МАЛОУМЕН ,ЗА ДА ГОВОРИШ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГЛУПОСТИ,КОИТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ,ЧЕ СА НЕВЕРНИ.И НЯМА ЛИ КОЙ ДА КАЖЕ НА ТОЗИ ДОГАН ДА СПРЕ ДА ПЛАШИ СЕДЕМ МИЛИОНА БЪЛГАРИ С НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ-МЮСЮЛМАНИ(НЕ ТУРЦИ,ЗАЩОТО ТУРЦИ ИМА В ТУРЦИЯ) В БЪЛГАРИЯ ТУРЦИ НЯМА ОТ СТОЛЕТИЯ!!!

 3. ТОВА,ЧЕ ДОГАНЕ МАЛОУМНИК ТО Е ЯСНО,НО ЗА ДА Е ЯСНО НА ЧИТАТЕЛИТЕ НА СТАТИЯТА ОТ В ТРУД ,МОГА ДА КАЖА,ЧЕ В ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА НА ДПС, НА КОНТАКТИ ПОД ДЛЪЖНОСТ НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ВСЕ ОЩЕ СТОИ ИМЕТО НА МЪРТВИЯ ВЕЧЕ АХМЕД ЕМИН.ДЛЪЖНОСТ „МЪЖКА СЕКРЕТАРКА“ НЯМА. ТОВА Е ЛИНКА,ВИЖТЕ САМИ:http://www.dps.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0072&n=&vis=

 4. Думата ми е за в-к „Труд“ и Властта. Преди време двама журналисти от в-к „Поглед“ нарекоха в-к „Труд“
  „че прави минет на правителстелството“ с многото си хвалби към правителството. Тази Велева сега същото прави на Доган с въпросите си. ЗАЩО не го запита в прав текс за 7-те начина на турцизиране на България от ДПС формирани от Юлиан Вучков в“Размисли и страсти“ по ТВ 2. А за сараите му,доходите му,с въпросите си Велева може би се гласи за женска секретарка на Доган на мястото но Ахмед Амин. Сакъм да не задаваме на Доган неудобни въпроси. Поздравление за двамата журналисти от „Поглед“.

 5. ПРОТЕЖЕТО НА ПЪРВАНОВ И СТАНИШЕВ СИ ИЗПУСНА НЕРВИТЕ – КАКВОТО И ДА ГОВОРЯТ , ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА.

 6. Samo se opitai da doide6 da yspokoiava6 elektorata i 6te vidi6 kakvo 6te ti se sly4i i letia6ta 4iniia niama da ti pomogne… tobez drygo dnite ti sa prebroeni. Ot elektorata na DPS…. POZDRAVI.

 7. Ахмед Емин е бил на високо ниво в структурите на ДПС. Несъмнено е бил запознат с много от тайните на ДПС. Как така стана „мъжка секретарка“? Защо Доган говори с толкова ненавист за него.Защо съзнателно принизява статута му в централата? Как старата лисицзца Доган леко е повярвал за дипломите па се оказа че не знае? Доган да не знае ха хааааа голем майтап. Това куче знае всичко. Вероятно е Емин да е станал жертва на гнева Доганов. И защо да не отидена погребението? Обяснението е особено наивно и може да мине прд жителите на Дръндар но не и пред мислещи хора. Всичко ще се потули.

 8. Г-н Доган, каквото и да говорите всички знаят, че ДПС е етническа партия ,която заобикаля Конституцията и законите в България. Това, че сте приели във вашите редици хора с български имена, които се стремят към лично облагодетелстване и власт, не ви прави нормална българска партия. А за етническо напрежение говорите само вие и вашите коалиционни партньори. Такова напрежение няма, защото българите и българските турци са толерантни хора. Това етническо напрежение е нужно само на вас и вашите съратници за да бъдете винаги във властта и всички да ви правят метани.

 9. Защо искате Доган да отлети? Килията му да се пази! Велева може и от съседната да го интервюира! Дано, дано, дано този мафиотски тумор ДПС да бъде изрязан. Което не значи, че мафията ще изчезне. И как да кажа – нямам нищо против турците като хора, имам против гласуващите за ДПС, каквито и да са те, а най-вече мъжките им секретарки от „български произход“ – Р.Владимиров, Й.Цонев, Хр.Бисеров, К.Костадинов, Е.Иванов, Л.Георгиев, Гибона и другите им знайни и незнайни обръчи на обръчите.

 10. Цитат: “ -Тази анти-ДПС и антитурска кампания, …. Трябва да успокояваме нашия електорат“.
  Ама нали по конституция няма етнически партии! Кой е „нашия електорат“, дето ще трябва да го успокояват при „антитурска кампания“?! Нещо не ми се връзва, да вземат да се самосезират или каквото там правят съответните компетентни органи! Щото тва ми прилича на признание за нарушаване на Конституцията на Р България. Я да ходи да поуспокоява малко кюрдскто население в Р Турция – наскоро там се погърмяха малко с турската армия! Интересно как ли ще реагират техните компетентни органи?!

 11. Мнооого грубо, много просташко да наречеш мъжка скретарка човека, който не само те е обслужвал, но и вече е мъртъв! И то именно заради този недодялан простак – от думите му лъха омраза, граничеща с безчовечност, всъщност какъвто е и Доган, но набеден за голям политик от някои наши вещи политици, разбира се в кавички! Този е свръхопасен и може би психически нестабилен, за да съществува в политиката на държавата като фактор!

 12. Това е супер идея! Дано да си купи летяща чиния и да отлети с нея на мичка си пайчина! Позволява му се да вземе със себе си и В.Велева – по пантофи, по монокини или без тях…

 13. хей гн Доган не ти ли е казал някой че за мъртвите се говори или хубаво или нищо …..защото ако сега научаваш всичко това говори колко си се самозабравил А за зловещия сценарий който се готви то е ясно-създаване на изкуствено етническо напрежение в България от действията на партията ГЕРБ (напълно неграмотни в този чуствителен сектор) и на ДПС (лишено от икономическа база -разбирай ПАРИ) Това е -чисто и просто За това вземай си шапката и си живей живота както искаш че то не ти остана много

 14. pitam se dali buxalkata v gadnata ti glava,6te e sa6to sam tvoi li4en problem?az pak iskam da jiveq moq jivot po moite pravila i da te ritam v anusa do zabrava,ti ne moje6 da kaje6 dali kubinkata e moq ili sam q vzel na zaem

 15. ДРЪНДАР, НАЙ-БАРОВСКИЯТ РАЙОН НА МОНАКО, РАЗДЕЛЯЩ ДВОРЕЦА НА ГРИМАЛДИ ОТ ЯХТЕНОТО ПРИСТАНИЩЕ!

 16. „Той е човек, когото сме взели от едно село.“
  Bokluk!Shtoto ti ne si ot selo, a ot Paris!
  Xa-xa!

 17. Супер наглост,защо се чуди от къде идва омразата? Той е философ, да анализира. Трябвало да успокоявал електората си-да,да им обясни с чии пари може да си купи и летяща чиния. Пфу,отврат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *