Публикувано на 09.01.2020 / 15:06

„АФЕРА“ ВИ ГО РЕЧЕ: ПОЧВА СЕ ПО КОЛЕДА! ХРИСТИЯНСКАТА КОЛЕДА! БОКО Е ТОПКА ПРЕД ДУПКА!

„АФЕРА“ ВИ ГО РЕЧЕ: ПОЧВА СЕ ПО КОЛЕДА! ХРИСТИЯНСКАТА КОЛЕДА! БОКО Е ТОПКА ПРЕД ДУПКА!На втория ден от Коледа /по стар стил/ – християнската Коледа! – арестуван и обискиран е министър Нено Димов, арестувана е бившия областен управител на Перник /ГЕРБ/ Ирена Соколова и шефа на ВиК в Перник.

Спец.операцията се ОТКЛЮЧИ веднага след разследването на Валя Ахчиева.

Още преди четири – пет месеца единствена АФЕРА написа, че каквото има да става ще е по Коледа. /Впрочем, баш на Християнската Коледа „руското ресто“ го ПРИКЛЮЧИ с унижение, канейки го да „открива“ Турски поток, напомняйки му как закри Южен поток и колко мангизи бяха гепани и руснаците още си ги търсят./

Единствена АФЕРА написа, че Бойко Борисов е топка пред дупка и предстои да хвърли кърпата!

Но!!! Че преди това, в опит да спаси собствената си кожа, ще даде курбан куп свои!

АФЕРА написа и че ИСТИНСКИТЕ ПРОЦЕСИ КЪМ ТОТАЛНА ПРОМЯНА ЩЕ СВЕТНАТ ПРЕЗ МАРТ Т.Г.

Както и че Гешев не е турнат случайно и ще изпълни всичко, което е на ДОГОВОРИЛИСЬ с Режисьорите, брутално.

Е, завъртя се колелото!

Топката предстои да влезе в дупката.

Afera.bg

Коментари 21 за
“„АФЕРА“ ВИ ГО РЕЧЕ: ПОЧВА СЕ ПО КОЛЕДА! ХРИСТИЯНСКАТА КОЛЕДА! БОКО Е ТОПКА ПРЕД ДУПКА!”

 1. Коледа е отдавна изгубено знание, Коледа е древна приказка за друго време. Коледа не е еднодневна благотворителност, доброта и съчувствие. Коледа е нещо много по-велико.

  Римски легионери от Тракия посрещат Новото слънце. След това тръгват с жезъла на вестителя, сурвачката, да известят раждането на младенеца.

  Ние, българите, сме единствените, които празнуват два празника заедно – Коледа и Рождество Христово. Сурвачка се използва единствено в България.

  Божият син започва оттук. Във времето. Исус, Орфей, изобщо Христос започва тогава, когато забравиш себе си и обърнеш очите и сърцето си за другия.

 2. 75 години от една от най-зловещите и кръвопролитни бомбeни атаки над столицата
  Бомбардировката на София на 10 януари 1944 година – смърт и разрушения…
  Тежко ударени са 3731 сгради – разрушени 93 държавни и 3211 частни сгради и 427 са полуразрушени. Хвърлените бомби над София са общо 1784. …

 3. Трябва да има и културно-нравствена полиция и прокуратура, за да хваща гафовете на неграмотните простаци и простакеси от герб! С техни цитати може да се запълни вече цяла енциклопедия.

 4. Между редовете на стенограмата от срещата с Путин вчера.

  Още на летището огромна черна лимузина от новата марка „Кортеж“ посрещнала Боеко. Вътре чакал Путин, в добро настроение от старта на „Турски поток“. Докато се возели към Истанбул, нашият казал:
  – Прекрасен автомобил, Владимир Владимирович, Ваш ли е?
  – Не е мой, но като дългогодишен ръководител на голяма държава ми се полага; искаш ли да ти подаря един такъв, тъкмо ги пуснахме в серийно производство?
  – Как бих отказал, аз се измъчих с жибката; отговарил Бойко.
  – Запишете – черна лимузина за моя приятел Бойко; продиктувал Путин на секретаря си.

  По пътя попаднали в задръстване, дошъл да ги вземе хеликоптер.
  – Това е някакъв нов модел, Ваш ли е?
  – Да, но имаме стотици. Искаш ли един?
  – Не смея да откажа, ние вече и един нямаме. Беше ме срам от гръцкия премиер, не можах да му покажа небивалия просперитет и видимите резултати от въздуха; въздъхнал Бацата.
  – Здраскайте „Кортеж“-а и пишете – ескадрила последен модел вертолет „Ка“ за нашият партньор, с допълнителни илюминатори и луксозно изпълнение; казал Путин на антуража си.

  Хеликоптерът кацнал на ракетния крайцер Маршал Устинов, закотвен в Босфора. Ръкувайки се с Ердоган, Владимир Владимирович небрежно подметнал през рамо:
  – Харесва ли ти крайцера, Бойко? Не е като хартиените ти КенЕф-16?
  – Много е красив и голям, даже и Каракачанов може да събере без проблем, Владимир Владимирович….
  – Искаш ли един такъв? Да плашиш гаргите и натовците в Бургас?
  – Не смея да откажа, с такава сила дори Реджеб Тайип няма да посмее да ми спира пратките с белото; опитал да се шегувка Борисов.
  – Задраскайте ескадрилата, пишете крайцер за нашето момче г-н Борисов.

  Вечерта двамата отишли в нощен клуб в Истанбул, появяила се знойна блондинка и седнала в коленете на Владимир Владимирович.
  -Прекрасна е, ваша ли е – изломотил Буда.
  – Не е моя, това е Мис Русия 2019, но много харесва чистия въздух около барбекюта в Банкя и поиска да я запозная с премиера на България; отговорил Путин.
  – Борисов мислил, мислил и си казал на ум: „Да рискувам трафика на белото заради една хубавица, това даже Ескобар не го е правил“, и рекъл:
  – Не знам Владимир Владимирович, на години съм, нямам аз к*р за такава мацка.
  А Путин веднага казал:
  – Задраскайте крайцера и запишете К*р за г-н Борисов!!!

 5. На никое друго правителство не са прощавани подобни провали… Около Бойко цари оглушително мълчание…
  Държавата е в абсолютна гротеска с едни от най-големите управленски провали, граничещи дори с престъпление, а спрямо правителство няма никаква критика, никакви разследвания, никакви „активни граждански позиции“ и пр.
  Цари оглушително мълчание? http://www.komentari.com/2020/01/blog-post_46.html

 6. БСП е коренът на злото. БКП е семето. Листата са седесета и желю жабата. Плодът е ГЕРБ. Отрежете коренът на злото. И България ще си отдъхне.

  1. МАЛОУМНО ГЕРБЕРСКО ИЗЧАДИЕ, ДАНО СЕ ЗАДАВИШ В ХРАЧКИТЕ СИ ИЛИ ОТ БОКОВАТА СП–МА

 7. Герб е проектно-конструкторна партия . Изкуствено създадена с две основни цели . Първата да обере негативите на периода, през който управлява, за да не бъдат обрани от партията-майка. Политиката, която беше принудена на води българската колониална администрация през последното десетилетие неминуемо щеше да доведе до пълен отврат от управляващата в момента партия . Ако партията-майка беше останала на власт, сега щеше да най мразената парйтия у нас …… и Второ , управлението на герб да „натренира“ раята , да ги отврати напълно от Западния модел на демокрация и икономически отношения ….. В момента програмата на Герб е изпълнена. Герб вече не са нужни никумо, вкл. на Господарите си от …. Отредено им е почетното място на дясна опозиционна партия, поради което се съешиха със СДС и ще ги претопят в редиците си …..

 8. Перничани ще обсаждат Парламента: Местят „Сурва“ пред Народното събрание.
  След като по-рано днес фестивалът „Сурва“, който традиционно се провежда в Перник в последния уикенд на януари, тази година няма да се състои заради кризата с водата, организирано във Фейсбук събитие под надслов „Сурва 2020 пред Народното събрание“ набира популярност в интернет.
  Началото е обявено за 24 януари в 18.00 часа.
  Организаторите призовават всички разочаровани от отмяната на фестивала да дойдат с маски пред парламента, където да се гонят злите духове. „Да продължим традицията на „Сурва“! Да покажем, че искаме наказание за виновниците за бедствието в Перник!“, пишат организаторите.
  „Сурва“ е древен езически обичай, който гони злите сили, за да ни пречисти за нов живот. Празникът е през януари, когато колоритните сурвакари под ритъма на чанове, гайди, тъпани, хлопатари, свирки отбелязват началото на Новата година, тържеството на съзидателната човешка енергия и вярата в една още по-плодородна и здрава година. От 2015 година „Сурва“ е в световния списък на ЮНЕСКО.

  1. А защо пред Парламента, а не пред Министерски съвет или поне пред някое от двете отговорни министерства – на Нено Димов или на Петя Аврамова?

 9. 1. Уважаеми главен прокурор Гешев, може ли да ми отговорите защо през последните 10 години се допусна строителството на частни водно-електрически централи, които източваха водите на България? Кой даваше разрешителните и на кои точно хора? Каква е връзката между тях?

  2. Уважаеми главен прокурор Гешев, може ли да ми отговорите в роднинска връзка ли са министър на финансите Владислав Горанов и министъра на здравопазването Кирил Ананиев? Ако са роднини, то тогава редно ли е това?

  3. Уважаеми главен прокурор Гешев, може ли да ми отговорите колко, кои и по какъв начин бяха построени къщите за гости? Кой е разрешавал на кого да се предоставят субсидиите за тях и какви са изискванията?

 10. Да не бързаме да се радваме, хубаво звучи, но кой знае. Боко винаги има в запас разни хватки, недотам чисти, за да спаси кожата. Още не се знае и Гешев какво ще постигне и дали няма да спре с по-дребните риби. Шумотевицата е огромна, а това не предвещава нищо добро. В Италия хващат стотици мафиоти тихо, без джангър. А тук дори компрометиралата се пенсионер-преводачка Поптодорова пуснаха на пангара да плямпа разни глупости от международен характер. Изкара се първа Мата Хари – донесла тайно документите за участието на Солеймани в атентата в Сарафово! Това не е ли резил за всичките ни служби по сигурността и дипломацията вкупом? О, да, ще има още дълго да ни отклоняват вниманието от главните виновници, докато всичко се размие във времето.

  1. Обидно е когато медиите дават думата на клептоманката Елена Поптодорова. Да видим и тя коя е. Елена Поптодорова – бивша активистка и лизачка на БКП. Дъщеря на активисти от комунистическата партия. Преводачка в ЦК на БКП. След 1989 г.продължава активната си кариера в наследника на БКП, а именно БСП. В типичен за политическите и обикновените курви стил бързо става соросоидка и срещу високо заплащане хвърля партийната книжка и започва да трупа пари, предавайки собствената си биография и продавайки собствения си народ. Как да се вярва на такъв боклук? Господ вижда! Нямам какво повече да добавя.

   1. Поптодоровата първа хвърли топката по Тиквоний. Наред е майната му на православието , после и цвинокий ще излезе на фронтовата линия…
    Абе, ще гледаме шоу по холивудски сценарий ,с артисти, набедени за такива!

   2. Злобна и крадлива еврейка ………………………очите и са като на пепелянка !

 11. Российский лидер Владимир Путин понаблюдал за ходом совместных учений Северного и Черноморского флотов в Чёрном море с борта ракетного крейсера «Маршал Устинов». В ходе манёвров были задействованы более 30 кораблей, подводная лодка и свыше 40 летательных аппаратов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *