Регистрация
Публикувано на 10.01.2019 / 9:38

АСЕН ЙОРДАНОВ: ДЪРЖАВАТА Е УЧАСТНИК В ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО! ТОВА Е ПИРАТСКА РЕЙДЪРСКА АТАКА, ОСЪЩЕСТВЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА! ПРАВИТЕЛСТВОТО ЛЪЖЕ!

асен йордановДокато в „Шоуто на Слави“ журналистът от „24 часа“ Георги Милков цъфна с изумителна неразбираема, весела, логорея по случая с пиратски завзетия либийски кораб, та чак Слави го прекъсна на финала, защото на никого нищо не стана ясно, а може би това беше целта, в „Често казано“ на Люба Кулезич по телевизия Евроком журналистът Асен Йорданов в прав текст направи своите разкрития  и заяви, че правителството лъже и че пиратството е осъществено от най – високо от държавата!

Можете да го чуете тук:


Afera.bg

Коментари 10 за
“АСЕН ЙОРДАНОВ: ДЪРЖАВАТА Е УЧАСТНИК В ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО! ТОВА Е ПИРАТСКА РЕЙДЪРСКА АТАКА, ОСЪЩЕСТВЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА! ПРАВИТЕЛСТВОТО ЛЪЖЕ!”

 1. Асенчо отпи от кафето си.
  После внимателно се фокусира върху един от двата екрана пред себе си.
  Той е в офиса си, отчаяно мисли с каква лъжлива, но лесно достъпна, до такива като него, клюка да увеличи ниския рейтинг на уебсайта си и евентуално да изкара някой лев. Отчаян е. От месеци не е публикувал нищо.
  Отпи още една глътка, преди кафето му да изстине, вдиша дълго и силно, след което влезе в уебсайта.
  Започва с избора на тема. Кой „късметлия” политик ще бъде гост на вниманието му днес?
  Б.Б? Д.П? С.С?
  Или може би предметът на разказа му няма да бъде човек, а политиката. Контролът върху оръжията? Дрогата? Полицейската бруталност? Всичко, което ще накара хората да натискат бутоните, повдига адреналина му и служи за муза на „журнариста – Асенчо“.
  След това, подробностите.
  Може би той ще анонсира някой спорен инцидент, престъпление, изготвянето на нов закон или поправка в конституционна.
  В България “Правенето” на нов закон е особено забавна – той вече е написал повече от 30 фалшиви изменения. (Вече имаме двадесет и втория параграф!)
  Асенчо се обляга на стола и внимателно се фокусира върху екрана. Той се накланя напред, поставя ръце на клавиатурата и започва по същия начин, по който го прави всеки път.
  Клавиш за главни букви. ГОРЕЩО…..
  ГОРЕЩО: ПИРАТСКА АКЦИЯ СРЕЩУ ЛИБИЙСКИ ТАНКЕР В БУРГАСКИЯ ЗАЛИВ…
  Думите произтичат от мислите в главата му. Без връзка и откъснат от всякака реалност, той не се нуждае от фактология, проучвания и бележки.
  Пръстите му ритмично натискат клавишите. Буквите се оформят в думи, думи в изречения, а изреченията в безумие, пълно с клюки и клевети… Идеалното четиво от около 3000 думи.
  Писането не отнема много време.
  Въпреки недоволството, че за пореден път Либииците не са му платили, Асенчо е готов да публикува.
  Публикуване.
  Асенчо се обляга на стола си и наблюдава. Опа! Пак нисък рейтинг.

 2. За мен най високо от държавата е генерал лейтенант доктор по разпъване на маркуч БМБ

 3. Резервиран съм към „разкритията“ на Биволарите. Ареста на кораба не е станало без ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ЛИСТ!!! /това се премълчава/ Изпълнителния лист се издава след втора инстанция , а не след РС в Бургас. Възникват и още въпроси: Участвала ли е компанията собственик на кораба в процеса срещу нея, очевидно е че ДА. Две инстанции са се произнесли че се дъжат пари. Спорен е въпроса с „ипотеката“ на кораба. В Гърция се води следствие за евентуална измама или фалшификация… но решение няма. Как и кога е възникнала тази ипотека обаче не се съобщава. Не се съобщават и други важни елементи от веригата събития от възникването на вземането ,до цесията и по процеса за принудителното му събиране чрез морския арест. Съобщава се и за смяна име и флаг на кораба, което озадачава защото става за един ден!

 4. ТО ЗАТОВА ПРЕДИШНИЯТ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ХОДЕШЕ С ПРЕВРЪЗКА НА ЕДНОТО ОКО! РАЗБРАЛ Е ЧЕ Е НА ПИРАТСКА ШХУНА. :)

 5. Митю Очите&Цецю Ушите&Колю Зъбите&Пена Циците&Ганю Ташаците …. и тъй нанататъка каза:

  Понеже сме на морска тематика, ето нещо интересно от преди около 15 години.
  Описана е една история с български кораб.
  Няколко месеца по-късно корабът, който е веществено доказателство, е нарязан за скрап, а случаят – забравен.
  НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НЕЩО ПОВЕЧЕ: КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ СЛЕДСТВИЕТО; КАКВА Е СЪДБАТА НА УЧАСТНИЦИТЕ В ДРАМАТА?
  Следват линковете в хронологичен ред.
  Приятно четене!
  1) https://news.bg/bulgaria/2-ma-ubiti-na-elena-intsidentat-priklyuchi.html

  2) https://news.bg/bulgaria/moryakat-ubiets-ot-elena-skacha-v-moreto-pri-opit-za-byagstvo.html

  3) https://news.bg/bulgaria/pohititelyat-na-koraba-elena-e-dokaran-vav-varna.html

  4) https://news.bg/crime/ubietsat-ot-koraba-elena-e-normalen-spored-validno-meditsinsko.html

  5) https://news.bg/bulgaria/korabat-elena-pristigna-vav-varna.html

  6) https://news.bg/crime/dva-prazni-konteynera-otkriha-mitnicharite-na-elena.html

  7) https://news.bg/bulgaria/ubiha-kosyo-samokovetsa.html

  8) https://news.bg/bulgaria/vrazka-mezhdu-koraba-elena-i-ubiystvoto-na-samokovetsa.html

  9) https://news.bg/bulgaria/1800-masterboksa-tsigari-e-imalo-v-dvata-prazni-konteynera-na-koraba-elena.html

  10) https://news.bg/bulgaria/kapitanat-na-elena-raztovarihme-2-ta-konteynera-v-ukrayna.html

  11) https://news.bg/regions/tragna-proverka-dali-elena-e-raztovarila-konteyneri-v-ukrayna.html

  12) https://news.bg/politics/otstranyavat-politseyskiya-shef-gen-vasilev.html

  13) https://news.bg/bulgaria/petkanov-gen-vasilev-mozhe-da-premine-na-druga-dlazhnost-v-mvr.html

  14) https://news.bg/bulgaria/gen-vasilev-zaminavam-pri-papata-v-rim-toy-mi-e-priyatel.html

  15) https://news.bg/politics/gen-vasilev-nikoy-oshte-ne-me-e-informiral-za-pensioniraneto-mi.html

  1. ИМА и един по интересен случаи от не далечното минало с 1 БГ КОРАБ натоварен с пушкала ,ракети ,АК,и др орьжия за ИЕМЕН
   БГ Кораб е арестуван от САУДИТСКА Арабия и орьжията КОНФИСКУВАНИ от АРАБИТЕ
   БГ КОРАБ е движен от бизнесмена МИТКО СЬБЕВ /НАФТЕКС-ПЕТРОЛ/човек на ДС генерал Л.ГОЦЕВ и Пьрво Главно на ДС / ПГУ ДС/ ,както и в случая с либииския кораб БАДР в дьното на скандала пак е замесен бизнеса на СЬБЕВ и банката под негов контрол ИНВЕСТ Банк
   ВЬЗМОЖНО е но либииския кораб ,всьщност да е собственост или голям дял на САУДУТСКИЯ принц шеих бин ТУРКИ ал САУД които пристигна на 24 декември светкавично 3 дни след ареста на либииския кораб на 21 дек.на ауденция в СОФИЯ на среща с премиера Б.БОРИСОВ

 6. Поздрави от Сомалия ,голям кеф е тука ,пират до пирата ,ама нямали ЧСИ-та и щели да ги внасят от България ,щото с тях ставало по-бързо .

 7. Забравихте ли, че Георги Милков беше кум на Соломон Паси и Гергана Грънчарова? Че е вечният пратеник на вестници и телевизии по всички горещи огнища (ама там седи на завет, не се бута между шамарите като Елена Йончева)? А после ни насажда своята си, сиреч – издиктувана му – гледна точка за всякакви международни събития и конфликти? Седи си охолно под крилото на В. Гочева и Б. Зюмбюлев, препредава ни гледищата на Атлантическия клуб и толкоз. Добре, че има и такива като Асен Йорданов.

  1. ГОШЕТУ е човек на службите,обучаван е и пращан под прикритието на ЖУРНАЛИСТ на мисии в БЛИЗКИЯ ИЗТОК да слухти ,да подьржа контакти с разни арабухи и евреи с цел да стане гьст с разни ливанци ,хизбуланци и кюрди за да могат ДС генералите и крьговете около тях да продават КАПТАГОН и ОРЬЖИЯ на арабите
   Нарочно е избран синеок и русоляв за да има вид на руски,англииски или сащ агент и така да сьбуди оперативен интерес в арабите ,от което после да потекат канали от вьзбуждащи хапчета и казанльшки пушкала кьм БЛИЗКИЯ ИЗТОК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>