Публикувано на 05.10.2020 / 18:03

АРМАН БАБИКЯН, ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ТОВА ЛАЙНО ДА СЕ ПОДИГРАВА С ХОРАТА?

АРМАН БАБИКЯН, ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ТОВА ЛАЙНО ДА СЕ ПОДИГРАВА ДС ХОРАТА?

Да разкажа за Светослав Трайков, един пребоядисал се гербаджия, който понастоящем носи яйца около Отровното трио. Включих се в една група Къде е Бойко или нещо подобно, с администратор същия Светослав Трайков. Днес минавам покрай Дианабад, виждам полиция, и веднага се сещам, че Тиквата явно рита там мач. Върнах се, обаче от джип на НСО, токущо бяха стоварили някой и аз не видях кой, но снимах номера. Качих снимките в групата, написах откъде са и за различния регистрационен номер от обявения за издирване. Публикацията ми се появи в тази група след 10 минути и нищо. Отварям преди 10 минути и същия несретник, Светослав Трайков, написал „открихме Баце, рита мач на Дианабад“. Моята публикация беше изчезнала. Написах коментар, който снимах и ще публикувам по-долу.След него бях блокирана моментално за тази група.

Пиша всичко това, за да се знае, че някои хора са просто измекяри и обичат да се въртят около силните на деня, с което опорочават всяка добра идея и отблъскват от нея. Жалко, ако Отровното трио разчитат на този помияр Трайков за сериозни неща, защото рано или късно, той ще ги изработи или предаде.

Калинка Илиева

Бележка на Георги Дренчев: Арман Бабикян, докога ще търпите това лайно, да се подиграва с хората?

Бележка на Веселина Томова: Сто пъти написахме как нагло КРАДЕ въпросното революционерче, биз бизе гебраджийче преди време. Казахме и го на Арман Бабикян в очите в офиса му в столицата, където зърнахме въпросното лице, което пък се скри одма, като ме видя. Доведи го тук, бе, да му скъсам топките на тоя, рекох на Арман, но типчето беше вече избягало. Аман бе! Аман! Ей заради такива Боко Тиквата ще си разиграва коня, щото и протестите по пичана на тоя – и тях осрахте с малоумни стратегии и тактики а ла Светослав Трайков.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари 7 за
“АРМАН БАБИКЯН, ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ТОВА ЛАЙНО ДА СЕ ПОДИГРАВА С ХОРАТА?”

 1. В предаването на Сашо Диков Григор Здравков /Легия Антимафия/ показа снимка на „братовчеда Ради“, който барабар с охраната си е на първа линия на протестите!

 2. Ева л@йнари по всяко време на денонощието, безплатно.
  След сеанса ги карам да ми духат.

 3. 05.10.2020 в 11:57
  Къде са ви пушкалата бре?
  Няма ги ни четници ни воеводи
  Сал домати салца и перушина
  Очаквам 5 тото пижамено парти
  ,бой с възглавници и перушина
  Въстаници,поне от кумова срама
  вземете по една тояга Въстанието
  не ще перушина ,иска Караджата!
  Е…х къде ми е копралята?

 4. Хора не ЗАБРАВЯЙТЕ, че протестите са тъпкани с ИНФОРМАТОРИ (ПРЕДАТЕЛИ) които работят за полицията.
  Оълно е с ДОНОСНИЦИ в кръга на БАБИКЯН и Отровното трио. ВЕРОЯТНО Самото Отровно трио Е отдавна КУПЕНО.
  Затова кой където може на СЛЕДВАЩИТЕ ПРОТЕСТИ ГИ ОСВИРКВАЙТЕ И КАЖЕТЕ НА БАБИКЯН, ЧЕ ТАКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДЪЛЖАВА.
  АЗ ЩЕ ГО НАПРАВЯ.

 5. Добре, че писахте това-НЯМА да се присъединя към групата, макар че имах такова намерение. И аз го гледам тоя индивид от известно време се върти около Триото, не знам защо нещо не ми хареса, без да го познавам. Измекярщината ме отвращава, триенето на постове ме отблъсква.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *