Регистрация
Публикувано на 11.10.2017 / 21:15

АРЕСТУВАХА СПАС ВАСИЛЕВ, ИЗМАМИЛ ЗА НЯКАКВИ СИ 20 000 ЛЕВА. А СПАС РУСЕВ Е ОЩЕ НА СВОБОДА.

спас русевАрестуваха Спас Василев, измамил 40 човека за някакви си 20000 лева. А Спас Русев е още на свобода.

Емил Попов

Коментари 7 за
“АРЕСТУВАХА СПАС ВАСИЛЕВ, ИЗМАМИЛ ЗА НЯКАКВИ СИ 20 000 ЛЕВА. А СПАС РУСЕВ Е ОЩЕ НА СВОБОДА.”

  1. На времето, имаше един италиански филм….накратко,висш полицейски шеф,преряза вените на любовницата си и направи така,щото и слепец да разследва убийството,ще разбере кой е извършителя.Подчинените му,като започнаха разследването,направиха всичко възможно,за да се търси нейзвестен извършител.Защо пиша всичко това-но това е генезиса на обществото,наречено капиталистическо,господин Попов.Ще съборят циганския коптор,ще узаконят палата на власт имащия,дребният мошенник ще влезе в затвора,големите пари са недосегаеми.Та нали те управляват България!!

  2. Как ще го арестуват?!? Не знаете ли на кого е приятел?!? А този негов приятел на/горския/ на кого е приятел?!? Сигурно и парите са по вече от една кокошка! А за кокошка няма прошка! Да си е мислил С. Вас…. в!

  3. До Златко Денев, по долу във Фейсбука-Златко, ще ти открия една тайна-никой не те чете и не се занимава с твоите простотии!Така, че не се хаби напразно!

  4. Още много Спасовци, Деляновци, Боковци,Цецовци идр. трябва да арестуват.

  5. А за измами по саниране и издаване на документи със невярно съдържание кога?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>