Регистрация
Публикувано на 28.06.2018 / 10:12

АПТЕКАРЯТ ЗАНЕСЕ ЛИ ПУЯК НА БРАТЯТА М. И ЗАЩО СГЛЯДАТА БЕ МИНУТА И ПОЛОВИНА?

марешкиВеселин Марешки по БНТ: „Решихме проблема на най-ограбвания човек в Монтанско и му възстановихме всичко, което му бяха откраднали – пуяк, кокошки, подарихме му куче и му сложихме пълно видеонаблюдение… Само аз – Веселин Марешки и партия „Воля“ можем да вършим работа за хора. Некадърници има навсякъде, заради един министър няма как да тласнем държавата в хаос и безсмислени избори. Заради псевдоалтернативи нищо хубаво не се случи на България. И какво като спечелиха с Румен Радев и Илияна Йотова, нещо хубаво случи ли се на България…Кресливите политици Корнелия Нинова и Красимир Каракачанов нищо не вършат. Хората виждат кой ги ограбва и кой им помага. И нека после БСП да казва, че трябва да отида да върша работа и пълня дупки. Само аз я върша

Притча за един Аптекар

Преди един вот на недоверие на едно правителство в една държава – кочина, един аптекар отишъл при баш Вожда на държавата. И му поискал вицепремиерски стол. Изслушал го Вожда на държавата –кочина и нищо не казал, демек, дето се вика, ще помисли.

На следващия ден аптекарят бил повикан в къщата на едни двама братя М. Мъжки „лоши“ момчета. Сглядата била точно минута и половина, в която аптекаря чул точно две изречения – дали иска оттук нататък да не излезе от затвора и да го почнат по дела, които се държат на трупчета и нямат нищо общо с делцата, които му вървят в момента, дали изобщо иска да е жив и здрав, или …

Аптекарят веднага схванал какво е това другото „или“ и моментално изрекъл: „Ама, моля ви се, аз съм с Баце… ние отдавна сме заедно…“.

След това моментално бил образно казано изхвърлен. И отишъл да пълни дупки и да подарява пуяци, като един изтъкнат опозиционер на Вожда.

Afera.bg

Коментари 7 за
“АПТЕКАРЯТ ЗАНЕСЕ ЛИ ПУЯК НА БРАТЯТА М. И ЗАЩО СГЛЯДАТА БЕ МИНУТА И ПОЛОВИНА?”

 1. Боже и този сигурно е жертва на Чернобил?! Особени белези: голяма кръгла глава, неуписуемо самочувствие, арогантност и т.н. От този сорт пъпеши доста на телепазара?!

 2. Познавам Марешки доста отблизо, макар и индиректно, защото не съм от неговия кръг, почти 15-тина години. Наблюдавал съм го в отношенията му с различни хора – по бизнес,със служителите му, с обикновени хора, с различни политици във Варненския Общински съвет…Като професионалист-психолог с повече от 30-годишен опит мога да му дам доста квалифицирано определение, но понеже няма как да ми плати за него, ще изкажа чисто човешкото си отношение.
  ТОВА Е ЕДИН ФИЗИЧЕСКИ И ДУХОВНО НЕЧИСТОПЛЪТЕН ИНДИВИД. МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ЦИРКАДЖИЯ, МОЖЕ ДА СЕ ПОКАЗВА И СЕРИОЗЕН И АНГАЖИРАН, МОЖЕ ДА СЛОВОБЛУДСТВА И ДА СЕ ПАЛИ, НО СИ ОСТАВА ЕДНО НИЩО!
  Някои могат да ми възразят,
  че е сериозен бизнесмен (Да, ама с реекспорт и препакетиране в чужбина на лекарства с изтекъл или граничен срок на годност и с горива, които се внасят контрабандно в България!),
  че е сериозен политик със своя партия, дори е зам.-председател на НС (Да, ама с фалшифицирани бюлетини и задкулисни игрички с другите политически сили!)
  Какво още да изброявам?!

 3. …malko e dalga,,sagata,,na bratjata M.,s Vogda…parvo beshe,,chovek na Pashata,,posle s Rusnaka ,,go ponaritaha,,/bez Pashata,,…posle B.Bstana Vogd i ,,se zapochna,,/aresti,emigracija,,,partnjorstvo,,,,plashtane za da si giv,,…ama,,koleloto se varti…,,kakto pokazva istorijata…na B.B..

 4. Маргините го сплашиха за една минутка и му казаха в прав рекст какво го чака.Затова толкова се е захванал срещу Нинова-изпълнява пиръчката на Бойко.

  1. Добре е да вземате отношение по български теми на туземния език. А ако знаете и туземни поговорки на този език, е голям шансът да кандидатствате и за българско гражданство, освен ако не сте в списък на еди кой си ….ПОЛ, дори и зад океана на запад . Ние за кучетата имаме по-добри поговорки, негри нямаме, но цигани бол. И такива поговорки

  2. irish shepherdess, ти още ли не си научил български?!
   Я марш от кораба, докато не се научиш да пишеш,
   както казва Док на нашия, туземен език…
   Аман от некадърници…
   Кирил и Методий ще се обърнат в гроба, заради
   такива, като тебе, родоотстъпници…
   О неразумний…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>