Регистрация
Публикувано на 17.04.2017 / 19:24

АПОКАЛИПТИЧНО. ДО ДОГАН. АКО ТЕ ЗАПОМНЯТ, ТО ЩЕ Е СЛЕД КРАЯ НА БИТКАТА ТИ С ЕРДОГАН. И КАКВО: ПОРЕДНИЯТ ГЕЙ – ВЪНШЕН МИНИСТЪР И НЕДОРАЗУМЕНИЕ – ВОЕНЕН МИНИСТЪР ЛИ ЩЕ ПОВЕДАТ БЪЛГАРИТЕ В ПОСЛЕДНАТА ИМ БИТКА? ЧАК ТОГАВА ЛИ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СИ СПОМНЯТ, ЧЕ ИМАШЕ ЕДИН АХМЕД ДОГАН, ДЕТО ПРАВЕШЕ ВСИЧКО КАКТО ТРЯБВА, АМА НИЕ НЕ ГО ПРИПОЗНАХМЕ…

      АХМЕД ДОГАНГосподин Доган,

   Христос воскресе! Благодат и мир да цари в дома ти! Амин.

   Отминалите Светли Празници прекарах в размисъл, доколкото това ми се удава. Тази година Възкресението Христово съвпадна с референдума в Турция, спечелен с «малко, но завинаги» от Ердоган. Какво ще стане оттук насетне никой не знае. Може би ти, като част от «имперското», /с ударение на първата сричка/, знаеш нещо, но не го казваш.

   Но на всички стана ясно, че си обявил война на Реджеп Тайип Ердоган, кандидатът за нов Падишах на турците. Още от момента, когато сиктирдоса Лютфи Местан. После от писмото за Руската Душа – привидно нямаше отношение към темата, но през много криволици и околни пътища, пак се стигна до нея.

   И накрая вулканичното изригване «Играта е ва банк!». Пред очите ми още се мяркат ошашавените физиономии на разните му пробългарски националисти, ляво-десни и горе-долни субекти, които се мъчат да преглътнат възклицанието си: «К,во става!»

   Често си споделял колко ти е криво, че българите все още не те приемат. Не за свой, такива стремежи си нямал. Не те приемат за част от Ордата. А вече си на 63 години. Да ти дава Господ здраве, ама това са си години. Скоро като мен, ще започнеш да си говориш с Онзи отгоре.

   Е, нима ще си отидеш, когато и да е това, в по-добрия свят, без да си приет от своите съотечественици? По всичко личи, че  съотечествениците ще те запомнят с нещо. Но не с работата ти   за спасението на България от етническо -религиозната война в началото на Прехода.

   Ако те запомнят, то ще е след края на битката ти с Ердоган. И в зависимост от резултата и, може и да те припознаят.

    Преди няколко дни един ми каза съвсем сериозно, че вече си «поръчан» и дори било платено за това. Човекът не знаеше от кого, но беше явна алюзията за Турция. Над 50 години се занимавам с изследване на атентатите и тероризма в човешката история. Оказа се, че Турция е сред малкото държави, използвали през ХХ век атентатите извън границите си, за постигане на националните си цели. Да не би да има промяна?

   Има и още нещо, и то е от сферата на фантастиката. Българските турци са светски хора и още не са поразени  от отоманското задръстване на съзнанието им. Но мнозина от тях биха възприели позицията ти не като антиердоганска, а като антитурска. И отливът от ДПС може да продължи. Натискът от страна на Ердоган ще се засилва. Ти много добре знаеш за силата на парите и особено на многото пари. Представям си момента, когато някаква друга партия, алтернативна на ДПС, влезе в парламента. Това би бил крах на идеята ти за общото, което съществува чрез своите разновидности.

   Спомняш си за думите, изречени от теб преди години: «Аз съм създал ДПС и само аз мога да го унищожа!». Звучи апокалиптично, но в същото време и реално. Така ли е?

   Какво става, ако утре в Българския парламент влезе голяма група депутати от анти ДПС партия? Тази партия ще е правоверно протурска. Създава проблеми на България, заплашва нейната териториална цялост. Страната ни не може да гъкне, защото плешивите соросоидни гурута в Брюксел ще пазят правата на човека и малцинствата.

   Казано носталгично, Българската Орда няма да може да реагира и по други причини. «Армията» и е две дивизии и половина. /Някога се опитали да говорят на Сталин за силата на папата и Ватикана. «А каква е числеността на армията на папата?» – запитал създателят на руската атомна бомба, благодарение на което Русия днес съществува./

   Всичко читаво, което може да държи оръжие, се е изнесло из разните краища на света. Тук са останали такива като мен – 75-годишни. Утешават се, че имат по 1-2 чифтета в касите си, като членове на Ловно-рибарския съюз.

   Ама сме били членове на НАТО, това братско сдружение на антируски съюзници. И т.н.цивилизован свят нямало да допусне и грам земя българска да бъде преместена някъде другаде. Ела ме ритни!

   А как ще реагират българските турци и мюсюлмани? Мозъците им ще са получили първите промивки – за величието на Империята, за Великолепния век, за това каква гордост е да си имперски турчин.

   И какво: поредният гей – външен министър на България и брат му – човешко недоразумение във вид на военен министър ли ще поведат българите в последната им битка?

   Чак тогава българите ще си спомнят, че имаше един Ахмед Доган, наше момче, дето правеше всичко цивилизовано и както трябва.

   Ама ние не го припознахме за лоялен наш съотечественик.

   И ще запеят песни – като тези за Иван Шишман.

ИВАН ПАЛЧЕВИван Палчев – ако даде Господ, бъдещ опълченец.

Коментари 14 за
“АПОКАЛИПТИЧНО. ДО ДОГАН. АКО ТЕ ЗАПОМНЯТ, ТО ЩЕ Е СЛЕД КРАЯ НА БИТКАТА ТИ С ЕРДОГАН. И КАКВО: ПОРЕДНИЯТ ГЕЙ – ВЪНШЕН МИНИСТЪР И НЕДОРАЗУМЕНИЕ – ВОЕНЕН МИНИСТЪР ЛИ ЩЕ ПОВЕДАТ БЪЛГАРИТЕ В ПОСЛЕДНАТА ИМ БИТКА? ЧАК ТОГАВА ЛИ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СИ СПОМНЯТ, ЧЕ ИМАШЕ ЕДИН АХМЕД ДОГАН, ДЕТО ПРАВЕШЕ ВСИЧКО КАКТО ТРЯБВА, АМА НИЕ НЕ ГО ПРИПОЗНАХМЕ…”

 1. Не обичам Меди, но нека зачезне някъде защото ще му изпратят турчокомандо от Белия дворец и нашите заптиета няма да могат да го защитят.
  Ще го пиша докато някой от тиквите разбере за какво става въпрос- трябва веднага да бъде въведена швейцарската система за самоотбрана и запасните да бъдат въоръжени. Трябва да бъдат раздадени рпг и стингъри по всички населени места и хората да привикнат с мисълта за Оня свят, защото от Този малко ни остава. Ако това не бъде направено ще осъмнем с турски танкове в София, а Бойчо ще ги посрещне с ален фес пред НС и ще мята гюбеци барабар с идиотите, пардон, т.нар. патриоти.
  Да, тази война не можем да я спечелим без армия и оръжие, но поне да измрем като хората, достойно, защото това има значение, даже по- голямо и от това как сме живели.
  СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ! НЕКА ИЗМРЕМ ДО ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИН В ИМЕТО НА РОДИНАТА СИ!

 2. Днес Божидар Димитров, това недоразумение, което се титулова професор, каза, че Турция не се интересува от голите кърджалийски баири. Тези голи баири са дадени на концесия на чужда канадска фирма, която за 10 години ще добие 100 тона злато, срещу концесия за 0,75% за нашата държава. Голите баири са пълни с оловни,цинкови, уранови руди и редки метали. На голите баири са Перперикон, Татул и други ценни исторически места, които се посещават от туристи от цял свят.

 3. Г-н Палчев,не знам кога и в колко часа сте писали това,но то много се разминава с казаното снощи от говорителя на Доган-Димитър Иванов-Гестапото в канал 3,където той започна да се изказва много ласкаво за Ердоан!Все пак, би трябвало да си съгласувате изявленията,или това е самостоятелен опит за набиране на точки пред боса!?

 4. Не се притеснявайте-България ще я има (с или без идиотите, продавали я за тридесет сребърника)! Темата е друга-явлението „Ахмед Доган“. Философ, политик, истински лидер и патриот на родината си! Не на онази империя, покорила половин Европа през 16 век, а на малка, изстрадала България, освободена и оцеляла като по чудо, благодарение на „безумните“, считани за луди… Философът Доган отново е на страната на „лудите“ и отново е прозрял Истината! А за слепците остава само едно-да се хванат за ръце и вкупом да пропаднат в ямата…

 5. Аплодисменти г-н Палчев. (основния въпрос според мен обаче е КОЛКО българи са разбрали казаното от вас?)

 6. Bay Ivane,uvagavam te,no ,,montiraneto,,na Boko Raponja beshe greshka,kojato Narodat oshte,,dojagda,,…Ti si ,blizak,,s CHOVEKAT…,,mahayte,,go tozi ,Tikvun,pod dostoynstvoto,,na Balgatija sa toy I partijata mu..!

 7. ПЪРВАТА СРЕЩА НА ЕР ДОГАН ТУКА И ТИКВАТА ,ПОКАНЕН Е И ДОГАН,СТОЛИЧЕН ХОТЕЛ СБИРАТ СЕ ЧАКАТ ГО ПОСЛЕДНИЯ НЕ ГИ ОТРАЗЯВА , БЪЗЛЬОТО ОТ БАНКЯ СЕ ПОСИРА ОТ ШУБЕ , СТИГА ДОТАМ ЧЕ ЗА ДА ЗАБАВЛЯВА ТУРЧИНА ПАЛЯЧОТО НАШ СЕ Е ПРАВИЛ НА КАРАТИСТ , ТРОШИЛ СТОЛОВЕ ТАМА ПО КАРАТИСТКИ , ГОЛЕМ ЦИРК Е БИЛО

 8. Всичко е добре написано,НО…има едно голямо но,което би смутило много хора от нашето поколние.Никой не е безпаметен и нищо не е забравено.Вие агитилахте и бяхте част от аблевиатурата ДПС.Това,че искате да станете един ден защитник на страната си-добре,но все пак има хакти,които обиждат.Не забравяйте как тържествено пристигахте в Батак и за кого агитирахте…Да забравим!Дано има наистино проблясък в начина ви на мислене,но това,което пишете ми вапомня на бягащите мишки от потъващия кораб.Помислете още малко ставате ли за опълченец или сте само колебаещ се загубил.Въпреки всичко пиша с уважение към написаното от Вас по’-горе
  .

 9. През 1991 или 1992 г. в стария автентичен вестник ТРУД беше публикувана една прелюбопитна статия.
  Колкото любопитна толкова и УЖАСЯВАЩА.
  И поради тази причина информацията се е загнездила здраво там някъде в паметта.
  Ставаше дума за това, че в Енциклопедия Британика е била публикувана географска карта на Балканския полуостров или може би на Югоизточна Европа – от която става видно че през 2020 или 2050 г. не си спомням точно,
  но – държавата БЪЛГАРИЯ – липсва от тази карта!!!

  Който знае как – може да провери архива вестника – относно тази ужасяваща, потресаваща и ставаща все по-реална „географска карта“ на региона….
  И да публикува / оповести тази потресаваща информация …
  Може пък някой – дори и от „гейовете“ за които пише Палчев – току виж се стреснал ….

  1. Нищо чудно, няма кой да ни изкара на мегдана. Историците и фолклористите ни са невежници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>