Публикувано на 27.08.2008 / 15:32

Антон Кутев: Да спрем нахалника, нещата излизат извън контрол!

 

 

Г-н Кутев, след критиките на БСП към столичния кмет Борисов той извади стенографски протокол, за да докаже, че министрите Чакъров и Плугчиева наистина са обявили проблема с боклука за проблем на държавата. Има ли някаква липса на координация между властите?

– Защо да има липса на координация? Вижте, това не е само проблем на държавата – постепенно той се превръща в европейски проблем. Поради което Европейският съюз започва да налага санкции на България. Проблемът на Бойко Борисов с боклука вече не само, че е надраснал София, не само, че е държавен проблем – той е европейски проблем. Моят призив към хората е да не гласуват за Бойко Борисов, защото може да стане и световен проблем. За да ограничим вредите дотук, е хубаво да спрем растежа на този човек, защото иначе нещата могат да излязат извън контрол.

Много дълго вече водите задочен диалог с кмета в медиите?

– Нали разбирате, че това, което прави Борисов в момента, е абсолютно безобразие. Не можеш да си кмет от 3 години и от 3 години всички да ти повтарят, че има огромен проблем с боклука, а ти да не го решаваш! Това, че ще има санкции за България, е най-малкото. София ще се изравни с Неапол и с още няколко други прословути града, зарината с боклук, без никакъв изход от тая ситуация, който и да стане кмет! Това, че Бойко Борисов ще си замине безславно като кмет след 2-3 години, е най-малкият проблем на обществото! Проблемът е, че някой след него ще трябва да решава онова, което той не реши за тези 5-6 години в кметството. И този нахалник в момента обявява, че виновна за това нещо, видиш ли, е държавата! Това е такава наглост, че няма накъде повече.

– Ако София стане като Неапол, наистина ще влезем в световните новини.

– Да. В края на краищата, аз какво мога да направя в тоя случай, освен да дам зор. Т.е., за пореден път да кажа – хора, обърнете внимание, тука има проблем. Ако в Софийското равно поле няма място за боклука, ми да прескочи до Враца, да прескочи до Михайловград – там са баири, колкото искаш, няма хора, селата са рехави! Ми намери заедно с михайловградския кмет едно място и, вместо да караме боклука за Германия – защото ние рано или късно ще започнем да изнасяме тоя тъп боклук там – да вземем да го караме до Михайловград! Само че той е велик, той не разговаря с хората. Единственият, с който Борисов може да говори, е от министър-председател нагоре. Не може премиерът да му решава проблемите! А той на всичкото отгоре плюе по тях и твърди, че правителството било виновно. Това е такова политическо късогледство, че няма накъде повече!

 

“Всеки ден”

 

Коментари 0 за
“Антон Кутев: Да спрем нахалника, нещата излизат извън контрол!”

 1. НЕ Е ОТ КОМПЕТЕНТНОСТТА НА КМЕТСКАТА УПРАВА ДА ПРОЕКТИРА, СТРОИ И ЕКСПЛОАТИРА ПОДОБЕН ЗАВОД. ПРОБЛЕМЪТ Е ОТ ДЪРЖАВНО ЗНАЧЕУНИЕ.

 2. ЧЕ БОЙКО Е ТЪПО ГОВЕДО СЕ ЗНАЕ, ТОНИ, НО ЗАЩО КРИЕШ ЧЕ НА ТЕБ ТИ ВИКАТ “ ТОНИ СВИРКАТА“

 3. Кути, кетув и т.н. виж превода нагръцки, какво е зеложено в името ти и тогав плю по всеки.между другото твоето образование е на ниво ватман, ако ти разреши Бойко.
  Що несе гръмнеш нешастник, та вониш отвякъде

 4. КУРТЕВ, КАКВОТО СТЕ СИ НАДРОБИЛИ СЪРБАИТЕ СИ ГО. ВАШЕ МОМЧЕ СИ Е ОПРАВЕТЕ СЕ СЕГА.

 5. Абсолютно прав е Кутев.Докога ще търпим този недодялан Бай Ганьо/ Б.Б./Явно всички които примират по него ,не се различават по елементарност и байганьовщина.

 6. Кутев ,защо плюеш Борисов та той да не е слънце за да огрее навсякъде,разбирам ,4е ти се клати стола ,но неразбирам,защо ненападнеш като за виновни ,Доган Станишев и пр.те не живеят ли в Софиа,я не ми се прави на извънземен.

 7. Кутев, искаш ли да казват за теб, че си един наивник на средна възраст!? Няма големи мошеници, има големи наивници е казал един мъдрец! Не е ли време да помъдреете всички вие, да ограмотите това население, което вече не знае какво прави – дава пари по телефона на измамници, и пак има. Абсурди до небесата, трагикомедия, написана от комунисти с умствен спазъм хаха. Кога ли ще ви ритнем канчето на всички вас?Че ББ си е ваше отроче, хранениче, какво очаквате? Вие си го отгледахте!

 8. Е, страх ме е да си отворя консерва (с извинение за препратката към стария виц) – и оттам може да изскочи Антон Кутев! Имам питане – по кой въпрос този човек не е специалист?!?

 9. Другарю Кутев,
  Вие изглежда сте забравил, че уродливите фигури и структури, които стоят зад Борисов, бяха създадени именно от вашата партия. Това беше част от налудничавата неокомунистическа политика, която срина България през послидните двадесет години. На „Позитано“ трябва много добре да си припомните поговорката – “ Който вади нож – от нож умира!“

 10. Абе ДРУГАРЮ, ти май си останал във времето преди 19 години! Такъв град много отдавна няма в България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *