Публикувано на 05.10.2019 / 12:49

АНТОН КОДЖАБАШЕВ И ПЛАМЕН АСПАРУХОВ НА ВОЙНА С ФЕОДАЛИЗМА В ЩАНГИТЕ, ПОКРОВИТЕЛСТВАН ОТ КРАСЕН КРАЛЕВ

Антон Коджабашев и Пламен Аспарухов повеждат открита война срещу ръководството на Федерацията по щанги в лицето на Неделчо Колев и спортния министър Красен Кралев, който покровителства Колев.

Коджабашев и Аспарухов открехнаха малко завесата на скандалните безобразия, които се вършат във Федерацията по щанги. 50 клуба в страната са фантоми, не извършват никаква деайност, но получават пари.

Състоянието на спорта вдигане на щанги е докарано до тотална катастрофа от председателя на федерацията Неделчо Колев.
Отпуснатите пари потъват и подготовката на състезателите е доведена до колапс. Във Федерацията цари тотален феодализъм, категорични са Коджабашев и Аспарухов.

Спортният министър Красен Кралев е уведомен за шокиращи и скандални безобразия във Федерацията по щанги, но умишлено си е затворил очите, вместо да ги предаде на прокуратурата, разкри АФЕРА от свои източници в спортното министерство.

Коджабашев и Аспарухов ще дадат пресконференция, на която ще бъдат извадени всички скандални факти за провалянето на този спорт, с който преди години се гордееше България.

Afera.bg

Коментари 14 за
“АНТОН КОДЖАБАШЕВ И ПЛАМЕН АСПАРУХОВ НА ВОЙНА С ФЕОДАЛИЗМА В ЩАНГИТЕ, ПОКРОВИТЕЛСТВАН ОТ КРАСЕН КРАЛЕВ”

 1. Айде щангите битти гитти , футбола ортабудала ,далавера гял бурда.

 2. Кралев, Кралев….колко федерации съсипа ти и няма федерация от която не ти връщат 30%. За убития на ринга боксьор под чуждо име е христоматиен, че си съучастник с фалшивите федерации, а двбилщината ти с шах федерацията и дружбата ти с крадеца, унищожител на очна клиника Варна, Руслан Тошев ти е достатъчна за да бъдете осъдени и двамата от новия прокурор Гешев

 3. Преди малко на предизборен митинг Мустафа Карадийъ в Шумен: „Да вземем бъдещето на децата и внуците ни в свои ръце!“ МУСТАФА, МУСТАФА, АМИ ВИЕ ВЕЧЕ ИМ ВЗЕХТЕ БЪДЕЩЕТО ОКОНЧАТЕЛНО И БЕЗВЪЗВРАТНО.

  1. Илияна, знаеш, че много те обичам и тача мненията ти, ама стига с тия претоплени манджи, а?!…
   Целувки!

    1. Не, говори си, пиши си, просто не прекалявай с реминисценциите, а? Вярно е, че който не си помни миналото, няма бъдеще, ама при мене вече миналото стана доста дълго, а бъдещето – все по-кратко, та ми се иска да гледам повече в днешния ден.
     Лека нощ, за тебе вече по-скоро ще е Добро утро!

 4. Само в щангите ли е това?
  Целият български спорт е на светлинни години от това което бе преди 10.11.1989 г.

  1. ..a KOY ,,KADRUVA,,OT 10G.V,,SPORTNOTO MINISRERSTVO,,…KOI ,,GRUPIROVKI/SIC,TIM,VIS…,,LAPAT,,I,,PRILAPVAT,,ZARADI,,KRADENETO,,CELI FEDERACII..AMI,,BOK,,…TOTOTO..

 5. Калпав министър, слаб спорт! За съжаление нито в министерството, нито в прокуратурата има воля за решаване на проблема. Това е във всеки спорт. Във всеки спорт е феодализъм, а като цяло, то цялата държава е във феодални ръце…

 6. КРАЛЕВ СИ ВЪРВИ С ФАМИЛИЯТА. САМО ТОЙ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ХОРАТА ЗНАЯТ, ЧЕ МАФИОТ… ОТ ВАРНА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *