Регистрация
Публикувано на 30.09.2014 / 8:55

Антония Първанова: Бареков сам се хвалеше, че ДПС му обещали да стане новият Делян Пеевски

Антония ПървановаАнтония Първанова от НДСВ разказа по Нова телевизия как Николай Бареков по време на среща с НДСВ за създаване на коалиция, сам се похвалил, че ДПС ще го правят „новият Делян Пеевски”:

„Отказхме коалиция, установихме, че ББЦ се държат инфантилно. Бареков сам се похвали, че ДПС му обещавали да стане новият Делян Пеевски, Бяхме на среща в офиса на ББЦ за да разговаряме за евентуално сътрудничество по време на изборите, но бързо установихме от поведението на Бареков и екипа му, че се държат инфантилно. Бареков не е зрял политически, даваше някакво интервю за ТВ АЛФА, на Атака. Влизаше непрекъснато в пререкания с тях, а бяхме отишли на политически разговор. Поведението му беше несериозно”.
Afera.bg

 

Коментари 5 за
“Антония Първанова: Бареков сам се хвалеше, че ДПС му обещали да стане новият Делян Пеевски”

  1. А бе то Първанова,че не е стока за продан ,не е! Но мнението й за Бареков е точно. Инфантилен и прост грандоман!

  2. Не ви вярвам г-жо Първанова. Вие така се обатачехте, че и Цолова разбра, че лъжете !

  3. Във Facebook много лесно се разпознава електората на ГЕРБ , по това ,че почти е невъзможно да се види смислен коментар или коментар, в който да не използват характерния за тях уличен език , обидни , реплики , ненужни епитети и пр.А това днес е най-опасно – елементарни хора да определят съдбата на България!

  4. „Бареков не е зрял политически……“- това е много точно! Един български политик който иска да се сравнява с Доган , както и Борисов ,казва ,че е голям политик за Доган , това е срам за България и българите ! Един дребен „селски тарикат“ да върти една държава 25 години , като използва електората си като умишлено го капсулира не може да бъде политик и т. н.

    На 5 октомври , ако народа припознае АТАКА като първа политическа сила , то това ще показва не само политическа зрелост , но и това , че мисли в правилна посока , т.е.,че Европейски и цивилизационен начин на живот може да бъде реалност !
    С това ще даде ясна заявка и към всички които искат да са във властта ,и последващи правителства , че никога повече няма да могат да бъдат манипулирани и не са се поддали на инсинуации и предубежденията , които са им внушавани от пропагандата срещу АТАКА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>