Публикувано на 31.10.2008 / 0:52

Антимафиот №1 засечен на среща със съдружник на Иван Славков

Специзточници на afera.bg разкриха, че варненският антимафиот №1 Емил Михайлов е осъществил едночасова среща със съдружника на общинския съветник от ДПС Иван Славков – Янко Колев, известен като Каратиста или Аспаруховския.

Според специзточниците ни, Михайлов сам е потърсил контакта.

Каратиста е известен като бизнес-съдружник на арестувания за въоръжена организирана група, наркотрафик и проституция Иван Славков.

Емил Михайлов пък нашумя с излизането в безкрайни отпуски и болнични след като в морската столица се развихри истинска жега покрай арести и разработки за корупция по висшите етажи на полицията.

Източниците на afera.bg довериха още, че в системата за видеонаблюдение са били отбелязани няколко странни срива, поради които липсвали записи за определени часове и дни, които живо интересували спецслужбите.

Според информаторите ни, скоро се очаквали мощни трусове, свързани с операции срещу корупция по висшите етажи на властта.

“Нищо не е приключило, интересното тепърва предстои”, лаконичен без източникът ни.

Afera. bg

Коментари 0 за
“Антимафиот №1 засечен на среща със съдружник на Иван Славков”

  1. Уважаеми другарю милиционер, добре сте се подписали куку. То В ОДП – Варна много станахте на клона с психо-диагнози. Що се отнася до сривовете, проверете защо липсват някои вечерни часове на записите в определени дни – и особено на датата 15 септември. Останалото ви го оставяме за домашно.

  2. валията и мидюрина са дпс вие ко искате
    с руския консул ли еничара ЯНКО СТАНЕВ си върза играта проблема е само кой ще цуне парите сигурно кадията янко станев ще ги носи но той дели на едно значи пари нема иван ще лежи

  3. В крайна сметка Емил Михайлов виновен ли е или не?Крайно време е полицейските шефове да кажат истината и да предприемат необходимите действия.Ако е виновен-да си получи заслуженото, ако е невинен – да бъдат опровергани категорично публикациите. Така с подмятания на тези „спец.източници“нищо не става.Моята прогноза обаче е изключително песимистична.В обозримо бъдеще не виждам какво интересно ще се случи по темата за която се говори с половин уста.А накрая ще видим кой крив, кой прав.

  4. Трусове със сигурност няма да има. Има само пушилка и тя е димната завеса, в която ще се скрият играчите. А и обществото не е подготвено за такива трусове. Такава акция се прави с продължителна подготовка, за да не се стигне до саморазправа и масови стълкновения. Ако някой действително иска да прави трусове без подготовката на гражданите, значи иска нещо като гражданска война.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *