Публикувано на 11.12.2008 / 18:25

Анонимните сигнали срещу Алексей Петров – кьорфишек

 

 

Пред БГНЕС шефът и Борислав Великов коментира: “След получените сигнали от Петър Петров поискахме от Сметната палата декларациите, които Алексей Петров е попълнил като лице, заемащо публична длъжност. След това Комисията  изисква от НАП проверка по декларираните от Алексей Петров пред Сметната палата имоти. После Петър Петров е предаде лично в Комисията материали, свързали с материалното състояние на Алексей Петров и удостоверения от териториалното данъчно управление, както и класифицирана информация от НАП”. За Бойко Великов случаят с Алексей Петров е приключен.Afera.bg 

Коментари 0 за
“Анонимните сигнали срещу Алексей Петров – кьорфишек”

  1. Не съм оптимист по отношение на намесата на Европейският съюз. Те си падат по половинчатите мерки – ако се замислите ще видите, че всичките им действия и приказки са такива – половинчати!

  2. Комисията за борба с истината може да прави само това. Мнозина се радват, че с идването на Трактора в лоното на сбирщината, наречена ДАНС са започнали битки с мафията. Значи не познават същността на тази битка. На мястото на сегашните контрабандисти, наркодилъри и сутеньори ще бъдат поставени нови, от нечия банда.
    Който очаква нещо друго-да не се надява.

  3. Колко ли са получили членовете на комисията за да млъкнат? А може би са им обещали бой с чукове ! Решенията на компрометирани политици и магистрати у нас не интересуват никого. По случая с Трактора ще се произнесат правозащитните институции от Европейския съюз. И това вероятно ще се случи скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *