Публикувано на 18.07.2008 / 18:45

Ангел Бончев пак без пръсти

 

 

След като дни наред ВМА ни засипа с всякакви взаимоотричащите се информации за здравословното състояние на футболния шеф Ангел Бончев, днес отново бе подадена поредната порция.

След като бе изписан, от ВМА казаха, че Ангел Бончев бил в добро физическо състояние и не дотам добро психическо.

От ВМА потвърдиха, че на Бончев са били отстранени последната фаланга на малкия и безимения пръст на лявата ръка. Сега на бял свят бе извадена и информация, че по време на отвличането Бончев по свое желание е взимал диазапам, а в кръвта му е бил открит халоперидол.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Ангел Бончев пак без пръсти”

  1. Кой го пази тоя Бончев в дома му? Това само не сме узнали! И как по собствено желание е вземал диазепам, нима е в състояние да разсъждава трезво, след като се надпреварваха да тръбят, че е неадекватен? Колко простотии!!! Не мие жал за такива като него! Върнахме се в Средновековието, където убийствата , лъжите и лихварството са били ежедневие! Утайката на обществото – бандитите!

  2. ПРОДЪЛЖАВАМ: Какво значи билет 1 лв и какво значи минимална заплата 220 лв. Това значи 220 билета за градския транспорт. Значи 1 лв = 6 стотинки, 220 лв = 13,20 лв. По ниска заплата от времето на нашия враг Тодор Живков. Очаквам коментар в тази посока.

  3. Отвратителна гавра. Отново комунистическа информация в действие. Наистина е дошло време с оръжие да се свали това правителство. Толерантен народ сме но вслучая казваме СТИГА МИМИКРИЯ! До кога този остатъчен комунизъм в главите на военните лекари, бивши членове на БКП в голямятя си част ще ни хлъзга по пистата на живота. Искаме цяла целиничка реалната истина. Иначе…спасението е в партизанската война по виетнамски. Днес когато се навършиха 171 г. от рождението на Левски, в името на ДЯКОНА трябва да призовем народа срещу тази безбожна крадлива шайка, която ни остави без пари.Билета стана 1 лв.

  4. Отвратителна гавра. Отново комунистическа информация в действие. Наистина дошло е време с оръжие да се свали това правителство. Толе рантни сме, но наистина е дошло време. До кога този безучен остатъчен комунизъм в главите на военните лекари, бивши членове на БКП в голямятя си част ще ни жлъзгата по пистата на живота. Искаме реалната и цяла целиничка истина. … Иначе ще захванем четническа борба на виетнамски принцип

  5. стига с тези вашите глупости и на децата от 1-ви клас им стана ясно вече че цялата тази работа е един голям филм и само ни зарибяват сас шит.ясно е на всеки че на тъпака нищо му няма и че женицата му не е отвлечена.толкова лесно човек несе отвлича и още повече без каквато и да е причина поне известна за кръга от хора около него.голяма реклама си направи това момче колко време и то без пукната стотинка както и да е това е просто без значение но за пореден път ставаме свидетели и се убеждаваме че всичко в нашата страна е една голяма боза един цирк които се ръководи от шепа шарлатани

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *