Публикувано на 30.07.2008 / 13:35

Ангел Бончев: Всичко е за пари! Не ми досаждайте, тормозите ме!

 

 

"В крайна сметка, по начина, по който ги правите нещата, ме тормозите. Няма какво да ви кажа. Най-важното е, че жена ми е свободна, а оттам-нататък нещата си остават при нас, в нашето семейство. Няма защо да занимаваме…", каза още Ангел Бончев и допълни, че най-важното е, че съпругата му е жива, и е добре.
На въпрос – защо се случи всичко това, Бончев отговори, че всичко е за пари: "Това е за пари. За какво друго да е?".
Попитан защо Гриша Ганчев го е изоставил, той отвърна: “Това са неща, за които него трябва да го питате, а не мен”.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Ангел Бончев: Всичко е за пари! Не ми досаждайте, тормозите ме!”

  1. Цялата история около Ангел Бончев още в самото начало си намирисваше на нещо много гнило – няма следи от насилствено отвличане(следователно е негов познат!), полицията беше по-скоро съучастник на т.нар. похитители, отколкото да действаше като полиция, целяща да разкрие всичко! Аз имах възможността да разговарям с човек в бившите полицейски среди, който още преди 10 дни ми подхвърли, че Бончев е взел 400 млн. заем за да влага в енергетиката заедно с виден наш бизнесмен, който вече е сравнително силен в сектора! Как така полицаите знаят тези неща и не предприемат нищо! Защо Гриша Ганчев има такива реакции – дали не е знаел и той какво става, дали няма пряко или косвено участие в това т.нар. отвличане! Защо от МВР се чуваха толкова противоречиви думи – първо се говори колко зле психически и Бончев във ВМА, как е измъчван физически и психически. Шефът на ВМА казва, че БОнчев ще се оправи слад много дълъг период от време…и само 3 дни след това го изписват от болницата вече здрав!!!Шефът на ВМА твърдеше, че върху Бончев не е упражнявяно физическо насилие, не било вярно, че му липсват части от тялото!!!А сега всички виждат липсата на 2 пръста!!!Бончев получава телефон за контакт със отвлечената си съпруга, докато той е строго охраняван във ВМА! От кого и как получава телефона, какво прави МВР!!!Гриша Ганчев реагира в типичен негов стил – „..не ми се коментират бразилски сериали“! КОйто е горе долу запознат с дългогодишната дейност на г-н Ганчев(когото уважавам за меценатството му в спорта) ще знае, че той обича да дарява средства и явно има такава възможност! Тук се питаме в момента – кой и как създава Литекс комерс АД, кой и защо пожела да бъдат дарени събраните около 150 000 евро от близки на Бончев!!!

  2. Продължение няма да има, Гриша Ганчев плати дълговете на Ангел Бончев и го изхвърля от хранилката си. Това е. Земун си върнаха парите.

  3. На скоро една банка щеше да фалира! В момента върви една прекрастна реклама за нея с един наш талантлив футболист. По стечение на обстоятелствата, един крупен бизнесмен има огромно влияние в същата банка, да предположим акции… Един от доверените му лица тайно изтегля крупна сума не знайно защо и тогава започват анумалиите в семийството му!? Питам се: -Това държава в ДЪРЖАВАТА ли е или всъщност НЯМА държавни институции, които да поставят всеки един член на отреденото за целта му участие от този разиграл се цирк!? Очаквайте продължение…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *