Публикувано на 20.07.2019 / 17:50

АМАН БЕ, НЕ ВИ ЛИ ПИСНА! КАКВО ПРАВИМ, УВАЖАЕМИ? ЧАКАМЕ КАТО ТЕЛЕТА В КЛАНИЦА, ИЛИ…?

БОЙКО БОРИСОВ И ГОРАНОВПомните ли пресрилийза /то си е пресрезил/ на Росен Желязков – „Мюнхеското летище взима концесията на летище София“, който всички тъпанарски медии без изключение преписаха без проверка.Днес се оказва, че Мюнхенското летище дори не е акционер, а нает оператор. Страшни измамници, ей!

Дерипаска през Щрабаг, взима 20% от концесията на летище София.

С едната ръка купува ф16, с другата дава летище София на руснаци и близки олигарси, а междувременно корумпираното му и некадърно правителство се оправдава по телевизията за изтеклите в канала лични данни на всички българи!

Аман бе, не ви ли писна!

Освен изтеклите лични данни от системата на НАП на над 5млн български граждани, съвсем спокойно през Гугъл, разполагайки с ЕГН и име, да речем, ще намерите фирмените документи на въпросното лице без скрити лични данни и подписи от поне три сайта.Същите трябва да се пазят от министерството на оня тъпоъгълник Данаил Кирилов, но ‘течовете’ предполагам, че са още от времето на Цецка Цачева.

Току що си открих последниядружествен договор на една от фирмите от 2018г., който иначе не бих могъл да видя свободно през сайта на Търговския Регистър.

Какво правим, уважаеми?

Чакаме като телета в кланица, или …?

П.П. Ето го поредният олигофрен: „Димитър Манолов, „Подкрепа“: Чрез хакерската атака не се клати държавата, а правителството“

Георги Дренчев

Колаж: Спиро Перов

Коментари 14 за
“АМАН БЕ, НЕ ВИ ЛИ ПИСНА! КАКВО ПРАВИМ, УВАЖАЕМИ? ЧАКАМЕ КАТО ТЕЛЕТА В КЛАНИЦА, ИЛИ…?”

 1. Животът на хората се променя само и единствено чрез война, революция и военен преврат. Демокрацията е творение измислено от богатите с цел създаване на утопични мечти у бедните. А днес бедните вече са роби, живеещи под наркозата на неолибералната джендърска демокрация. Господстващата понастоящем неолиберална демокрация е най-голямата илюзия в историята на човечеството. Неолибералната олигархия плаща щедро на „професорки“ и „социолози“ да забравят миналото си и да лаят срещу собствения си народ, обвинявайки го в неблагодарност за това, че живее в илюзията наречена „демокрация“. Принуждават го да се чувства виновен за това, че 99% бедняци се надигат срещу 1% богаташи-мафиоти. Бълват тлъсти обиди затова, че бедняците защитават поне хляба на децата си. След това доволно се оттеглят с пълни джобове в луксозните си домове на райските затворени комплекси, обградени с високи огради за да се предпазят от „народната любов“. Те отдавна са изпреварили Гьобелс, защото за разлика от него го правят не за кауза, а само и единствено за пари. За парите, които техните господари-поръчители са заграбили от бедняците. Рупорите на мафиотите-олигарси са по-коварни и по-долни от самите си господари.

 2. Понятието България е престанало да съществува на 18 /06/ февруари 1873 г.
  Държавата България е заличена на 9 септември 1944 г.
  Остатъците от държваност в България са заличени на 10 ноември 1989 г.
  Родината България е убита от Терминал/Терминатор/ 2.

 3. Напълно подкрепям 2+2=5. Това население заслужава да изпука от глад, което скоро ще се случи. Жалко че покрай сухото гори и суровото! Карма.

 4. Истински шутове! Кого си въобразяват, че лъжат? В тази бедна страна дори и децата са по-умни от управляващите, знаят всичко за Мрежата, а един 20-годишен хлапак ги направи за смях. И пак упорстват, и пак дрънкат глупости за пишещи машини, микровълнови печки, карат влакоме, катери, мотокари и джипки и плещят врели-некипели. Само че и Европата вече е друга, ганьовци нещастни, и скоро ще ви спрат кранчето за крадене.

 5. Тез измамници,а онез кви бяха,дет щели американски газ да ни продадат,ама щел да доди в България като РУСКИ. Техната работа кат оназ работа,дет викат,БЪЛГАРИН изнасилил млада германка. Абе,тя германката може да е германка,може и млада да е,ама къв ти българин я изнасилил,като си е от горе до долу цър циганин. Тъй,че не вервайте,че и самолетите ще са Американски. ПО СКОРО ЩЕ СА ИЗРАЕЛСКИ. И ЗА КВО АЗ ДА ИМ ВЕРВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДАТ НОВИ,КАТО МОЖЕ ДА ДОДАТ В БЪЛГАРИЯ КАТО СТАРИ,ПОЛЗУВАНИ ВЕЧЕ. НЕ СМЕ БИЛИ ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ. ОЩЕ КОЛКО ЖЕРТВИ ТРЕБЕШЕ ДА ОСТАВИМ НА ТЕХНИТЕ БОЙНИ ПОЛЕТА НА ТЕХНАТА ВОЙНА,ОЩЕ КОЛКО ЗАЕМИ ОТ ТЕХНИ БАНКИ ТРЕБЕШЕ ДА ИЗТЕГЛИМ,ОЩЕ КОЛКО БЪЛГАРИ ТРЕБЕШЕ ДА УМРАТ ОТ ГЛАД И СТУД,ЗА ДА БИДЕМ ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ,АЗ НЕ ЗНАМ. НЕМА И КОЙ ДА МИ КАЖЕ.

 6. ДреНчевВВ!
  Първо – тУк нЯма държава и
  тУк няма правителство
  Защото
  Циганите нЕ мОгат да имат държава. Да си чувал маймуна да има държава!?

 7. 13-километров участък от Северната скоростна тангента. …„Съберете всички камиони багери и трактори. Каквото трябва съберете и ги вкарайте на обекта”, посочи Борисов. По думите му е имало дни, в които на обекта са работили по 2 400 машини.“ И вкарали „строителите“ де що има камион, багер и трактор на всеки 5 метра и я „завършили“ тангентата. Това показва колко обширна е фантазията на премиера. Или нещо по-лошо – за колко глупав смята народа.

 8. …И ЦЯЛАТА СГАН НА МАФИОТСКАТА ХУНТА – ГЕРБ
  И ВСИЧКИТЕ И ШЕФОВЕ И ШЕФЧЕТА И ГАУЛАЙТЕРИ
  И ВСИЧКИТЕ ИМ ПОМИЯРИ
  ГЛЕДАТ ТЪПО КАТО ГЬОНСУРАТИ
  И МЪЛЧАТ КАТО
  ОСРАНИ И НАПИКАНИ В ГАЩИТЕ ПИКЛЬОВЦИ….
  ОТНОСНО ОГРОМНИТЕ РИСКОВЕ И ОПАСНОСТИ
  И СТРАШНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ
  ЗА ТЕЗИ ПЕТ МИЛИОНА БЪЛГАРИ
  И СЕМЕЙСТВАТА ИМ
  НА КОИТО СА ИЗМЪКНАТИ ОТ НАП
  И ПУБЛИКУВАНИ
  ВСЯКАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ…
  1.ОТКРИВАНЕ НА КУХИ ФИРМИ
  И КРАЖБИ НА ДДС…
  2.СКЛЮЧВАНЕ НА ФИКТИВНИ СДЕЛКИ…
  3.ПОЛУЧАВАНЕ НА БЪРЗИ
  И БАВНИ КРЕДИТИ С ЧУЖДИ ЛИЧНИ ДАННИ…
  4.ЗАПЛАХИ, ИЗНУДВАНЕ И РЕКЕТ…
  5.ГРАБЕЖИ И КРАЖБИ.
  6.УНИЩОЖАВАНЕ И ПРИДОБИВАНЕ
  НА ЧУЖДИ БИЗНЕСИ.
  7.ПОКУПКИ С ЧУЖДИ ДАННИ.
  8.ИМОТНИ ИЗМАМИ
  И ПРЕСТЪПНО ПРИДОБИВАНЕ
  НА ЧУЖДИ ИМОТИ ЖИЛИЩА КЪЩИ ПАРЦЕЛИ…
  9.ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМИ.
  10.ИЗБОРНИ ИЗМАМИ.
  11.ДИСКРЕДИТИРАНЕ ЧРЕЗ ПУБЛИКАЦИИ ОТ ЧУЖДО ИМЕ.
  12.ЗАПОРИ НА ЗАПЛАТИ И ИМОТИ
  И СЪДЕБЕН ТЕРОР НАД МИЛИОНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ…
  И ПРИНУЖДАВАНЕТО ИМ
  ПО СЪДЕБЕН РЕД ДА ДОКАЗВАТ,
  ЧЕ СА НЕВИННИ….
  …БЪЛГАРИ… БЕДНИ И НАИВНИ
  И БЕЗКРАЙНО РАБОЛЕПНИ И ТЪРПЕЛИВИ…
  …БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА КАКВО ВИ ЧАКА СЕГА
  И КАКВИ СТРАШНИ НЕЩА ЩЕ ВИ ПРИЧИНИ
  МАФИОТСКАТА ХУНТА – ГЕРБ
  И НЕЙНИТЕ СЛУГИ И ПОМИЯРИ
  СЕГА КОГАТО РАЗПОЛАГА
  С ВСИЧКИТЕ ВИ ЛИЧНИ И ФИРМЕНИ ДАННИ..
  ….ГОСПОД ДА ВИ Е НА ПОМОЩ…
  ….ТЪРПЯЛИ СТЕ ПЕТВЕКОВНО ТУРСКО РОБСТВО…
  ……..КАКТО ПО ВСИЧКО ЛИЧИ…
  ….ЩЕ ИЗТЪРПИТЕ И ЕДНО ПЕТДЕСЕТГОДИШНО РОБСТВО
  ПОД ИГОТО НА МАФИОТСКАТА ХУНТА – ГЕРБ….
  ПОДКРЕПЯНА ОТ САЩ, НАТО И ЕС…

 9. …,,avstriyskoto i bavarskoto lobi,,.t.e ,,iznesenite ,,ot 80/te g.do,,dnes,,,,rodni/cherveni i,,prehodni/krimi,, parichki,,…RUSKOTO ,,FINANSOVO/IKONOMICHESKO,,RAZUZNAVANE ,E PUSNALO ,,DALBOKI KORENI,,V GERMANIJA,AVSTRIJA I SHVEYCARIJA…..,,NASLEDNICITE,,NA OGNJAN DOYNOV,PODKREPJANI,,V PREHODA,,OT LJUBEN GOTCEV I ,,MONTEREYCI,,otdavna sa izpratili,,hora zad granica,,/pod ,,rakovodstvoto,,na sashtite tezi,,ruski biznesmeni/s pagoni/da,,kupuvat,,zakasali firmi/idvashti kato,,chugdestr.investitori v BG/s ,,preprani pari,,doshli ot ,,jugoembargo,,,,,,obsht.porachki,,i,,kontrabanda,,..Deripaska otdavna ima interesi i ,,lobi,,v BG/,,KREMIKOVCI,,GIVAGO/..,,negovite hora,,V bg…izdignaha Boyko B.,SAZDADOHA ZAEDNO S ,,GERMANSKOTO RAZUZNAVANE,,…GERB…ZA DA SA,,NA VLAST,,PARTIZANSKITE VNUCI I…DA KRADAT!..NE CHE I,,NA OSTROVA,,NE E SASHTOTO,NO …

 10. 7 милиона дебили спят и чакат дохождане на Месията, за да им помогне. Българското общество си заслужава неграмотния шут-премиер, калинките и съдбата…

 11. Тези дръпнаха кабела на целия народ и цялата държава ве….
  Турците ни ебаха майката по време на „демокрацията“
  Тъп народ сме ей ……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *