Регистрация
Публикувано на 14.11.2017 / 20:12

АЛО, ЧЕНГЕТАТА, ТРУПОВЕ ИЛИ КАРТЕЧНИЦИ ИМА В ТОЗ КОНТЕЙНЕР, БРЕ! КАК НЕ ПРОВЕРИХТЕ ЩО ЩЕ НА ОБЩИНСКА ЗЕМЯ?! И ВНИМАВАЙТЕ КАТО ДОБЛИЖИТЕ ДА НЕ ВИ ГРЪМНАТ ЗАДНИЦИТЕ!

контейнер варнаВ редакцията на АФЕРА се получи сигнал от Валентин Дамянов, сигнал, придружен със снимки. Публикуваме го:

„До бившия стадион „Гагарин/ Варна“ във Варна има една спортна зала, дето… ама не за нея ми е думата. Та над нея седи един контейнер – повече от 10 години. Чудех се, публикувах снимки, никой не реагира. Предлагам Ви да отидем там, да го отворим със свидетели и всичко да се документира (че иначе ще ни изкарат крадци). Kак така един контейнер седи с години без да е потърсен? Как седи на общинска земя, без да заплаща (ако е някоя бабичка с домати веднага ще и искат такса). Ами какво има вътре? Може и мъртви хора? Как никой не му пука за това?“

Този контейнер, като нищо може и да бъде използван за някоя „спяща клетка“, като имаме предвид изумената ни „национална сигурност“. Ало, ченгетата, трупове или картечници има в тоз контейнер, бре, или само мухъл? Как пък не проверихте що ще на общинска земя? И внимавайте като доближите да не ви гръмнат задниците, че както я карате ахмашката и михлюзката откъм „професионализъм“, един такъв контейнер може да взриви Варна без даже и да сте разбрали!

Afera.bg

контейнер варна

контейнер варна

контейнер варна

контейнер варна

контейнер варна

Коментари 5 за
“АЛО, ЧЕНГЕТАТА, ТРУПОВЕ ИЛИ КАРТЕЧНИЦИ ИМА В ТОЗ КОНТЕЙНЕР, БРЕ! КАК НЕ ПРОВЕРИХТЕ ЩО ЩЕ НА ОБЩИНСКА ЗЕМЯ?! И ВНИМАВАЙТЕ КАТО ДОБЛИЖИТЕ ДА НЕ ВИ ГРЪМНАТ ЗАДНИЦИТЕ!”

  1. Като се огледа малко затварящото устройство, ще разберете дали се отваря често или не !!!! ……. Както и подстъпите към и около него …….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>