Публикувано на 20.09.2019 / 15:05

АЛО, ТИКВА, ОТ ШУБЕ СЪВСЕМ СЕ ОСРА ПРЕД ПУТИН! СЪБИТИЕТО ЗА КОЕТО ГО КАНИШ, БЕШЕ МИНАЛАТА ГОДИНА!

„Епицентър“ на Валерия Велева: „Подготвя се посещение на руския президент Владимир Путин у нас догодина във връзка със 140-годишнината от Освобождението.Тази новина съобщи премиерът Бойко Борисов от парламентарната трибуна. Той отговори на въпрос на социалиста Антон Кутев за развитието на българо-руските отношения.
Премиерът коментира и сложния въпрос за санкциите срещу Русия. Австрия се опита да посредничи по отмяната на сакциите срещу Русия и вижте какво й се случи, изтъкна Борисов, явно имайки предвид скандала „Ибиса“, който доведе до падане на правителството във Виена и предсрочни избори.
Според министър-председателят много от европейските лидери постъпват лицемерно, говорейки за отмяна на ограниченията към Москва, но гласуват за тях. „В Съвета на Европа всички гласуват за тях без изключение. Сиреч има малко лицемерие“, каза той. Не е по силите на България да работи за падането на санкциите срещу Русия, обобщи ситуацията Борисов.
„Може би един ден вие ще успеете. Текат много процеси. Мисля, че отношенията между новия президент на Украйна и Руската федерация се нормализират. Ако Минските споразумения се спазят, тогава ще паднат санкциите. Виждате, че в момента големите държави се бомбардират със санкции една срещу друга. Това влияе страшно много на търговията и отношенията“, обърна се Борисов към задалия въпроса Антон Кутев.
„Ние винаги сме казвали, че Европа и НАТО са нашите стратегически партньори. Още доста неща сме направили в полза на Руската федерация и тяхното ръководство високо ги оценява. Прагматично, точно на базата на взаимната изгода продължаваме да работим с Руската федерация“, добави още премиерът. А що се отнася до руските енергийни пректи, Бойко Борисов изтъкна, че нито по „Белене“, нито по „Турски поток“ е щяло да има позитивно развитие, ако „не бяхме си ги избродирали“.
По думите на Борисов страната ни е в добри отношения с Москва и единственият нерешим проблем е липсата на разбирателство по отношение на оръжейните лицензии. България продължава да води преговори по този въпрос.
Премиерът коментира и двата големи енергийни проекта – АЕЦ „Белене“ и „Турски поток“. По думите на Борисов, проектът за изграждане на втора атомна централа се е провалил преди години заради липсата на яснота за неговата цена. Сега обаче хипотезата била друга – 12 компании кандидатстват за строителството на „Белене“. Премиерът още веднъж заяви, че без Русия няма да може да бъде довършена централата, защото доставчик на реакторите за нея е именно руската държавна компания „Росатом“.
Борисов също така обясни, че строителството на българската част на „Турски поток“ вече е започнала. Няма да бъде завършен проекта до Нова година, когато се очаква да спре транзита на природен газ през Русия, но и самата Сърбия няма да е готова дотогава.
Премиерът коментира и санкциите на Европа спрямо Русия. По думите му, не е по силите на България да се намеси в позицията на Европейския съюз.“

Разчекнат между американци и руснаци, Борисов изобщо не знае къде се намира, предвид и „руското ресто“, което хич, ама хич, не го е забравило, нищо, че се прави на клоун.
От тъпотия даже се осра, казвайки, че поканил Путин за … 140 годишнината от Освобождението, „ИДНАТА ГОДИНА“! Алоу, Тиква, 140-годишнината беше през МИНАЛАТА ГОДИНА – на 3 март!
Даже и специалистката по баници Валерия Велева го е извела в заглавие без да поправи любимия си вожд.
Внимавайте с това престараване на Путин, че от напъване хептен осирате съдбата си, Боко и Шиши. Анадънмо!

Afera.bg

Коментари 15 за
“АЛО, ТИКВА, ОТ ШУБЕ СЪВСЕМ СЕ ОСРА ПРЕД ПУТИН! СЪБИТИЕТО ЗА КОЕТО ГО КАНИШ, БЕШЕ МИНАЛАТА ГОДИНА!”

 1. В случая терминът е „работи със стари данни“. Силата Му не е в математиката.

 2. Страх лозе пази!
  Нормален човек знае кога да спре да говори врели-некипели!

  1. мисля, че мутрата е сериозно надценен с прякора „Тиквата“. по-подходящ за него е „Кратуната“ по следните причини:
   Тиквата (Cucurbita) е полезно растение и спада към така наречените плодови зеленчуци. Тя се използва най-често за приготвянето на десерти. А семките ѝ се консумират, след като се изпекат. има много полезни свойства и се препоръчва при някои здравословни проблеми. и не трябва да се обижда, като се отъждествява с олигофрена от Банкя !
   а кратуната (Lagenaria vulgaris) е растение, плодовете на което по време на узряването вътрешната месеста тъкан изсъхва и се получава празнина / кухина /. на него повече ще му подхожда „кратуна“, защото тя е куха и безполезна досущ като него !

 3. Понятие си няма от външна политика и все оплита конците. А понеже няма и МвНР, и министърката е една куха лейка, няма и кой да му каже.

  1. ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА СЕ РЪКОВОДИ ОТ ЕДНА ПАЗАРДЖИШКА СОРОСОИДКА, А В САМОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО ЛЕНТЯЙСТВАТ ВРЪЗКАРИ ТЪПИ КАТО ЗАДНИКА НА СЛОНА, НО ДА МЕ ИЗВИНИ СЛОНА, ЧЕ ГО ОБИЖДАМ С ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ. ЗАНИМАВАТ СЕ САМО С КЛЮКИ И ЧАКАТ ДА ИЗЛЯЗАТ НА МАНДАТ ЗА ДА ЛАПАТ. НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ Е СПОСОБЕН ДА ВЪРНЕ ИНВЕСТИРАНИТЕ В НЕГО ДЪРЖАВНИ ПАРИ, КАКТО ПРАВЯТ ЗАПАДНИТЕ ДИПЛОМАТИ. А КАКВО ИСКАТЕ ОТ ЕДИН ПОЖАРНИКАР. ПОДАЛ НИ ШЛАНГА И ТОЛКОВА. ЩЕ ГО ДУХАМЕ.

 4. „Разчекнат между американци и руснаци, Борисов изобщо не знае къде се намира …“
  🙂
  Знае, знае – в Европейския съюз!
  Затова не мислите ли, че успява да удържи на „пукането на костите“ от …мощните прегръдки!
  🙂

 5. За да се обяснят действията и думите на БОКО и за да се стигне до вярното заключение, а то е, че никак НЕ МУ Е ЛЕСНО, следва да се подходи научно. А за да се подходи научно трябва да се знае какво става в НЕГОВАТА ТИКВА, пардон глава. И така, в БОКОВАТА глава се води борба, жестока борба между НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ И МАФИОТСКИЯ МУ МОРАЛ от една страна и от друга БОЛЕЗНЕНИЯТ МУ СТРЕМЕЖ да се превърне в МОРАЛЕН ДЪРЖАВНИК. Това е убийствен АНТАГОНИЗЪМ, който измъчва индивида, защото НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ е безсилен да преодолее МАФИОТСКИЯ МОРАЛ и както се казва в литературата имаме изграден ТРАГИЧЕН ГЕРОЙ. За да ПРИКРИЕ тази безпомощност БОКО е избрал най-краткия път – привличане на обкръжение със следните характеристики: ЗАДОВОЛИТЕЛНО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО, ОТСЪСТВИЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И СИЛНО ИЗРАЗЕНИ СЛАГАЧЕСКИ НАКЛОННОСТИ. Образно казано малки циркови кученца, стоящи пред дресьора на треперещи задни краченца, влажен поглед и изплезени мокри езичета. Облизвайки го по ТИКВАТА те остават слуз, която премрежва погледа на БОКО, оставяйки го ИЗВЪН РЕАЛНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. С течение на времето тази изолация се превръща в САМОВНУШЕНИЕ за РЕАЛИЗИРАН СТРЕМЕЖ. Всяко изтриване на лигавия слой довежда индивида до нервна криза и съответно до извеждане на показ на думи и действия, разкриващи ИСТИНСКАТА МУ СЪЩНОСТ.

 6. ТОВА СА ДУМИТЕ НЕ НА КОЙ ДА Е, А НА ТОГАВАШНИЯТ ВИЦЕПРЕМИЕР, БИВШ НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА НА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОКО-ТИКВАТА И НАСТОЯЩ ПОСЛАНИК В ИЗРАЕЛ РУМЯНА БЪЧВАРОВА ПО ПРЯКОР „ШМАТКАТА“. Бъчварова: “От сегашните визити в САЩ видяхме как България е отново на картата на европейските и световни интереси. Нека да не забравяме, че Борисов е премиер, който спря три големи енергийни проекти – на газопровод, нефтопровод и ядрен проект. „Това е силно политическо действие и няма как да не бъде оценено от нашите партньори.” ТАКА БОКО-ТИКВАТА ПРОДАДЕ 3 СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТА: АЕЦ „БЕЛЕНЕ”, НЕФТОПРОВОДА „БУРГАС-АЛЕКСАНДРОПОЛИС” И ГАЗОПРОВОДА „ЮЖЕН ПОТОК”. ТУРЦИЯ, КОЯТО СЪЩО Е НАТОВСКА ДЪРЖАВА ВЗЕ ВСИЧКО ТОВА И СПЕЧЕЛИ. КЪДЕ ЛИ ЩЕ ОТИДЕ ЗАВОДА НА „ФОЛКСВАГЕН”? НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРОДАЖНИЦИТЕ, А САМО ГИ ИЗПОЛЗВА.

  1. Мутрьо ПРЪСТОВЕТЕ на 12.10.2015 в София, пред Американската търговска камара:

   “Правим всичко за САЩ. Не може да сме заедно само когато обядваме. Трябва да сме заедно и в проблемите. Ние сме едно, ние сме приятели, аз иначе нямаше така да ви говоря. Признали сме Хизбула за терористична организация. СПРЕЛИ СМЕ ТРИ ГОЛЕМИ РУСКИ ПРОЕКТА. Спрели сме РУСКИ самолети над морето.
   Това, ако не е партньорство, какво е?“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *