Регистрация
Публикувано на 09.12.2018 / 17:25

АЛО, СИНОДАЛИТЕ! ФАРИСЕИ ТАКИВА! ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ НЕ МОЖЕ, НО ИСТАНБУЛСКИ МАНАФСКИ ИШИРЕТИ МОЖЕ, ТАКА ЛИ?

бпц неофитНаближава Коледа – Рождество Христово.

Синодът се събира на зимна седянка около Неофит.

Зимният сън владишки ще продължи ли?

Подобно на мечките в гората и синодалите, добре понотрупали мазнини и тлъстини ще се събират на някаква среща, на която тез дебели дембели й викат “заседание”. Щяло да има Зимна сесия на Св. Синод. Ама това Синод ли е, пък свят ли е, а пък зимното им събиране сесия ли е или е просто сън, на който ще си похъркат заедно?! Те тез мецани (не мечки, камо ли мечоци) просто ще обменят опит в локалните си хъркания по епархии. Толкова! Повече не очакваме.

От края на м. март т.г. цялото Православие се тресе от църковно-политическия казус в Украйна, а “нашите” “родни” “архипастири” още не знаят ще признаят ли т.нар. пръв и единствен “Патриарх на Киев и цяла Украйна”, който на 16-ти т.м. вече ще е избран, а впоследствие признат от патриарх Вартоломей Цариградски. Нямат идея какво е “съборна църква” и не проявяват никаква жизненост.

А иначе, под натиска на безбожника Борисов и неолибералните сили се втурнаха да признават автокефална Църква на безродниците и предателите на свято и родно от отатък Вардара, от “скупщината” Скопска. Истинската Българска църква би изявила високо своя глас срещу фанариотщината, която сега се шири сред неславяноезичните Църкви, а днешната “БПЦ – БП” подкрепя ударите срещу своите братя по вяра и по кръв, защото такава е волята Ердогано-Доганова и е ясно артикулирана от църковния диктатор в българския диоцез – Николай Пловдивски.

Кога Българският Синод ще даде яснота за движението на паричните средства на Софийска митрополия, прехвърлени в частна руска банка във времето на църковния разкол у нас?!

Какви са правомощията днес на Ловчанския митрополит Гавриил върху тези сметки? Българският патриарх, който е и Софийски митрополит – какво знае за българските църковни пари в руски частни банки?

Вярно ли е, че Св. Синод ще назначава за викарий на Българския митрополит в епархията ни за САЩ, Канада и Австралия този, когото епархийските избиратели във Видин не избраха за свой митрополит, който е Гл. секретар на Синода в нарушение на Устава, тъй като няма нужните образование и стаж, а и който публично е ноторно известно, че е креатура на Библиотекарския – еп. Герасим? Това митрополит Йосиф, който е с два агентурни псевдонима като доносник за ДС срещу българите в Америка ли го иска и вярно ли е, че той като епископ е станал двоен агент в полза на САЩ?

Докога българските владици ще се държат като Корнела и ще се обявяват срещу Истанбулската конвенция, а ще прикриват като идващия Франциск педерастите в Църквата?

Нима никой не знае защо Пловдивския митрополит се оттърва от еп. Поликарп от позицията му на Ректор на Провдивската семинария? Не е ли заради хомосексуални набези над двама семинариста? А сега: за наказание – викарий на Неофит в София?!

Защо няма отлъчване за този, който под покоите на Патриарха в Софийска митрополия първо живееше в едното легло в епископския дом с турски гражданин, а вече 4 месеца с момче на име Данчо, който е пловдивски семинарист, но вместо в Семинарията в Пловдив е в Митрополията в София и демонстрира пред служители на църковната администрация “смучките от владиката”?! Ало, синодалите!!! Фарисеи такива!!! Истанбулска конвенция не може, но истанбулски манафски иширети може, така ли? Демони сте вие, изчадия адови! Къде ви е вярата бе? Нали земната Църква ни разкрива Небесната?! За подобни слухове само в миналото Патриарх Максим уволни своя протосингел – архимандрит Евлогий, което бе уникален случай, а сега… Смучки? Да ви засмучат, господорите ви да ви засмучат!

Кога ще прекратите содомията, за която знаете в ставропигиалните си манастири, единият от които е чифлик, а не света обител?

Кога ще се приеме програма за връщане в Православието на циганския етнос, който вече е наполовина ислямизиран и наполовина евангелизиран? Ще остави ли Синодът циганите чрез мюфтиите и имамите да са електорат на ДПС, а чрез пасторите – електорат на ГЕРБ?

Ще посрещате Франциск значи?! Че такъв резил може ли? Значи щом си духовен глава на Римокатолическата църква и държавен глава на ватиканския т.нар. “Свети Престол” можеш да си правиш каквото си искаш и православните християни са длъжни да се съобразяват?! Особено ако и Боко Тиквата – вашият единствен Господар, на когото вие сте послушна рая – го желае и го е поканил, за да го “гали по главата” пред вас и вие да му викате “Осанна!”. Идиотщина!

Йоан Павел II също идва в България, но имаше обсъждания, совалки, обещания и т.н. Сега – нищо! Франциск ще е като Юнкер – човека с най-веселия ишиас на света. Ще дойде като евродоклада и ще каже на Тиквата, че е супер-тиква и той ще се кефи, така направо – автокефално. И това пак благодарение на вас – синодални предатели! И сега няма нито вие, нито “православният” ви предстоятел с бяло було да поставите категоричното искане т.нар. Униатска църква да се върне към св. Православие, а не да играе на Запад – източна, а на Изток – западна, а всъщност единственият израз идентитет е “епископ”, който е безбрад и с митра прилича повече на митрофорна монахиня. Кога ще поискате от Рим българските униати да се върнат в Българската зърква, от която са излезли, иначе Папата – в православна София, където се е провел православния Сердикийски събор – това е кощунство!

Противопоставете се поне сега на престъпното управление на страната и не пускайте Франциск в Православна България! Иначе: Анатема!

Поне днес, когато вече българският народ не излъчва своите естествени политически водачи, няма ли Църквата да поведе своя народ в протеста му за социални правдини или заради парите от европрограмите отново ще предадете хората и те ще имат като в Османската империя вярата в сърцата и душите си, а не в гърчеещата се тогава църковна среда?

Защото истината е, не че Църквата ни е опазила във вековете на робството, а вярата. Не си преписвайте чужди заслуги! Църквата тогава ни е държала в невежие и подчинение към султана, а сега към васалния му господар – Боко Тиквата.

Ще допусне ли Синодът Българската православна църква да служи на ционистко-масонски идеи и на целите на неолиберализма?

Християнската борба изисква вяра, морал и справедливост! Българският Синод ще ги възсганови ли вътре в себе си или окончателно ще се отрече от всичко свято и свещено?!

Симеон Балкански

Коментари 8 за
“АЛО, СИНОДАЛИТЕ! ФАРИСЕИ ТАКИВА! ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ НЕ МОЖЕ, НО ИСТАНБУЛСКИ МАНАФСКИ ИШИРЕТИ МОЖЕ, ТАКА ЛИ?”

  1. Фанариотският вселенски патриарх може да разреши,по нареждане на грингосите,на Пораженко да ликвидира православието в Украйна.Поредното дръзко предизвикателство към Русия.Остана да си въобразят,че могат да превземат Донбас и Луганск,после да не реват от невъобразимата ,но справедлива „руска агресия“.

  2. A SHO STANUVA SO,,MAKEDONSKATA,,CARKVA…,,DAYTE IM ZOR,,NA OVI,DETO NI,,OTKRADNAA/NE SAMO/ISTORIJA!BARAVO/ZA CHUDO/NA KARAKACHANOV!

    1. Това не е кръстен знак , а означава „Ще ме гледате в очите!“ и Неофит покорно следи тия иширети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>