Регистрация
Публикувано на 09.02.2018 / 10:01

АЛО, СВЕТИЯ СИНОД! МАРЕШКИ СЕ РАДВА, ЧЕ Е ПОКЛОНИК НА ЗАТВОРЕНАТА ПРЕЗ 1971 Г. ОТ ТУРСКИТЕ ВЛАСТИ БОГОСЛОВНА ШКОЛА НА ОСТРОВ ХАЛКИ!

ВЕСЕЛИН МАРЕШКИСлед като АФЕРА публикува:

СКАНДАЛ! ВИЖТЕ МАРЕШКИ НА ОБЯД С ЦАРИГРАДСКИЯ ПАТРИАРХ ВАРТОЛОМЕЙ! НАЯСНО ЛИ Е ПАТРИАРХ НЕОФИТ ЗА МА/ГА/РЕШКИТЕ ОПИТИ В СИТУАЦИЯ НА ОБТЕГНАТИ ОТНОШЕНИЯ?! БОРИСОВ СЕ КЛАНЯ ПОЛИТИЧЕСКИ НА ЕРДОГАН, МАРЕШКИ СЕ НАВЕЖДА НА ВАРТОЛОМЕЙ.  

ето ги новите „подвизи“ на лицето Марешки:

От официалния сайт на Вселенската Патриаршия, където са поместени публикуваните от нас снимки, се разбира, че зам-председателят на българския парламент, на когото името му не е даже и споменато, заявява радостта си да е поклонник на затворената през 1971 г. от турските власти богословска школа на о-в Халки и декларира готовността си да работи за „укрепването на взаимоотношенията между Майката – Църква (в истанбулския квартал Фенер) и нейната първородна Църква – дъщеря (Българската Патриаршия)“.

Честит нов „църковен“ дипломат, който най-вероятно ще трябва да дари на патриарх Неофит и митрополитите от Светия Синод безплатен аналгин за причиненото от фамацевтично-петролния бос главоболие.

afera.bg

веселин марешки

Коментари 12 за
“АЛО, СВЕТИЯ СИНОД! МАРЕШКИ СЕ РАДВА, ЧЕ Е ПОКЛОНИК НА ЗАТВОРЕНАТА ПРЕЗ 1971 Г. ОТ ТУРСКИТЕ ВЛАСТИ БОГОСЛОВНА ШКОЛА НА ОСТРОВ ХАЛКИ!”

 1. Тоя сипаничавия какво търси при Православието, нали каза, че подкрепя Конвенцията, а църквата ни е против? Беше и при Папата (Vicarius filii dei,666) Що не се пробва и при Протестантите,последователите на Мартин Лутер? Ще му трябва обаче малко вяра!!

  1. При протестантите на Молитвена закуска в САЩ са герберите; Цв.Цветанов Й.Фандъкова Д.Николов И.Тотев и Пламен Нунев

 2. Илиян Матеев ли е съветника на Маришки по Богословие /на снимката от дясната страна на Маришки/ Главен секретар на митниците по времето на Ревизора освободен за далавери?

  1. Вижте и ревизора какви ги върши в момента – лиже задниците на „политиците “ – наред…

 3. Светият синод да се позамисли, когато реши да ходи „на крака“ при тези, които аха-аха да пробутат т.н. И. конвенция“и вече 10 години обричатна глад, мизерия, лоши здравеопазване и образование православния български народ.

 4. Дребно уточнение към Вселенската Патриаршия! Лицето , на което не му споменават името е зам. преЦедател на парламента. Нека сме точни и да не обиждаме ПП“Воля“.

 5. Марешки нали беше масон – църквата отрича и заклеймява тайните ложи. Или за него – простото селянче от Виница няма разлика. Що не го накарат да каже “Отче наш”… Селяндурът таксиметров шофьор си избива провинциалните комплекси – първо с папата, сега – със Вселенския патриарх. Полегнал е под топлия Банкянски гъз и му е добре…

 6. Гъркомани, Фанариоти, Велкомакедонци, откровени Османлий и нито един Българин. Чърчил весело си върта пурата.

   1. -: ))
    Явно тази книга я няма в новата Всемирна библиотека на чичкото Гугъл !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>