Регистрация
Публикувано на 04.12.2018 / 8:45

АКУЛИТЕ ДАДОХА ПЪРВА СВИДНА ЖЕРТВА

ФАНДЪКОВААлармирайте Грийнпийс.

Акулите дадоха първа свидна жертва.

Георги Христов Христов

ФАНДЪКОВА

Коментари 26 за
“АКУЛИТЕ ДАДОХА ПЪРВА СВИДНА ЖЕРТВА”

 1. Каква е цената, която сме платили за тези БКП-ГЕРБ-надгробни гранитни шлайфани трупчета и колко броя са същите? Трябва ли някой съветник, кмет, чиновник, проектант и надзорник да бъде съден за разхитителство и получаване на заплата за безгрижие на лош стопанин?! За рушветите и комисионните – отделно! Над Владая в София има мина-плщадка за гранит и гранитни изделия още от началото на 20-ти век, от която са се захранвали всички улични настилки (павета, бюрдури, чешмички, басейни, ….) не само в София! И които са издържали почти без повреди вече повече от 100 години, въпреки природни бедствия, бомбандировки, военни паради с тежки верижни машини, ….. Защо, въпреки притежаването на такава площадка с материал, са използвани и поставени бетонни павета, и то закупени от чужбина?! За да се прави нов основен ремонт след 2-3 години ;ли? И то пак от партийни фирми на БКП-ГЕРБ&мутри?!

 2. До Гражданина Георгиев, Цитат: „Най-светлият пример е инж.Иван Иванов ,роден в Сливен,но станал най-успешният кмет на София.“

  Не знаех, че инж. Иван Иванов е роден в Сливен, естествено, няма значение. И Светослав Гаврийски е роден в Свищов заради изселване на семейството му затова, че дядо му бил преводач на германците. Български простотии.

  Знам много добре кой е Иван Иванов, Най-големият успех на инж. Иванов е построяването на водопровода „Рила-София“.

  Водопроводът се строи 8 години и е тържествено открит на 23 април 1933 г. на построения също под ръководството на инж. Иванов басейн на столичния стадион „Юнак“.

  Учи в Германия, по време на следването си се връща в България, за да участва в Балканската война, след което отново отива в Германия, за да завърши образованието си.
  Другото огромно дело на живота на инж. Иван Иванов е началото на проучванията и проектирането (завършен в затвора между 1944 и 1946 г.) на язовир „Бели Искър“, който днес осигурява водата на близо двумилионна София.

  Периодът, в който инж. Иванов управлява столицата е период на архитектурен, градоустройствен, благоустройствен, хидроинженерски и електрификационен разцвет на града.По време на неговото кметуване е завършена сградата
  на ректората на Софийския университет; облагородени са Южният парк и Борисовата градина; построена е сегашната сграда на Столична община; сегашната сграда на Народната банка; сегашната сграда на Съдебната палата; военното министерство, Държавният музикален театър, зала „България“, Народната и Столичната библиотека.

  Такива кметове е имала София , дали пак ще има….

 3. Първата свидна жертва е младият Крусев.Фъндя го хвърли на вълците.Скандалът с Графа е грандиозен,откраднати са много пари.Този път се оляха.Но едва ли ще има обвинения за Евгени камо ли за кметицата.Поне докато главният прокурор се казва Сотир,а премиер е Борисов.

 4. Какво значи да са софиянци?Кой е софиянец?Колко поколения да са живели в града?От една страна е хубаво да си роден и израснал в града.Да си се влюбвал и разлюбвал.Да си пил кафе във Феята или Ропотамо,да си се разхождал с приятели по централните софийски улици.Да имаш спомени.Хубави и лоши спомени. В София се е пренесло една трета от населението повечето от тях не им пука за града.Впрочем така е и с Варна,Шумен,Русе.Но както казва Мери,той или тя трябва да са интелигентни и образовани.Най-светлият пример е инж.Иван Иванов,роден в Сливен,но станал най-успешният кмет на София.И докато той е запомнен с 10те златни години за София,то управлението на ГЕРБ ще бъде запомнено с разграбване и ужасно некадърни ремонти.Дали ще има съд за виновниците само времето ще покаже.

 5. НИНОВА ГО Е БУТНАЛА,ВЕДНАГА ДА СЕ СНЕМАТ ОТПЕЧАТЪЦИ ОТ ПРЪСТИТЕ И И ПРИ ИВАНЧЕВА!!!
  ЦАЧЕВА!
  НЕМЕДЛЕННО!!!
  ТОВА Е БСП-АРСКИ САБОТАЖ,ИМА И ИЗЧЕЗНАЛИ НЯКОЛКО ПИТИ С КАШКАВАЛ ОТ СЪСЕДНИЯ МАГАЗИН!!!
  ЦВИНОКИО,ЗАЩО МЪЛЧИШ?
  БСП ТЕ АТАКУВА ПОДМОЛНО!!!
  МИСЛЯ ЧЕ И ПУТИН Е ЗАМЕСЕН!!!
  БОКО ДА ОБЯВИ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ!!!
  ПАША ЕФЕНДИ-КАРАКАЧАН ДА ИЗКАРА ПОСЛЕДНИЯТ ТАНК,ПОСЛЕДНИЯТ ХИЛИКОПТЕР,ПОСЛЕДНИЯТ САМОЛЕТ,ПОСЛЕДНАТА ПОДВОДНИЦА,ПАРДОН ПОДВОДНИЦА ВЕЧЕ НЯМА,А, ДА ИЗКАРА И ДВЕТЕ РОЗОВИ БМВ-ТА НА СТРАЖ ДА ОПАЗЯТ РОДИНАТА!!!
  РОДИНАТА Е В ОПАСНОСТ!!! :)

 6. В неделя се навършиха точно десет месеца от трагедията със сноумобил, при която загина детето на бившия транспортен министър Ивайло Московски. Припомняме, че момчето почина, след катастрофа със свръхмощна моторна шейна, управлявана от баща му. Десет месеца по-късно виновен за трагедията няма.
  По този повод изведният карикатурист Христо Комарницки написа във Фейсбук: Вчера (б.р в неделя) се навършиха десет месеца от деня, в който бившият министър Московски качи невръстния си син на моторната шейна, и едно дърво ненадейно го блъсна и уби детето.
  Това нагло растение още е на свобода, дори не е подкастрено…

 7. Преди години бях застъпник на кандидатурата на г-н Светослав Гаврийски, суперобразован, интелигентен и почтен човек и професионалист. Никога не би откраднал и стотинка, За 1 месец научи всички възможни видове настилки, асфалти и пр. Бях ужасена и отвратена, когато членове на десни партии гласуваха за Пръстовете.

  Това е истината! Трошете си сега копитата по Графа!

  1. Кофти истина казваш, Мери. То пък такива като сина на Тошо Тошев кога ли са били десни.

 8. Подкрепям Софиянец, като допълня и ПОДЧЕРТАЯ ДЕБЕЛО, че освен да са софиянци, трябва да са образовани, с обща култура и съответната специалност – икономисти, юристи, инженери, архитекти. Аз съм с филологическо образование като Фънда, но съм работила в търговски фирми и прочела и превела много повече договори от всякакъв характер, от които Фънда няма представа, знам за какво става дума. НИКОГА ОБАЧЕ НЕ БИХ СТАНАЛА КМЕТ, ОСОБЕНО НА СТОЛИЦА С ТОЛКОВА ПРОБЛЕМИ, ЗАЩОТО НЕ МИ Е ПО СИЛИТЕ, НЯМАМ ТАКИВА КАЧЕСТВА И НЕ МИ Е РАБОТА.

  Освен това кметът трябва ДА ОБИЧА МНОГО СВОЯ ГРАД – Случаят не е такъв!

  Догодина има избори, българи във всички градове и села, опичайте си акъла!
  ДОВЕРИЕ И РОДОЛЮБИЕ… И ВЪЗМОЖНОСТИ!

  Родният ми град, за който чужденците казваха, че е спокоен и красив, не прилича на нищо!

 9. БЪЛГАРСКИ ВСЕНАРОДЕН ХИМН

  ВЪРВИ НАРОД ОБЕЗГЛАВЕН И ОБЕЗКЪРВЕН
  КЪМ СВОЙТА ГИБЕЛ ВСЕ НАПРЕД ВЪРВИ
  С КОРУПЦИЯТА ТАЗ СИЛА ВЪЗДЕСЪЩА
  КЪМ БЕЗДНАТА СИ СЕ ОПЪТИЛ ТИ!!

  ВЪРВИ ОПРОСТАЧВАНЕ МОДЕРНО
  ВЪВ УЧИЛИЩАТА БЕЗОГЛЕДНО
  ОТ ПРОСТОТИЯ И БЕЗУМИЕ НЕИЗМЕННО ВОДЕН
  СЪС ДЯВОЛА ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЪРВИ

  НАПРЕД ! С МАСОНА-ВОЖДА *СЛЪНЦЕ*
  КОЕТО ВЪВ БОСТАНА С ТИКВИ ГРЕЙ!
  НАПРЕД! ПРОСТОТИЯТА ПРЕВЪРНАТА Е В СЛАВА
  ТАМ ГДЕТО НА СЛАВИ КУКУТО ЧАЛГАТА ЖИВЕЙ

  ИЗВЕСТЕН БЕШЕ ВОЖДА СЛЪНЦЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА
  НАВРЕД
  И ВЛЕЗНА ВЪВ ИСТОРИЯТА НИ СЛАВНА КАТО
  ОПОЗОРИ
  ДУХОВНО И МАТЕРИАЛНО РОДИНАТА НИ
  В КОЯТО НЯМА ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ!!!

  ТЪЙ ГЕРБЕРСКИТЕ ДВА ТИТАНА
  ДОКАРАХА СТРАНАТА НИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА
  О, МИНАЛО НЕЗАБРАВИМО,КЪДЕ СИ ТИ?
  *СТАБИЛНОСТ * ПОНЕ ЗА МИГ ПОСПРИ СЕ!!

  БЪЛГАРИЯ Е ОЗЛОБЕНА И ОПОЗОРЕНА
  ОТ ГЕРБЕРСКАТА ПАРТИЯ НАВРЕД И БЕЗЧЕТ.
  В АГОНИЯ , МЪКИ И СТРАДАНИЕ
  ЖИВЕЕ ЖИВОТА СИ НАРОДА НИ В * ЕС*

  БЪЛГАРИЯ СЕ ОКАЗА ТЯСНА НА ГЕРБ
  В БОСТАНА С ТИКВИ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗЧЕТ
  ИЗЛЕЗЕ ВОЖДА НИ В ЕВРОПАТА
  НАПРАВИ ПОДВИЗИ И ПОРАЗИИ КОЛКОТО ЩЕШ

  РОДИНАТА НИ ДИКТАТУРАТА НА БАЙ ТОШО
  ПРЕЖИВЯ
  СЕГА ОБАЧЕ ДЪРЖАВАТА НАЧЕЛО С БАЙ ХУЙ
  ИЗПАДНА В НЕОПИСУЕМА ПО БЕДА ПО ВРЕМЕ НА
  КОЯТО НАРОДЪТ БАНКРУТ ВЪВ ВСЯКА СФЕРА
  ПРЕЖИВЯ

  НО ВОЖДА НИ ОБХОДИ ЦЕЛИИ МИР С ЗАДАЧА
  ДА ПРОЛОВЯДВА И НАЛОЖИ СВЕТОВЕН МИР
  БЕ ТЪЖНО И ТРАГИЧНО ВРЕМЕ ..ТОГАЗ
  ТОЗ ХРАБЪР БАНКЕНСКО БАЛКАНСКИ ПРИМИТИВ
  ЗА ЗАПАДНИТЕ НИ БАЛКАНИ И ЕС
  НАМЕРИ ВРЕМЕ СВЕТОВЕН РЕД ДА ВЪДВОРИ

  КОРУПЦИЯТА МЕЖДУВРЕМЕННО СТАНА
  НЕЗЧЕРПАЕМ ВИР
  И СЕ ПОСТИГНА НАЙ -НАКРАЯ СТАБИЛНОСТ
  СЛАВНА
  НО НАРОДА СЕ ОТКАЗА И ОТ ТАЗИ БЛАГОДАТ
  И ВЪЗСТАНА ПОВСЕМЕСТНО ЗА ДА СЕ ЗАПОМНИ
  ТУЙ НЕЩО ВОВЕКИ ВЕКОВ
  НЕКА ВСЕКИ ДА ЗАПОМНИ ДНЕСКА УТРЕ ДО
  ВЕКА
  ЧЕ ИМАХМЕ НИЙ БАЙ ХУЙ БАНКЯНСКИ-
  БАЛКАНСКИ
  КОЙТО БЕ ПРАТЕН В ЗАТВОРА ОТ НАРОДА ДА
  ОПИТА КОЛКО СИЛНА Е ЛЮБОВТА …

  ШЕФА 4 ДЕКЕМВРИ 2018 13:30

 10. Зам кметчето по транспорта подало оставка. Явно и то се е засрамило, но… след обилно нагушване. Фандъчката какво чака, да я изнесат на ръце ли?

 11. Герб е единствената партия,която прави най-хубави бордюри и даже ние от Четвърти километър не се спъваме в тях .

 12. ОТ ГРАНИТ Е,СТАВА ДА ЗАТИСКАШ ЗЕЛЕТО В КАЦАТА
  ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХ
  Юруш НА ГРАНИТИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

 13. Кметът, главният архитект, водещите общинари трябва да са родени и отрасли в София, а не да са довлечени от гейберастите от разни паланки и махали.

 14. герб- ГРАБИТЕЛИ, ЕНИЧЕРИ, РАЗБОЙНИЦИ, БАНДИТИ, това е толкоз просто и логично. Тръгне из Родината ни мила и ще видите, че навсякъде е така. Не се накрадоха не се оядоха. Пътят е един, да ги изпратим там където им е мястото ЗАТВОРА.

  1. ,,SLEDETE,,PARITE!!!TAM E,,ZAROVENO KUCHETO,,/IZNESENITE .OTKRADNATI OT BALGARIJA PARI,,,INVESTIRANI,,KATO FIRMI I SOBSTVENOST,,NAVSJAKADE PO SVETA/,,DO,,REDOVI,,GERBADGIJA,ZA 10G.E,,IZUCHIL,,DECA V,,CHUGBINA,KUPIL IM APARTAMENTI I…,,SEBE SI OPRAVIL,,/ZA,,NASHA SMETKA!/..IDVASHTI V BG,KATO,,CHUGDESTRANNI INVESTICII,,ILI…,,GINKI,,V,,CHEZ,,!VSICHKO TOVA E OGRABENO PREZ ,,NAGLASENI TARGOVE,,,,OBSHTESTVENI PORACHKI,,I,,CELEVI,,EVRO/SREDSTVA..HORA BDETE!

 15. offtopic
  Ай стига с тия кемтрейлове и микроорганизми с които ръсите въздуха и почвата, бе идиоти! Какво си мислите, че в пенджабската пустиня в която превърнахте българското кЪнтри, ние всички ядем доматите с колците, като вас? Как ще спрете климатични промени, които са причинени от теЧащата смяна на магнитните полюси. Освен това, след чилийското земетресение, по-вече, и след Фокушима, по-малко наклонът на земната ос е променен – айде, бутнете земята обратно!

  1. Нали трябва да се дадат и усвоят едни пари. Всички по-умни и знаещи хора отдавна го говарят това.

 16. Мисля, че кмет на
  София трябва да бъде софиянец който обича своя град ,защото това което направиха е подигравка или пълна тъпанарщина.

  1. Кмет се избира по способности, а не по партийна принадлежност. Човек комуто не се отдава математиката не бива да се допуска дори до кмет на паланки. Нашия, БСП, затри селище, което e основано 375г A.D.от римски солджъри (илири) и местни моми (гети) за 20г. 20г., дебилът идва на работа в 9ч и си заминава в 12ч в Попово-то защото е подпри т@шак на пожизнения поповски кмет, академик Веселинов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>