Публикувано на 25.03.2020 / 19:30

АКО НЕ НИ УБИЕ ВИРУСА, ЩЕ ГО НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВОТО. НЕ ПИТАЙ МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ ЗАЩО Е ИДИОТ, ПОПИТАЙ СЕБЕ СИ ЗАЩО Е МИНИСТЪР!

АКО НЕ НИ УБИЕ ВИРУСА ЩЕ ГО НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВОТО. НЕ ПИТАЙ МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ ЗАЩО Е ИДИОТ, ПОПИТАЙ СЕБЕ СИ ЗАЩО Е МИНИСТЪР!А сега, всеки ден, всеки час, навсякъде има брифинги.

От заповедите на министър ананиев, които в рамките на час се променят, или отменят, лъха сигурност, стабилност и увереност, че ако не ни убие вируса, ще го направи правителството и в частност здравната система.

Уважаеми д-р Костов и д-р Мангъров, сега разбрахте ли, че дебелата банкянска кратуна ви наигра, противопоставяйки ви на Мутафчиев и Кунчев, които си съчиняват стратегия за борба с корона- вируса, каквато няма никъде в света и я представят за последен писък на здравеопазването, че и кахърни за някакви десетина милиона, което най- малкото не е тяхна грижа.

Не питай министъра на финансите защо е идиот, попитай себе си защо е министър.

Имам чуството, че участвам в някакъв гигантски социален експеримент.

Георги Дренчев

Колаж: Иван Червенков

Коментари 26 за
“АКО НЕ НИ УБИЕ ВИРУСА, ЩЕ ГО НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВОТО. НЕ ПИТАЙ МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ ЗАЩО Е ИДИОТ, ПОПИТАЙ СЕБЕ СИ ЗАЩО Е МИНИСТЪР!”

 1. Няма ли да уволнят този министър на здравеопазването ? Той е стар ( застрашен ) и некомпетентен? Няма ли един кадърен българин който да поеме това злощастно министерство ? Като гледам……

 2. тия жалки гниди на снимката защо ли не си вземат чуковете и да ги няма чака ги клане от изтерзания народ море нема да им се размине МНОГО се се насъбралооооооо

 3. Не проумявам как умни, интелигентни хора, професори и медици, се връзват на номерата на ББ и правителството, които ще излязат от цялата ситуация с ореола на хора, погрижили се за добруването на всички нас! Жалка картинка!

  1. Много е просто.
   Известният икономически закон за натрупване на капитали – „пари-стока – пари прим“ е трансформиран в „пари – власт – пари прим“!

   1. Ами, да си припомним максимата: „Нещо, което не може да се купи с пари, може да се купи с много пари.“, който пожарникарският генерал, макар и много тъп и прост, е усвоил добре.

 4. ЗА НЕОЧАКВАНИТЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕФЕКТИ ОТ КАРАНТИНАТА

  Какво ми се случИ на здрачаване преди няколко дни.
  Отивам аз до контейнерите за смет, хвърлям в един от тях торбичка с домашни отпадъци и тръгвам обратно към входа на блока.
  Ухилен като Фернандел на повече от 2 метра (по нормите на Ананиев) пред мен спира един симпатяга, женен за моя съседка от старата ми махла.
  След стандартните „Здравей – здрасти!“, „Как си –що си?“, забелЕзвам, че е на градус – не температурен, а друг.
  – Заради тази карантина, затворени вкъщи – с дискретен тон ми казва той, – като нЕма какво да правимЕ, с моето бабе го ударИхме на секс! Караме нещо като втори меден месец, само дето сватбеното пътешествие ни липсва.
  – Поздравления и честито! Продължавайте все така! Чао! – му казАх набързо и си тръгнАх замислен, защото бабето му, дето е около 60, изглежда на не повече от 70, а след третата ракия може би ще да му се струва до към 50-годишна.

  ИЗВОД:
  Ако и при младите е така, някъде след Никулден се очертава да настъпи пикът на ражданията през тази година!

  1. Същият бум с раждаемостта, както очаквате около Никулден, се случи и преди много години след режима на тока в София и страната, когато нямаше други развлечения вечер. Хубава вечер на всички и повече любов. Тя ще спаси света.

 5. От лайнарите всичко се прави за унищожение на Българският народ и за разпродаването на България на бунт да спасим България

  1. Българските бунтари са само в интернет. Те 11 години един свестен протест против българоубийците не успяха да направят, какво остава за въстание. Надявам се гладът да ги събуди.

   1. Споко, това иде.

    Като почнат да отиват на талази безработни. А шайката на Баце разполага с много по-малко ресурс, ниски данъци и т.н., да храни „лоялни“ партийци ще си изпоизскубат гръцмулите .

    Но като гледам коментиращите тук, това няма да им помогне, с малки изключения.

 6. Намерете и чуйте обръщението на Путин, и мерките, които препоръчва на Правителството за хората в Русия

 7. Борисов убедително играе , но едва ли някой ще се хване. Все пак, защо да се обвиняват хора, експерти,лекари заради обичайните му номера… и д-р Костов, д-р Мангъров, Мутафчийски, Кунчев, са учили медицина, имат и доста практика.
  Всъщност тези се които връзват, почти винаги са тези които, станат,седнат постоянно псуват или възхвалят Борисов. Човек за единия рейтинг живей.

 8. Тия двамата как ли се побарват през скафандрите?! А Боко сигурно има дупка отзад, за да може оня да го лиже и да му яде говната, нали няма време да ходи да си пазарува…

 9. Всеки българин е запознат подробно със заразяването на принц Чарлз и Камила, която пък не била заразена, знаем че английската кралица се е барикадирала в някакъв си замък и не си показва носа и уау не била виждала синът си Чарлз от незнам си кога (направо щях да се разплача), видяхме как фон дер Лаен си мие ръцете, видяхме как някаква певица американска си мие вече ръцете цели 40″ научихме, че тази вечер ще светкат лампите в 22:00 часа в подкрепа на лекарите и сестрите, които ги биеха до преди две седмици и ред други лигавщини присъщи на
  еврогейски ценности! Ама по нито една телевизия не видяхме как Русия, Китай и Куба помагат на нещастна Италия в момента, не видяхме и няма да видим как Русия за два дни изпрати 16 военно-транспортни самолета с медицински екипи и машини за дезинфекция в Италия, не научихме и няма да научим, че Полша затвори въздушното си пространство за руските самолети с помощ за Италия! „Ценности“ нали?!

 10. Основните моменти на постглобалистичната реалност:
  1. На преден план не е отворено общество, а затворено общество. Суверенитетът се превръща в най-високата и абсолютна ценност. Като благо се обявява спасението и поддържането на живота на конкретен народ в рамките на определена държава.
  2. Затвореното общество трябва да бъде централизирана икономика. Това означава, че тя трябва да бъде самодостатъчна и независима от външните доставчици по въпроси, предимно от храните, промишленото производство, паричната и финансовата система и военната мощ. Всичко това в близко бъдеще ще се превърне в основни приоритети в борбата срещу епидемията, когато държавите са принудени да се затворят (вече са се затворили), но в постглобалистичния свят тази държава ще стане постоянна. Ако глобалистите смятат това за временна мярка, тогава постглобалистите трябва да се подготвят това да стане стратегически приоритети.
  3. Самодостатъчността по въпроса за поминъка, ресурсите, икономиката и политиката трябва да се комбинира с ефективна външна политика, където стратегията на алианса излиза на преден план. Най-важното е да има достатъчен брой стратегически и геополитически важни съюзници, които заедно да формират потенциален блок, способен да осигури на всички участници ефективна съпротива и достатъчно надеждна защита срещу възможна външна агресия. Същото се отнася за икономическите и финансовите връзки, разширявайки обема на достъпните пазари, но не в глобален, а в регионален мащаб.
  4. За да се осигури суверенитет и централизирана икономика, е важно да се установи контрол върху областите, от които суверенитетът и сигурността на всяко суверенно образувание са жизнено зависими. Това превръща определени интеграционни процеси в геополитически императив.

 11. Може да не ни пускат навън,за да могат тайничко от нас и спокойничко да сложат антените на смъртоносното 5G. АКО НЕ Е ТОВА,ЗНАЧИ Е ТОЧНО ОБРАТНОТО. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ПЪТЯ НА КОПРИНАТА. АКО НЕ Е ЕЗИ,ЗНАЧИ Е ТУРА. АБЕ,КАКВОТО И ДА Е,СТОЙТЕ СИ ВКЪЩИ,ПЪК ПОСЛЕ КАТО СВЪРШИ ИГРАТА,ЩЕ МУ МИСЛИМ ПОВЕЧЕ.

 12. Най-многобройната фирма в България, оръжейният завод „Арсенал“ обяви, че започва работа, след като на 16-ти март работата там бе спряна, за първи път в историята на фирмата.
  В уведомление от ръководството съобщават, че ще оптимизират производството, като на този етап ще бъдат освободени 2 000 от общо близо 9 000 заети в оръжейницата, информира Нова телевизия.Всички фирми масово освобождават хора! Всички частни фирми! Да видим, докога ще има пари за паразитиращите в държавните и общински проституции листни въшки?! ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ТОТАЛЕН ПРОВАЛ!

 13. Кризата, която човечеството изпитва във връзка с пандемията от коронавирус, вече придоби толкова глобален мащаб, че връщането към ситуацията, съществуваща в навечерието на епидемията, е просто невъзможно. Ако поради някои обстоятелства разпространението на вируса не може да бъде радикално спряно в рамките на един и половина до два месеца, тогава всички процеси ще станат необратими и за една нощ целият световен ред ще се срине. Историята познава подобни периоди, които бяха свързани с глобални световни бедствия, войни и извънредни обстоятелства. Ако се опитате да погледнете в бъдещето от позицията, в която се намираме сега, тогава с цялата несигурност и откритост можем все пак да очертаем някои от най-вероятните сценарии или отделни точки.
  1. Глобализацията се срина напълно, бързо и безвъзвратно. Отдавна проявява признаци на криза, но епидемията просто взриви всичките ѝ основни аксиоми: отворени граници, солидарност на обществата, ефективността на съществуващите икономически институции и компетентността на управляващите елити на фона на проблема с коронавируса. Глобализацията падна като идеология (либерализъм), икономика (глобални мрежи), политика (лидерство на западните елити).
  2. На руините на глобализацията ще бъде създадена нова архитектура на постглобалистичния (постлибералния) свят.

  1. Не съм напълно съгласен с Александър Дугин, най-малкото защото тъкмо настоящият елит създаде умишлено този хаос, за да опази властта си. Видя се, че има нации с гръбнак, които вече открито се бунтуваха и решиха да избързат с плана си за нов световен ред – тоталната диктатура.

   1. След „слободията“ и хаоса на глобализаторите,
    идва времето на закон, ред, култура, възпитание и дисциплина!
    Няма „вечен“ хаос!

    🙂

    1. ЛОШОТО Е,ЧЕ ОБИКНОВЕНО ТЕЗИ, КОИТО СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМА, ПОСЛЕ СЕ ПОЯВЯВАТ В РОЛЯТА НА СПАСИТЕЛИ ОТ НЕГО! ТАКА И СЕГА ЩЕ СТАНЕ-СЛЕД КРИЗАТА ЩЕ СЕ ПОЯВИ /ПЛАНИРАНО/ НЯКОЙ ГЕНЕРАЛ КАТО ПИНОЧЕТ, КОЙТО ЩЕ ВИ ОБЕЩАЕ ВЕЧНО СПОКОЙСТВИЕ И РЕД, И ВИЕ ЩЕ МУ СЕ ВЪРЖЕТЕ! А НА БАС! ДАЖЕ МИСЛЯ, ЧЕ СКОРО ЩЕ ВИДИМ КОЙ Е АНТИХРИСТЪТ!

 14. Горанов е финансов министър защото е човек на Иван Саздов (УБО теляка на бай ТОШО) кръга Правец
  Горанов има вуйчо Ананиев (несменяем кадър при всички правителства от 1989 год до сега)
  Горанов има лична протекция на кръстника(шеф-мастър на бг Масони)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *