Публикувано на 08.10.2019 / 20:09

АКО БОЙКО СИ БЕШЕ СТОЯЛ В НДСВ И НЕ СЕ БЕШЕ ПРАВИЛ НА ПОЛИТИК, ЕТО КАКВО ЩЕШЕ ДА Е…

АКО БОЙКО СИ БЕШЕ СТОЯЛ В НДСВ И НЕ СЕ БЕШЕ ПРАВИЛ НА ПОЛИТИК, ЩЕШЕ...Ако Бойко си беше стоял в НДСВ и не беше се правил на политик, а Румен Петков не беше нахалствал да се прави на вътрешен министър, сега:

1. Слави щеше свири на гъдулка по кръчмите
2. Цветанов щеше още да сервира кафенце в МВР
3. Щяха да питат Царя що не ни оправя и за 18 години
4. Соломон Паси щеше да е президент
5. Делян Пеевски – обикновен вицепремиер
6. Веселина Томова – шеф на ДАНС
7. Аз щях да съм изпълнителен директор на БТВ
8. България на 11 място по свобода на словото
Заради един комплексар от БСП объркаха на хората професиите, а медиите обърнаха с главата надолу.

Николай Бареков

Коментари 20 за
“АКО БОЙКО СИ БЕШЕ СТОЯЛ В НДСВ И НЕ СЕ БЕШЕ ПРАВИЛ НА ПОЛИТИК, ЕТО КАКВО ЩЕШЕ ДА Е…”

 1. Както се казва в народната мъдрост: „Ами като толкова се обичат, да се земат…“
  Гнус и отврат! Лошото е, че и децата ги гледат…

  1. Докато има деца, ще гледат. Като отнемат децата на белите, щото циганора не го пипат, няма кой да гледа. ББ се развика, че било чудовищна лъжа отнемането на децата. Прах в очите, велики лъжи и норвежки либерален боклук, който наште тъпоъгълни примати налагат ли, налагат. „Лъжите“ са в Държавен вестник,брой 24/2019г.Новият Закон за детето, който влиза в сила от 01януари 2020г. Някой вярва ли на ББ? ББ се притеснява, че циганорът няма да гласува за него на изборите и надминава себе си в лъжите.

   1. Не сте удобен на правителството? Пращат ви социалните в къщи да проверят как живеят децата ви. Спретват анонимен сигнал, че ги биете и изнасилвате. И щеш/нещещ, клякаш на Бойко! Още един лост за смачкване на неудобните.

   2. „Той се удиви как може да се протестира срещу стратегия, която я няма или да се говори, че я има.“

    Ами поне я махнете от официалния си сайт, та да лъжете по-убедително, че няма и не е имало такава стратегия. Щото аз предпочитам да вярвам на очите си, не на герберски локуми…

    „Министерски съвет
    Портал за обществени консултации

    Проект на Национална стратегия за детето 2019-2030 г.

    Националната стратегия за детето (НСД) 2019-2030 г. е разработена на основание чл. 1, ал. 3 от Закона за закрила на детето от работна група с мандат от Националния съвет за закрила на детето, в която участват представители на всички заинтересовани страни (държавни институции, неправителствени организации, академична общност). Съгласно Закона за закрила на детето, политиката за закрила на детето се изпълнява въз основа на приета от Народното събрание по предложение на Министерския съвет Национална стратегия за детето.“

    https://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=4012

    Има предложена от МС и приета от НС Стратегия за детето, а Бочко и главанаците му твърдят, че няма?! Малко неудобно се получава… Що така, бе герберунгели?

   3. Тоя Баце само краде и лъже по цял ден. Друго освен дa краде и лъже и не може нали си е по професия мутра. Иползват го него и такива като него да унищожат напълно България. Тотално унищожение.

    1. Бойко Борисов е лъжец и измамник !!!

     ГЕРБ са подготвили кражба на деца по текстовете от Закона за закрила на детето, после даване за отглеждане в приемно семейство по Закона за социалните услуги, и накрая продажбата им на чужденци под формата на осиновяване без съгласието на биологичните родители по чл. 93 от Семейния кодекс.

     ГЕРБ са за трепане !!!

     Народе, или ГЕРБ ще ни вземе децата, или ние ще се вдигнем и ще ги изметем !!!

     Стратегия за детето може официално да няма, но всички нейни идеи вече са в закони, за кражба и търговия с деца.
     ДОЛУ ГЕРБ !!!
     Само при тотален изборен крах на ГЕРБ ще има силата спре кражбата и осиновяването на деца без съгласието на родителите по чл. 93 от Семейния кодекс.

 2. Да бе, защо Петков не се нави да направи Боко някакъв шеф в МВР, тогава всичко щеше да е друго. Сменят се правителствата – сменят се шефовете. Някои се връщат в ИПОН, максимум. И никакви цецовци, цецки, дески, цветки, никакви събирани от кол и въже посредствени апаратчици, безхаберни хайдуци и откровени наглеци. Никакъв герб, никакво дуене и лигавене, никакви опашати лъжи – опиум за народа.

 3. България е страната на неограничените възможности. Никога не бях предполагал, че след 10.11.1989 всичките разновидности на БКП ще бъдат толкова пъти на власт (и то чрез избори (!)), че два пъти Агент Гоце ще бъде избран за президент, че Андрей Слабаков го избрахме за евродепутат, че на президентски избори Веселин Марешки спечели много повече проценти от хиляди пъти по-достойни, и т.н. и т.н. Сега вече няма да се учудя и ако следващият президент на България се казва Христо Стоичков, Азис или Мара Отварачката, а следващият премиер е Митьо Пищова…

  1. Както и никой не се чуди как Пацо терасата става консул с корумпираните си врътки и полиглотски висоти. Баце да каже колко струва сега обучението на Пацо терасата по испански с държавни средства, за да го префасонират в консул. Групировкара надминава неограничените си възможности, щом незнанието е станало перфектно владеене на езици. Гьонсурати и дебили в кръстоска дават това: Пацо, Баце, патици разни и срината държава.

 4. Сайтът на НАП се срина! Да е в тон с държавата Му! НАП, НАП, Владко Горанов, Бойко – все ненаказани, но срив сред срив, сикаджии крадливи и алчни, нал’ тъй Владко зализан и нагъл?

  1. Омразата народна е техния трап: от Бойко до патката Захариева. Няма трап, който да побере предателствата и тъпащината им.

 5. Ханс Зайдел , Конрад Аденауер и Първанов решиха Боку да е кмет и шеф на СДС …, но в движение ГЕ преформатираха , просто ЦРУ си беше избрало най-комплексирания, лаком и завистлив престъпник, това е профил който те задават на всяка нова придобивка по света …., за да могат да ги нулират и въртят на пръста …

  1. Такъв е профилът и на избраниците за избрания. Случайната калинка Захариева не е случайна: тъпа, покорна, без грам родолюбие, завършен джендър, идеален предател. Днес е правила опити за изречения по тв за ранения българин в Германия и за ПФрийман. Като се опитваше да излъже за съдържанието на разговора с австралийския посланик не само гласчето, но и гащите и трепепеха. Как може да има такива идиоти, които да си мислят,че другите, особено дипломатите, трева пасат. Тъжна картина представлява държавата ни с тази многословна дърдорка-калинка. Ларошфуко преди векове най-точно го е определил : „Както е свойствено на богатите умове да влагат в малко думи много съдържание, така бедните духом могат да говорят много, без да кажат нищо !“ Жалко, с такива празноглави хора на най-важните държавни постове, България винаги ще бъде предавана, продавана, сасипвана и унижавана.

   1. Ужасяващо тъпа патка! Мисли, че като не млъква, става по-умна. Миналата седмица СГС отказа дело, защото според него забраната срещу Дж. ПФр. да напуска страната е отпаднала. Отделно има заповед за екстрадиция. Тъпата патка твърди, че има забрана и той трябва да стои тук, може би докато не си плати, според „Сотиров“ (със затворническите доходи). Нещо да ви напомня Бенгази. Нещо да ви намеква за „Среднощен експрес ІІ“. Кой ще плати новото безумие на „Сотиров“ и патката? Пак ние.

    1. Патката казва, че Пацо Терасата е годен за консул и ще напреднел с испанския, демег пак е в профила на Боко. Колкото патката Захариева има качества за външен министър, толкова и карлсона има качества за консул.Псувни не ми останаха вече да изразявам отвращението си от сикаджийската шайка…Почвам да уча сръбски!

     1. Това правителство е позор и извиква само омерзение. Патката е емблема на правителството. Преди сопите да опитаме с изборите. Всички на изборите, да спрем гаврите с нас. Патката – в тенджерата на Боко, в която той вари на бавен огън народа, по негови думи. Искам всички патки – Пекинската, Захаросаната, Шматката, и всички Пацовци начело с Буда да се варят на бавен огън, т.е. съд и затвор за изнудване и гавра с история, нрави и начин на живот на българите. Българоубийци са до един в това сикаджийско свърталище.

   2. ..taja s edni,,hitrec/tzarvulankovci,,ot izmislenata,,Makedonija,,ne mog se opravi,tragnala i tja.,,politik,,da se,,bara,,..Peykataaaa,,1

   3. ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА СЕ РЪКОВОДИ ОТ ЕДНА ПАЗАРДЖИШКА СОРОСОИДКА, А В САМОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО ЛЕНТЯЙСТВАТ ВРЪЗКАРИ ТЪПИ КАТО ЗАДНИКА НА СЛОНА, НО ДА МЕ ИЗВИНИ СЛОНА, ЧЕ ГО ОБИЖДАМ С ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ. ЗАНИМАВАТ СЕ САМО С КЛЮКИ И ЧАКАТ ДА ИЗЛЯЗАТ НА МАНДАТ ЗА ДА ЛАПАТ. НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ Е СПОСОБЕН ДА ВЪРНЕ ИНВЕСТИРАНИТЕ В НЕГО ДЪРЖАВНИ ПАРИ, КАКТО ПРАВЯТ ЗАПАДНИТЕ ДИПЛОМАТИ. А КАКВО ИСКАТЕ ОТ ЕДИН ПОЖАРНИКАР. ПОДАЛ НИ ШЛАНГА И ТОЛКОВА. ЩЕ ГО ДУХАМЕ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *