Публикувано на 12.05.2018 / 22:51

АКО БЕШЕ КРАВАР ОТ ТЕКСАС ЩЕШЕ ДА МУ КАЖЕ: „FUCK YOU, BLOW PIPE!“ БАЦЕ ЩЕ ЖИВУРКА ДОКАТО ВРЪЩА ЕВРОПАРИ. 100 МЛН.ЕВРО ЗА „ПЛАНА ЮНКЕР“, ПОСЛЕ ЮНКЕР ДАВА 100 МЛН. ЛЕВА ЗА ДОМУСА. 50% РАБАТ!

МАКРОН И БОРИСОВНе знам как разбирате думите на Макрон: ‘Бойко, ще вървят напред само държавите, за които върховенството на закона….“.

Щото, Баце казал, че са за другите, неразвитите държави, а малък Владко, дето ни е министър на финансите, се изрепчил, че закона не е най-важното!

Те не са само за Баце, а и за неговите ментори: юнкери, долци и тем подобни.

Меркел не се обажда, защото съсипа Германия и едва събрания мандат, няма да изкара дълго, за да е канцлер. Ще боли, много!

Както не остава време и на тази Еврокомисия, дълбоко корумпирана и зависима! Остават броени месеци!

Баце ще живурка около тях, докато връща европари. Пример: България дава 100 млн ЕВРО за „Плана Юнкер“, после Юнкер дава 100 млн ЛЕВА за Домуса.

50% рабат!

Макрон иска да е новия Де Гол за французите и се справя! Засега!

Намери партньор при Тръмп, за да неутрализира Меркел! Макрон не иска „силна Европа“, а „Велика Франция“.

Който е чел за ‘малкия ефрейтор’, разбира!

Борбата за надмощие, старите векове, е била между Франция и Англия.

Англия се маха от ЕС и икономиката й тръгва.

Въвежда рестрикции за работници и емигранти.

Те трябва да останат в Европа, от която Англия иска да се отърве. Не се заблуждавайте, че Шотландия ще се еманципира! Великата Британия ще си прикътка всички съставни страни!

Меркел каза, че ще приеме всички емигранти, които желаят да дойдат в Германия, но не в къщата й! И съсипа една велика държава!

Новият малък ефрейтор иска да се възползва, за да направи Франция отново велика!

И затова не иска да му се мотаят разни дребни балкански субекти – крадливи, спящи, нахални и неграмотни!

Губят му времето да се разхожда до Варна!

Но, понеже е французин, му казва: „Бойко, напред ще вървят …..“

Ако беше кравар от Тексас, щеше да му каже: „Fuck you, blow pipe!“

ИВАН ПЕТРОВИван Петров

адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995 -2008/

Коментари 11 за
“АКО БЕШЕ КРАВАР ОТ ТЕКСАС ЩЕШЕ ДА МУ КАЖЕ: „FUCK YOU, BLOW PIPE!“ БАЦЕ ЩЕ ЖИВУРКА ДОКАТО ВРЪЩА ЕВРОПАРИ. 100 МЛН.ЕВРО ЗА „ПЛАНА ЮНКЕР“, ПОСЛЕ ЮНКЕР ДАВА 100 МЛН. ЛЕВА ЗА ДОМУСА. 50% РАБАТ!”

 1. Банкстърчето на Ротшилд искало „Велика Франция“! То, милото, не смее носленцето да си обърше без заповед, ама искало… А Баце ще живурка, докато е удобен на Глобална България. Европари може и да не връща. Впрочем, какво означава BLOW PIPE?

 2. Тиквоча го извъртя, че уж Макрон се обърнал към него поименно като към Отговорника за Балканите, Биг Брадър, демек. Ама кой да повярва, като всички го чухме с ушите си и видяхме пренебрежителното му половинчато извръщане към дремещия наш „лидер“… Макрон си се изгаври директно с тъмния балкански субект, подчертавайки неговата малоценност. Все пак, момчето е израснало с много, ама много книги, театри, опери, дворци, култура, университети, а нашето – с филията с мас в ръка в полковнишки дом в Банкя и с една книжка „винету“.

 3. мАкарон не може да се намаже и на малкото кутре на генерал Дьо Гол,Божееее!

 4. Много точно казано…
  Кой гражданин- франсе ще кътка някой политик, освен ако не вижда файда от политиката му и реална изгода за нацията от политиката му?
  В, БГ къткаме една мутра вече три мандата… Ние прости ли сме? Стадо ли сме? Или го правим, щото нямаме избор, или просто изборите са фалшификация???
  Ганьо спи, щото не ще да чуе… Щото сегашното статукво напълно го устройва- кохезионни фондове, откраднати на поне 50% и не стигащи до тези кои имат нужда от тях… Ама, те спират….
  Утре не е днес? Тогава какво ще стане?
  Дали ще има публични бесилки на жълтите павета за продажници?
  Мисля, нищо няма да стане, просто българската нация ще изчезне, а тиквата ще си живее на Малдивите с краденото…
  Вярата е в господ, който накрая ще съди според…. казаното в библията…

  1. Bace,shte ,,izbega,, do njakolko meseca…nay/verojatno,,kam Evropata,,…Kardinalite,Kotaracite,Marginalnite kurveta/I tehnite magleta,limonkite,,otchitashti,,po mesta/DA VRASHTAT I,,POVRASHTAT,,OTKRADNATOTO OT NARODAI EVROPA!

 5. БОРИСОВ, ТИ СИ ТЪПАК! И ЗАПАДНЯЦИТЕ ГО ЗНАЯТ И ПОРАДИ ТОВА СИ ИМ УДОБЕН. МИЛВАТ ТЕ ПО КУХАТА ГЛАВА И СЕ ПРИСМИВАТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. А ВЧЕРА ГЕРОНТОФИЛЪТ МАКРОН ТЕ ПОКАНИ НЕ ОТ УВАЖЕНИЕ КЪМ МУТРЕНСКАТА ТИ ФИЗИОНОМИЯ, А ПРЕД ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ ЗА ДА СЕ ИЗГАВРИ С ТЕБ И ТОЙ ТИ ГО КАЗА, АМА ТИ ПОНЕЖЕ СИ ТЪПАК СИ МИСЛИШ, ЧЕ ТЕ ХВАЛИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *