Регистрация
Публикувано на 30.09.2014 / 15:16

Ако „АТАКА“ финишира устремно и влезе в парламента, Бойко Борисов ще налапа Големия Консенсус ДО СЛИВИЦИТЕ.

Бойко Борисов Цветан ЦветановБойко Борисов се паникьоса заради „малките партии“ и „АТАКА“. Резултатът на ГЕРБ пада със страшна сила!
Бойко Борисов привършва „репертоара“ – след „Всички на Трапезата“, „широка коалиция“ и прочие бля-бля дойде ред и на „големия консенсус“. Да внимаваме – дали зад този корпоративно пласиран „голям консенсус“ не се крие предложение за „голяма коалиция“ от немай-къде. Обаче лошо – гербаджийското „ехале“ скача срещу коалиране на партията с БСП, а дума не дава да се издума за „партия“ с ДПС. В Стара Загора Б.Б. за една бройка да бъде линчуван от побеснели гербаджии, които го направиха на нищо за врътките му с Делян Пеевски. Скочиха му и за Цветан Цветанов. Предупредиха го да не се заиграва с бесепарите.
В същото време червените „босове“ са връткави като „дърти тротоарни карачки“ – политически гювендии за пример. Главното им условие за „голяма коалиция“ – Бойко Борисов не може да е премиер. Споменати били и някои „кандидат-министри“ – като о.р. адмирал Пламен Манушев, който бил „министър 50 на 50 в Тигана“. Иначе казано – не било изключено да не се уреди с министерстване. Червените не пискали засега срещу Красен Кралев, който е много близък с Бойко Борисов, нагласил го за министър на младежта и спорта в своята Основна Схема. Която все още е в Тигана. Изпържването вече изглежда неминуемо, защото „малките партии“ объркват играта на големите играчи. Особено „АТАКА“.
Резултатът на ГЕРБ ще падне със страшна сила, ако влязат всички заподозрени – ББЦ, РБ, ПФ, АБВ и „АТАКА“. При осем партии в парламента резултатът на ГЕРБ пада дори под 90 депутати, а Лиляна Павлова, вместо да се цупи на 105, да бие чело и да се моли Господу за милост и късмет. Засега висящо е положението на АБВ. Румен Петков няма как да извади цялата кампания на образцовите безхаберници. ББЦ нагази електоралното блато. Ако не е Делян Пеевски да крепи Дудука, „цензурите“ ще затънат в Блатото. Капута вече не знае къде се намира. Данъчните го погнаха. „Периферните играчи“ от Старата Схема се разбягаха. Ужассссс.
„Реформаторите“ имат стабилен вот и вероятно ще са четвърта сила. „Фронтоваците“ се забатачиха – след последните изцепки на такива като Валентин Касабов, когото някой идиот на идиотите е сложил за водач на листата във Варна, също са „на ръба на киреча“. „АТАКА“ дърпа много здраво гласоподаватели от корпуса избиратели на БСП – във Варна, Благоевград, Кюстендил, Добрич. Ако „АТАКА“ наистина финишира устремно и влезе в парламента, Бойко Борисов ще налапа Големия Консенсус ДО СЛИВИЦИТЕ. Трудно ще събере 121 депутати даже с „реформаторите“ и „фронтоваците“. Ще му трябват и „азбукарите“, ама те са повече от „висящи“.

www.bgsniper.com

 

Коментари 11 за
“Ако „АТАКА“ финишира устремно и влезе в парламента, Бойко Борисов ще налапа Големия Консенсус ДО СЛИВИЦИТЕ.”

 1. В цяла така спомената от вас Европа, Бай Иване, националистите ги „замерят с камъни“. Какъв е този ваш „цивилизационен начин на живот който можел да бъде реалност “ ? МАРОДЕРСТВО В САМОЛЕТ МОЖЕ БИ? Публични заплахи срещу изпречили Ви се хора? Подигравка с персонал на всички обществени места? Луксозни почивки в хотел РИЦ, и ВАРАДЕРО? МЕРСИ ОТ РАЗБИРАНЕТО ВИ ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!
  РАДВАЙТЕ СЕ, ако въобще хванете 4-те% !

 2. Май единствената партия с добре изразена социална насоченост е Атака. БСП се мъчи да покаже нещо, но е доста обременена от миналото.

 3. Истината е една:
  На 5 октомври , ако народа припознае АТАКА като първа политическа сила , то това ще показва не само политическа зрелост , но и това , че мисли в правилна посока , т.е.,че Европейски и цивилизационен начин на живот може да бъде реалност !
  С това ще даде ясна заявка и към всички които искат да са във властта ,и последващи правителства , че никога повече няма да могат да бъдат манипулирани и не са се поддали на инсинуации и предубежденията , които са им внушавани от пропагандата!

  Напълно сте прав бай Иване! ЧЕ С ТОВА НАРОДА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ПОКАЖЕ НА ВСИЧКИ които искат да са във властта ,и последващи правителства , че никога повече няма да могат да бъдат манипулирани и не са се поддали на инсинуации и предубежденията , които са им внушавани от пропагандата!

 4. ВСИЧКИ ПАРТИИ И ПРОВЪЗГЛАСИЛИ СЕ ЗА НАЦИОНАЛИСТИ ПРЕПОВТАРЯТ ЛЕКСИКАТА НА ВОЛЕН,ИМИТИРАТ ГО НЕСКОПОСАНО,ПЛАГИЯТСТВАТ ОТ ПРОГРАМАТА НА АТАКА

 5. Итината е една:
  На 5 октомври , ако народа припознае АТАКА като първа политическа сила , то това ще показва не само политическа зрелост , но и това , че мисли в правилна посока , т.е.,че Европейски и цивилизационен начин на живот може да бъде реалност !
  С това ще даде ясна заявка и към всички които искат да са във властта ,и последващи правителства , че никога повече няма да могат да бъдат манипулирани и не са се поддали на инсинуации и предубежденията , които са им внушавани от пропагандата срещу АТАКА!

 6. Ако Българите осъзнаят, че те самите са част от държавата и като такива биха могли да я принудят да действа в защита на техните интереси, а не въпреки тях , то никакви фалшификации и инсинуации не са в състояние да провалят справедливата , патриотична кауза на АТАКА !
  Близо 4 милиона 60% от хората се колебаят между АТАКА и останалите партии !!!!!!!
  Това са хора , които не гласуват и ако осъзнаят своята сила , то България не за години ,а само за броени месеци , ще покаже възход и НАПРЕДЪК!!!!!!!!!!!

 7. Единственият изход е бюлетина № 11 АТАКА!!!!!!!!!!
  Единствено те и само АТАКА може да спре настъплението на мафиотите от ГЕРБ!!!!
  Гласуването за АТАКА е равносилно на една нова Революция , която може да спаси България по парламентарен ПЪТ!
  Защото се задават много тежки времена и положението на народа ще стане непоносимо и ще се появят сили ,които , ще искат насилствена смяна на правителство и статукво и хич няма да им пука вече на хората дали , ще ги обявят дори и за терористи, защото знаете , че гладът е по-силен от страха! МИСЛЕТЕ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!!

  „Ако сте мазохисти, давайте изберете отново статуквото ГЕРБ, БСП, ДПС и патериците им в следващото НС.“

 8. „Волен Сидеров е неопровержим.
  Паникьорите го мразят,
  невежите го подиграват,
  злобните го изопчават,
  но той си остава….
  ГИГАНТ пред джуджетата-политици, журналисти, политолози , анализатори………..“
  АТАКА и ВОЛЕН СИДЕРОВ!!!Просто днес няма друга алтернатива , която реално да се противопостави или сравнява с АТАКА!

 9. Атака трябва да вземе повече от 10/десет/ процента. Българи, да гласуваме за Атака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>