Публикувано на 09.01.2021 / 13:38

АЙ СИКТИР! САМО СТРЕС НА ПАЗАРА, А НАКРАЯ ВСЕ ТИКВИ НА МАСАТА!

Следя внимателно консултациите по избор на пазарен ден. Ето какво мисля аз:

Март месец е един чудесен месец за покупка на праз лук. И репички. Пише го във всички трудове на Иван Хаджийски.

От друга страна, предвид изтъняващия озонов слой над Банкя, април месец също е прекрасен месец, в който ГЕРБ биха могли да реализират смразяваща и мощна победа, не само в германската провинция Хесен, но и в метрото – посока “Надежда”. Все пак 1 април е традиционен вътрешнопартиен празник в тази древна организация.

Що се отнася до възможностите за пазар на карантинирани граждани считам, че Каракачанов трябва да купи поне 8 пощенски гълъба от САЩ, които пък след изборите биха могли да бъдат ползвани, както за военни цели, така и като медицински хеликоптери.

Искам да кажа, че у нас нищо не се губи, щото по традиция няма нищо. Кога и да иде човек на пазар, ни касова бележка ще му дадат, ни круши. Затова вместо да хабим ценен интелектуален и организационен ресурс в глупости, предлагам, да им теглим една майна на изборите!

Ай сиктир! Само стрес на пазара, а накрая все тикви на масата!

Васил Петев

Коментари 21 за
“АЙ СИКТИР! САМО СТРЕС НА ПАЗАРА, А НАКРАЯ ВСЕ ТИКВИ НА МАСАТА!”

 1. Датата, имената на „партийте“, нямат значение, ВАЖНИ са ИМЕНАТА на ХОРАТА, които ще ВЛЯЗАТ ТАМ!!! НЕ трябва да допуснем НИТО ЕДИН от този и предишните поне ПЕТ парламента, да бъде „избран“ в НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ!!!

  1. Да се обзаложим ли, че поне 200 ще са стари муцуни? Поне! Най – вероятно обаче, ще са 240 стари лисугери.

 2. Никога не забтавяйте,че тиквата има и семки !
  Вкусни.
  Тиквени семки.

  И друго трябва да знаете – гигански тикви растат на старо бунище,демек на боклук…

  Венсеремос.

  П Пис

  Най -добрата коприва расте до селския кенеф …плътно до него…

 3. Ясно е, че тези които е занимават с политика у нас, превърнаха това в професия и кариера. А в крайна сметка, политиката трябва а е естествено продължение на биографията, след успешно натрупване на капитал и жизнен опит, чрез работа и бизнес.
  Не е ясно обаче, целта на това да се оплюват всички и всеки, който се е хванал с политика (е не всеки де, тези със сараите са защитени). Създаване каша в главите на хората и опит за отвращаването им от всичко, е начина да накарат хората да не гласуват. Това пък, е откровенно рамо за запазване на статуквото. Постоянното плюене по всичко и всички, без да се дават някави идеи, води до преближаването ни до югоизточни съседи и доброволното ни предаване в робство. Този път няма да е 500., а завинаги!

 4. Пропадане по укрепения участък от пътя за Рилския манастир, открит от Тиквата само преди седмица и струващ на данъкоплатците над 6 млн.лв.
  https://scontent.fsof1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/137313596_3614491978620199_4052251680191869681_o.jpg?_nc_cat=1&ccb=2&_nc_sid=110474&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ohc=linUfDSIPcAAX_yhT-z&_nc_ht=scontent.fsof1-2.fna&tp=14&oh=32ac17117961be42adb15fae426be632&oe=60201295

  1. Никакъв ремонт не е правен.Само са опънали малко оградна мрежа и това е. Един тамошен се изхвърли,че са вкарали стотици метри анкери в скалата.Де ги анкерите бе толуп,да не са в чекмеджето,а ?

  2. Дядо Иване, тиквата се хвали но 6 милиона са потънали в чекмеджето а резултатите са видими!!!

 5. Чувайки че Google забранява критиката на Китайската Комунистическа Партия нашите демократи започнаха да ровят по старите си гардероби за партийните билети от онова време.Не е лъжлива новина.

 6. Ако гласуваме ще ни откраднат или сменят вота,ако не гласуваме същото,щом и мъртвите гласуват и то редовно ,все сме на прецаканата страна.

 7. За жалост това е трагичната истина, както е писал Петков- С герб зле, без герб пак зле,едва ли по зле, но със сигурност не и по добре.
  Няма нито един от претендентите за властта, който да има и елементарни достойнства.
  А понеже няма да може да се формира правителство, ще има нови избори и служебен кабинет, с който ще учравлява най гадният от всички, льотчикът.
  Той точно това иска.
  Да заграби властта.

  Половината от народа няма да гласува, понеже се отвращава от всички.Другата половина , вярваща на идиоти, ще легитимира престъпниците.
  Аз съм от първата половина, на разумните.

 8. Датата няма значение, ще гласуват едни същи подкупни малоумници и което по-важно ще броят пак същите честни ЦИК-аджии и накрая най-важното, резултатът ще го обявят началниците отвън, така че, всеки, който има поне малко интелект и култура и не е от групата на „аз съм прост и вие сте прости та се разбираме“ ДА СИ ПОЧИВА ВКЪЩИ ИЛИ СРЕД ПРИРОДАТА И ДА ГЛЕДА СЕИРА НА „ЕЛИТА“ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!

 9. С тез консултации за изборите да не стане каквото стана с онез консултации за конституцията. Една година консултации и в резултат един трибуквен.

 10. На едни по-предни избори обещах на мой добър познат, че ще гласувам за него, както и съпругата ми и мои приятели. След няколко дни си видяхме и гопопитах. Христо какво става. Ами , нищо от Вашата изборна секция нито един не е гласувал ца мен. Как така , не може да бъде, кълна се, казвам аз. Как не може, Локо в секцията в която гласувам всички мои роднини, баща, майка, съпруга гласуваха за мен. Когато видах изборния протокол на секцията, се видях в чудо. Нямаше нито един глас за мен. Дори аз който гласувах за себе си. Представяш ли си какви фалшификации са направили ГЕРБ. Това не е виц. Младежа го даваха по телевизията. Един от лидерите вече на партия, сега депутат.

 11. Винаги срещу Бойко Тиквата!!!
  Дори за циганин ще гласувам, ако си направи истинска опозиционна партия, а не за Мая Минетова и Славчо Чалгата.

   1. Панов, позна!!!
    Дебил съм и с голям х*й, т.е. отговарям на всички изисквания за министър в правителството- в сегашното или в бъдещото.

 12. А, не! Само не „майна на изборите“. Втръснало ми е от прогнили тикви, майната му на ковида, ще гласувам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *