Публикувано на 11.09.2018 / 11:54

АЗ СЪМ СИ ЦЯЛА АРМИЯ, ГЕРБ МАФИОТСКИ ЛАЙНА! ЩЕ МЕ СМАЧКАТЕ? КУРА МУ ЯНКО!

герб мафияДобро утро, войник!, си казваш всяка сутрин години наред.

Какъв ти войник? Аз съм си цяла армия!

Всеки ден от години наред ГЕРБ Мафията не само се е прицелила в теб, не само брутално и ежедневно те тероризира, но и с наслада се гаври.

Защото институциите в държавата са превърнати в РЕПРЕСИВНИ ЧУКОВЕ срещу всеки, който е в „списъка“ на „гадовете“, които вадят истината за мафиотската власт, която ни управлява.

Започна се от поръчките.

Предупреждения.

Сплашвания.

Сугестиране и психически терор „сещай се, снахо“.

Поръчки за физическо ЕЛИМИНИРАНЕ!

На това място ще го кажа в прав текст: в тази държава – кочина, т.нар. мутри са с неизмеримо повече чест, отколкото „белите якички“ в Мафиотската Власт, и прихващат повечето от тези поръчки, предупреждавайки ме предварително.

Не можеш да се оплачеш никъде: МВР, ДАНС, прокуратура – са с ТЯХ, ПОРЪЧКАДЖИИТЕ!

И понеже сама съм си цяла армия, оцелявам.

Преминава се към второ „ниво“.

Съдебна разправа.

Завеждат се десетки дела срещу сайта ми АФЕРА и лично срещу мен. Все от слуги на Властта. С исковете за десетки хиляди левове.

Всички са обидени от Истината.

Печелят по поръчка. Съдебните дела във варненска феодална съдебна околия са предварително предначертани.

Целта – да ме унищожат финансово, психически, наказателно.

Нямаш право да излезеш от КОРУМПИРАНАТА варненска съдебна феодална околия. Трета инстанция – нанай!

СИМБИОЗНИТЕ магистрати не си дават отводи, нагло те гледат в очите и те опраскват с лиги по устата от удоволствие.

Тук – таме – има изключения, които моментално са „поправени“ на следваща инстанция – която е пак в същата варненска феодална съдебна околия.

Тук – Власт, МВР, ДАНС, прокуратура и съд са от една порода – корупцията само я „миришат“. Преди да я лапнат.

И това обаче не ме спира. Ти да видиш и „лудата“!

А „нивото“ на последната съдийка, плюнчейки се върху името ми, е… че в съдебно засадение /?!?!/, облечена в съдийската си тога, преспокойно си вади … смартфона /?!???!/, за да проверявала и да прочете какво и назидава една дежурна по съдене „страна“ колко отвратителна е АФЕРА и Веселина Томова.

Делата – предизвестени, магистратите – обезличени в ЗАВИСИМОСТИТЕ СИ, но … всичко е точно, важното е да и ебем майката на Веселина Томова!

Но и това не стига.

Минават на трето „ниво“. С бухалките от НАП.

Едно мръсно, мерзко, гербаджийско лайно пише пасквил – „сигнал“ до Главния прокурор и хоп! – моментално цялата репресивна машина се задейства против АФЕРА и Веселина Томова.

Почват я с проверки като физическо лице.

Пасквилът на мерзкото гербаджийско лайно е толкова потресаващо неграмотен, измислен и смешен, че не си струва да бъде коментиран, но въх, мари майко, ами писан е до Главния прокурор…

И се почва – няма ден без да те мачка репресивната им машина. Целта – да станеш на кайма.

Едната им ръка не знае какво прави другата.

Докато те проверяват от … НАП – Добрич, от НАП – Варна, те канят да декларираш данък за … 13,50 лв., свързан със собственост на починалата ти майка, която три години си гледала на легло.

Впрочем, факт, обект на проверката от НАП – Добрич.

Отиваш надлежно обаче в НАП-Варна, откъдето са те поканили да декларираш фамозната сума от 13,50 лв.

Там ти викат, добре, ама ще ви направим два акта. От какъв зор, щом са те поканили и ти доброволно си отишъл, от какъв зор те размотават два часа, защото „системата ни работи бавно“, от какъв зор ти мигат притеснено в очите на парцали, от какъв зор тичат при шефката си, защото „онази жена ПО СПИСЪКА“ дошла, не е ясно…

Акт ли ще пишете? Ами пишете, бе, така са ви поръчали! Няма да ме съборите!

Всички иначе ЗНАЯТ, ЧЕ Е ПОРЪЧКА. Наясно били.

Е, и?

Вместо да проверяват онова миризливо гербаджийско лайно, използвано за да пише пасквили, което ако разровят ще мирише трайно, вместо да проверяват мафиотските властови ЛАПАЧИ и магистратите, и ченгетата им, и прокурорите им, стъпчи АФЕРА и Веселина Томова.

Е, и?

Аз ли ходих на Бора – Бора, или на Сейшелите? Аз ли трупам пачките под дюшека или в офшорка? Аз ли крадох от тази държава? Или управляващите от ГЕРБ и техните чадъри от прокуратурата, съда, МВР и службите?! Докато те крадат и придобиват от корупция, аз продавам бащините си имоти, за да работя! Защото на мен никой не ми пълни гушата с реклами от Мафиотската власт!

Всеки ден ще е така. До победата над АФЕРА и Веселина Томова.

Ножът ви е дървен, обаче.

Защото аз съм си цяла армия. И нямате и хабер каква ЗАЩИТА имам!

Ще ме смачкате?

Кура му янко.

Когато обаче дойде моето Време, защото последните винаги стават първи, Бог да ви е на помощ!

Веселина Томова

Коментари 29 за
“АЗ СЪМ СИ ЦЯЛА АРМИЯ, ГЕРБ МАФИОТСКИ ЛАЙНА! ЩЕ МЕ СМАЧКАТЕ? КУРА МУ ЯНКО!”

 1. АБЕ СЪВЕТНИЦИ, ЗАЩО НЕ УКАЗВАТЕ КАК, ЗА КАКВО , ЗА КЪДЕ И ЗА КОГО ДА ДЪРЖИ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ? АЗ ДАВАМ ТАКЪВ СЪВЕТ : С ЕДНА РЪКА ДРЪЖ ДРЪЖКАТА НА ДВУОСТРИЯТ КРЪСТОВ СПРАВЕДЛИВ МЕЧ НА ИМПЕРАТОР КАЛОЯН , С ВТОРАТА – ДРЪЖКАТА НА ,,ТОМСЪНЪТ“ , С ТРЕТАТА – ДРЪЖКАТА НА НЕМСКА БОМБА -БУХАЛКА , С ЧЕТВЪРТАТА – РПГ -07 , С ПЕТАТА И ШЕСТАТА -ТЕЖКА КАРТЕЧНИЦА ,,БРЕН “ И Т.Н. И НАС, СТРАХЛИВИТЕ БГ ХРИСТИЯНКИ И ХРИСТИЯНИ И ХРИСТИЯНЧЕТА ДА НИ ОСВОБОДИШ ОТ ОМРЪЗНАЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО И ЩЕ ДОКАЖЕШ , ЧЕ СИ ПОТОМКА НА МНОГОРЪКАТА БОГИНЯ ,,ШИВА “ , А НИЕ ЩЕ ТЕ АПЛОДИРАМЕ , ЩЕ ВИКАМЕ ,,ОСАННА “ И ЩЕ СЕ НАРЕДИМ НА ОПАШКА ДА НИ РАЗДАВАШ ПО 3000 ЛЕВА ПЕНСИЙ И ПО 8000ЛВ. ЗАПЛАТИ ! А НИЕ ЩЕ ТИ ИЗГРАДИМ ПАМЕТНИК ВИСОК 30 МЕТРА ! И ВЕЧНО ЩЕ ТЕ БЛАГОСЛАВЯМЕ !

 2. http://humanrights.bg/

  И вие научете името на този неграмотник,искайте имена и заведете дела или пуснете сигнал в някоя европейска прокуратура за психически тормоз,може и срещу правителството или държавата.

 3. Браво, точно казано… А, вие г-жо, явно нямате нищо за губене, освен достойнството си…
  Давайте все така и смело напред…

 4. Веси когато му дойде времето,а то ще е скоро.Цялата документация за престъпният бул.Левски.Как мина през стадион Спартак булеварда,да не закачат виден мафиот с казино от северната тангента.И как кмета нарочно обявява оценка която реално дори не е консултирана със оценител.Има докумунте уличаващи,как кмета и администрацията му си разделят пари,които съда им ги предоставя.

 5. Прави се акаунт в Paypal и в сайта се поставя техния код за дарение (paypal donate button).
  Който харесва сайта, може да дари избрана от него сума.

  1. Горе в главата на сайта АФЕРА има жълто кръгче, където като натиснете може да се видят всички начини за помощ към сайта!

 6. Направете една отворена сметка на Афера, като взаимопомощ за сайта, от съмишленици, от човеци, макар и плахи, плашливи, но запазили човешкото в себе си кой, колкото и когато може, не платен сайт. Мисля, че ще е от помощ, а и да ги е яд душманите. Успех г-жо Томова. Нека Бог е с Вас, а лошите …. оставете на Св. Мина и на Архангел Михаил.

  1. До главата на сайта АФЕРА има жълто кръгче, където като натиснете ще видите всички начини с които можете да помогнете на сайта АФЕРА

 7. Пoздравления, гoспoжа Тoмoва!
  Жалкoтo е, че засега крадците прoдължават да крадат и да се хилят. Ама тoва няма да е все така.

 8. На вниманието на Дриснята Митев –
  Ами ти ,къде ше одиш бе, за Диклофенак ли,на времето имаше един филм ,,Осмият“,по сценарий трябвало да се казва ,,Деветият“,ама единия се осрал ,та стигнали до 8,такива като тебе са родени революционери и България е пълна с тях,чак кенефите преливат,кошепрайм не знам.

 9. Браво Госпожо Томова!

  Вие сте единствената медия , която казва ясно и честно истината за времената в които сме принудени да живеем,управлявани от безмозъчни и нискочели бивши комунисти -последната цедка на БКП. Вие сте пример за журналистически хъс и морал във времето на мутрите.Дано младите Ви колеги да се поучат от Вас!Бъдете здрава и все така бойна!

 10. Ние сме със Вас,Смела и Достойна ми,Уважаема Госпожо Томова!
  Само така!
  Той Дявола Борисов,НАГЛЕЦА довърши България!

 11. И вече само да чуя, че някой искал да се самоубива заради тежкия си живот и положение и обстановката на тази територия!!!
  Ако някой е решил да се самоубива, да почерпи опит от ислямистите!!!
  Взема си нож, пояс, брадва, запалва си колата и т.н. и отива при тероризиращите го!!!
  Там да направи резултата поне 1:1… Ние сме повече, а дори 2-3 обезверени и загубили надежда за бъдещето на семействата си да направят това и тези мутродегенерати ще им се дръпнат някои неща…

 12. “(Боже)…Подкрепи и мен ръката,
  та кога въстане робът,
  в редовете на борбата
  да си найда и аз гробът !
  Не оставяй да изстине
  буйно сърце на чужбина,
  и гласът ми да премине
  тихо като през пустиня !“

 13. Ние сме с Вас г-жо Томова, за сега виртуално, но когато е време, ще бъдем реално с Вас и до Вас. Адмирации
  за куража и упорството, за истината!

 14. БРАВО, ВЕСЕЛИНА!
  Този път няма да те упреквам за „каруцарския“ език, защото тези, които коментираш, не заслужават и него…

 15. Ако не строшиш врата на вълка, той те изяжда.

  Станаха глутница. Българоубийци и демагози.

  От снопа пръчки за единство направиха бич за народа. Палачи.

 16. Горе главата Веси,идва им края, знаеш го по добре от мен,и никак няма да е лошо да ми препратиш едно ,,малко “ списъче, да ги потърся в даден момент, и да им припомня,коя е българската ЖАНА дАРК.

 17. И аз бих дошъл,ама ме ,,болат зъбите“,а и Вейроните Бугатитата искат поддръжка,време отнемат,жалко в България все не стига времето,тъй шей тя.

  1. Ще дойдеш ти,ама на майка ти у путката! Облиза ли насраният Гъз на глупавият ти господар борисОфф,да ви еба пичката майчина и на двамата? Няма ли пари за крадене по интернета,та се моташ тука,Помияр???

 18. Излезте на светло и говорете по телевизията!
  Поискайте и дарения,макар,че едва ли някой ще се осмели да Ви изпрати по банков път средства,знаете защо,но може да Ви дарят по небанков път.

 19. Ако това ще ви успокои,не само Вие се чувствате така,а голям процент от населението ни е на същия хал!
  Няма да споменавам и колко си отидоха от този свят,страшно е!
  Но е време да се разкарат тези българоубийци,стига!

  1. Погледни кой е създателя на герберите,фашистка организация.
   Виж кой е Аден.ауер.Унищо.жителят на свободна Ев,ропа.Създателят на на.пълно за.висима Ев.ропа.

  2. Аспаруховият мост стана на 42 години! Построен е тогава само за 3 години, а от ГЕРБ го ремонтират над 5 години, на тройна цена…
   Преди 42 години през далечната 1976 е открит Аспаруховият мост във Варна!
   Мостът свързва кварталите “Аспарухово” и “Галата” с централната част на града и е връзката на Варна с южна България и с Бургас.
   Строежът на моста започва в началото на 1973 г.
   Строителството продължава 3 години!
   Дължината и височината на съоръжението са съответно 2050 и 50 м. Широкото 21 м платно се крепи на 38 двойки стълбове, всеки от които има 2400 т носимост. Каналът под Аспаруховия мост е открит на 1 септември 1976 г., а първият кораб минава на 4 септември същата година.
   След близо 40 годишна експлоатация моста вече отчаяно се нуждае от ремонт. През 2013 г ремонта на Аспарухов мост бе едно от най-големите обещания на Портних ако стане кмет на града. Веднага след идването на власт започнаха и обещанията за ремонт. Пари бяха обещавани от бюджета на града, от европейски програми, от държавни субсидии, пари от заловена контрабанда и още откъде ли не. Имаше абсурдни идеи за подвигане на моста, за разширяване, за надраждане и за какво ли още не.
   Конкретните кметски обещания за начало на ремонта на моста станаха над 30. Ние дори престанахме да ги броим. Винаги обаче се намираше причина ремонта да не се случи. Виновни бяха времето, сезоните, Орешарски, комунистите, трафика, финансирането, а последната причина е ……. ремонта на булевард “В.Левски”?!?
   Резултатът – вече над 5 години от започването на ремонта на моста, а досега са ремонтирани само подходите към него и малките мостчета над ЖП прелеза и ул. Девня. Видимите резултати от управлението на ГЕРБ – много обещания и никакъв резултат. Добре е , че не трябва сега да се строи моста, че надали щяхме да го доживеем.
   Източник: Варна Хот

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *