Регистрация
Публикувано на 28.11.2018 / 22:50

АЗОВСКО МОРЕ НЕ Е ЧЕРНО МОРЕ, БОКУ, ДА СИ ЗНАЕШ! ТАМ, КЪДЕТО АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ, МАГАРЕТАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ БУТАТ

БОЙКО БОРИСОВСВЕТЪТ ЗАТАИ ДЪХ В ОЧАКВАНЕ НА ПОЗИЦИЯТА НА БОКУ-СЛЪНЦЕТО

Днес, понеже други по-належащи проблеми на Територията няма, Боку-Слънцето се развилня из международната политика. Със строги и справедливи думи, оглавяваният от този гуру на политическата мисъл Министерски съвет, прие позиция на България по конфликта между Русия и Украйна.

Светът със затаен дъх очакваше мнението на нашенския титан на мисълта, за да може да съгласува и своята позиция.

Русия беше порицана, по сведения на очевидци Путин, разбирайки за позицията на Боку-Слънцето, изскубал останалата си коса и изпаднал задълго в депресия. След което решил незабавно да се предаде, за да не дразни балканският Винету!

Аз, като един простосмъртен гражданин от материала на Територията, считам, че там, където атовете се ритат, магаретата не трябва да се бутат, но кой ли ме слуша.

От друга страна, не мога да забравя за позицията и на САЩ по въпроса, за базите на НАТО в България и близостта до зоната на конфликта /между другото АЗОВСКО МОРЕ НЕ Е ЧЕРНО МОРЕ, БОКУ, ДА СИ ЗНАЕШ!/.

Та толкоз….да се надяваме, че между световните проблеми, на заинтересованите няма да им остане време и сили да се занимават и с нас. Не че на умряло куче някой вади нож, но все пак да не разчитаме толкова на късмета….

Елена Гунчева

Коментари 27 за
“АЗОВСКО МОРЕ НЕ Е ЧЕРНО МОРЕ, БОКУ, ДА СИ ЗНАЕШ! ТАМ, КЪДЕТО АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ, МАГАРЕТАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ БУТАТ”

 1. Дали няма да „поканим“ скоро някой друг американски военен кораб?!

 2. Има нещо гнило от неочакваното посещение на пожарникаря в Мароко???. Не е случайно??. Скоро ще се разбере, каква задача са му поставили началниците ?.

  1. Преди два дни от италианците е заловен кораб с 11 тона хашиш, с капитан българин. Корабът е тръгнал от Мароко – виждаш ли топлата следа? Все пак това са над 100 милиона евро, а избори идват, пАре требват!

 3. …МИ ТОЙ БАШ БАНДИТА И БАШ МАФИОТА,
  ЕНИЧАРА, ПОМИЯРА И ПОДЛОГАТА НА ЦРУ НА САЩ
  ГЕНЕРАЛ -РЕКЕТЬОРА – БАЙ ХУЙ
  МИНИСТЪР ПРЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ
  КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА КАЖЕ
  ОСВЕН ДА ИЗСЕРЕ ПРЕЗ УСТАТА СИ ПОРЕДНАТА ГНУС И СМРАД
  КОЯТО СА МУ НАПИСАЛИ ГОСПОДАРИТЕ МУ ОТ ЦРУ НА САЩ
  И СА МУ ПРЕДАЛИ ЧРЕЗ НЕГОВО НИЩОЖЕСТВО ПОСРАНИКА НА САЩ…
  …ОТ ИЗЯВЛЕНИЯТА НА БАЙ ХУЙ
  ПЪРВИ РАЗБРАХМЕ, ЧЕ ЧЕРНО МОРЕ Е ЧАСТ ОТ АЗОВСКО МОРЕ…
  …/ ЗА ТОВА ВЕЛИКО ГЕОГРАФСКО ОТКРИТИЕ
  БАШ БАНДИТА БАЙ ХУЙ СЛЕДВА ДА БЪДЕ НОМИНИРАН
  ЗА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА УНИКАЛЕН ПРИНОС
  КЪМ ГЕОГРАФСКИТЕ НАУКИ
  И ИМЕТО МУ ДА БЪДЕ ЗАПИСАНО СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ
  КАТО ВЕЛИК ГЕОГРАФСКИ ОТКРИВАТЕЛ И УЧЕН,
  РЕДОМ ДО ИМЕНАТА НА АМЕРИКО ВЕСПУЧИ, ХРИСТОФОР КОЛУМБ
  И ФЕРНАНДО МАГЕЛАН /
  ..А НА НАС БЪЛГАРИТЕ ПОНЕ ВЕЧЕ НИ СТАНА ПРЕДЕЛНО ЯСНО
  КАК БИ ПОСТЪПИЛ МИНИСТЪР ПРЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ – БАЙ ХУЙ
  АКО ГРУПА ЧУЖДИ ВОЕННИ КОРАБИ
  БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НАВЛЕЗЕ В БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИАЛНИ ВОДИ
  ИЛИ АКО ГРУПА ЧУЖДИ ТАНКОВЕ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ
  НАХЛУЯТ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ
  ИЛИ АКО ГРУПА ЧУЖДИ ВОЕННИ САМОЛЕТИ
  БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НАХЛУЯТ В БЪЛГАРСКОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО…
  …АМИ СПОРЕД ЛОГИКАНТА НА БАЙ ХУЙ
  БАЙ ХУЙ КРОТКО ЩЕ ГЛЕДА КАК ЧУЖДИ ВОЕННИ КОРАБИ,
  САМОЛЕТИ И ТАНКОВЕ НАВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ
  И ЩЕ ЗАПОВЯДА НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ
  ДА НЕ ИМ ПРЕЧИ ПО НИКАКЪВ НАЧИН
  ДОКАТО ТИЯ ЧУЖДИ ВОЕННИ САМОЛЕТИ, КОРАБИ И ТАНКОВЕ
  СЕ ПОРАЗХАОДЯТ НАСАМ НАТАМ
  СЪОТВЕТНО – В НЕБЕТО НАД БЪЛГАРИЯ, В БЪЛГАРСКИТЕ ВОДИ
  И НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ – КЪДЕТО ИМ Е КЕФ
  И ДО КАТО ОБСТРЕЛВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА
  ДО КАТО ПОИЗБИЯТ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ…
  И ДО КАТО СЕ ИЗТЕГЛЯТ СПОКОЙНО И СТАБИЛНО
  СЛЕД АГРЕСИЯТА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ…
  …МА ТОЙ МИНИСТЪР ПРЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ
  В ТУЙ ВРЕМЕ ЩЕ СИ Е НА СИГУРНО И БЕЗОПАСНО МЯСТО
  В БУНКЕРА СИ В БАНКЯ
  ДО КАТО ЧАКА ОТ ПОСОЛСТВОТО НА САЩ
  ДА МУ ПРАТЯТ ТЕКСТА НА ИЗЯВЛЕНИЕТО МУ
  И ДА МУ ЗАПОВЯДАТ ДА ГО ПРОЧЕТЕ….

 4. Не че някой обръща внимание на брътвежите на гербаджийското политбюро,но заради изцепките на Потрошенко може и тук да се изкара цяла зима на студено.Руснаците вече са го правили,спряха газта преди няколко години,не ни трябват никакви ракети,между които като дребни сетни сървайвъри да се провираме.Като спрат газта посред зима и всеки отявлен гербаджийски пергиш ще надигне вой– мръъъуууу.Давайте все така,смело и безотговорно,за едно потупване по рамото от чичо Сам.

 5. Тази сутрин, бях информиран от официалните медии, че др.Борисов заминава за Мароко, за да чете лекция на тема „Приобщаването на Западните Балкани към Европа“. Предполагам, че част от Западна Африка, в лицето на Мароко, а може би и на Мавритания и на някои други, демек по северозападна, разчитат на тази лекция за да се приобщят към Либия, Тунис, Египет, Алжир и т.н. по яката средиземноморска, до Ливан и Сирия, които, Господарите на Еднокнижния Пожарникар, ебаха мамата в преследване на геополитическите си цели и ги превърнаха от цветущи държави в развалини и кошмар за своите жители!
  Да се готвят следващите за приобщаване!

 6. Тиквата е не само балкански лидер, Той е един от световните лидери, погледнато исторически. Стълб на свободата, самият Путин му е като слаб ученик.

 7. Западната „демокрация“ в подкрепа на украинския „бандерофашизъм“ срещу руския самодържец и по средата – Тиквата със свалени гащи!…

 8. ….ей….купи си по-големи памперси,че посирането ти плюс напикаването е много голямо и вониш,…..ама много !Но ти нямаш чувство за мярка….!

 9. Що ми търкате простотиите,дето ги пиша ,бе ,знаете ли колко е трудно да се добера до компютъра на Главния лекар ?

 10. Днес слушахте ли укропа Москаленко при Хекимянчето просто отврат.

 11. КРАЙНО ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИЯ ДА СМЕНИ СИСТЕМАТА И ПОСОКАТА………..ДА ОТИДЕМ ТАМ КЪДЕТО НИ СА КОРЕНИТЕ -/СЛАВЯНСТВОТО/…….ЗОРЛЕМ НИ…НАБУТАХ ПРИ АНГЛОСАКСОНЦИТЕ ПРИ КОИТО НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ Е ПРОСПЕРИРАЛА.

 12. Света трябва най-после да разбере ,че България е Незаобиколим фактор в акваторията на Черно и Азовско море ,както навремето Енвер Ходжа в Средиземните морета .

 13. Моля не наричайте България -територията- тя е земята на българите. А истинска държава си нямаме. Бог да ни пази.

 14. НАЙ-ХУБАВОТО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ Е ТОВА КОЕТО ВСИЧКИ ВИДЯХА ,ЧЕ ЦАРЯТ (В СЛУЧАЯ БАЙ ХУЙ ОТ БАНКЯ) Е ГОЛ, БОС, МНОГО ПРОСТ И НАЙ -ВЕЧЕ НЕКОМПЕТЕНТЕН ДА ИЗПЪЛНЯВА ФУНКЦИЯ НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. В ТОВА ОТНОШЕНИЕ МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СМЕ НА ЕДНО МНЕНИЕ. ЛИЦЕМЕРИЕТО , ЛЪЖИТЕ И НАГЛОСТТА НА ТОЗИ ПОЛУГРАМОТЕН ИНДИВИД КЛАСИЧЕСКИ „ПОЛУПРОВОДНИК“ОТ НАЙ-НИСША КЛАСА СА ПОВОДЪТ НА АНАЛИЗИТЕ КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВЯТ ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИМ НАПРЕД. ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ В ШОУТО С ПИЩОВИТЕ И МИЛИАРДИТЕ ПОКАЗА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И НЕ ПОЗНАВАНЕ НА НАЙ -ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРАВИЛА ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ МУ .ЗАДЪЛЖЕНИЯ .МИСЛЯ ЧЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА МУ ОБЯСНИ КАКВО ЗНАЧИ ПРАВОВА ДЪРЖАВА И РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ В НЕЯ.ТОЗИ „ЧОВЕК“ НЕ Е КОМПЕТЕНТЕН В НИЩО,ТОЙДОРИ НЕ МОЖЕ ДА ЗАПОМНИ 10 ОБИКНОВЕНИ ИЗРЕЧЕНИЯ И ДА ГИ ОБЯСНИ БЕЗ ДА ЧЕТЕ ОТ НЯКАКВИ ЛИСТЧЕТА. НЕ СЪМ СИГУРЕН ДАЛИ ЗНАЕ ПОНЕ ЕДНО СТИХОТВОРЕНИЕ А ДНЕС В МАРОКО ОТНОВО ЩЕ НИ ИЗЛАГА С НЕГОВИТЕ ЛЪЖИ И ЛАКАРДИИ ЗА ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ОТ НЕГО „ЗАПАДНИ ИЛИ ЗАПАДНАЛИ“. А ИМА ЛИ ИЗТОЧНИ,ЮЖНИ И СЕВЕРНИ????..НЯКОЙ АКО ЗНАЕ ДА ОБЯСНИ КАКВОТО И ДА ОЗНАЧАВА ТОВА!??..УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ СЪБУДЕТЕ СЕ ВЕЧЕ И НЕ СПЕТЕ..ПРИЯТЕН ДЕН..ДО СЛЕДВАЩИЯ АНАЛИЗ….

 15. Какво друго може да очакваме от КРАТУНАТА БОКУ ?

  “Kaĸ нямa paбoтa бe? Haпpимep зa oвчap в мoмeнтa, и тaĸa ce тъpcи aгнeшĸo мeco и oвчo в цeлия Eвpoпeйcĸи cъюз… пpocтo във зeлeнчyĸoпpoизвoдcтвoтo .. мa тoй нямaл щoтo бил AЙ TИ cпeциaлиcт..”

  ”Зa пъpви път ceгa ce пpoпyĸaxa opгaнизиpaнитe гpyпи и пpoпяxa в apecтитe. Oтидoxa и пocoчиxa тpyпoвeтe. Hиe ceгa paзĸpивaмe пopъчĸoви yбийcтвa. Oтивa и пocoчвaт – в тaя ливaдa имa тpyп. Koлeгaтa Цвeтaнoв c бaгep xoди и ĸoпae тpyпoвe”.

  „Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха”!

  “Цяло море и два кораба се ударили”.

 16. ПРОСТАК ТИКВО,ЗАТВОРИ СИ СМЪРДЯЩАТА ГНУСНА УСТА И НЕ СЕ ОБАЖДАЙ.ТОЯ КРЕТЕН ЩЕ НИ ВКАРА В ГОЛЯМА БЕЛЯ.

 17. Да ама американския посланик на Козяк е с УКРАИНСКА хазарска жилка и корени ,и ВИНЕТУ трябва направи дьлбок поклон голема четка на големия бял бледолик хазарски вожд и да осьди лошия бледлоик ПУТИН повелител на черното сибирско злато

 18. То това и един първокласник може да го каже. Колко ни струват тия сбирки и заседания на тия клоуни. Боко и компания оправиха България, сега ще оправят и международното положение! Вместо да си гледат нашите вътрешни дела, седнали да дават акъл или пък още по-смешно, да „нареждат“ на Русия!! ПО-ГОЛЯМА НЕЛЕПОСТ СКОРО ДА СТЕ ЧУВАЛИ!!!??? Тези са за психиатрията….

  1. А ултиматум не е ли поставил – срок незабавен, защото невидимите , ама истински невидимите, българска ескадрила и великата ни морска армада са готови за атака.

 19. Този ГЛАВАНАК БАЙ ХУЙ ОТ ШОУТО С ПИЩОВИТЕ И МИЛИАРДИТЕ ДА СИ НАЛЯГА ПАРЦАЛИТЕ И ДА НЕ СЕ МЕСИ КЪДЕТО НЕ МУ Е РАБОТАТА ЧЕ ЗАРАДИ НЕГО МОЖЕМ МНОГО ДА ПОСТРАДАМЕ ВСИЧКИ НИЕ.ТОЗИ ПОЛУПРИМАТ“ПОЛУПРОПРОВОДНИК“ ДА СЕ ПОУЧИ ОТ ИСТОРИЯТА И ДА ОТГОВАРЯ ПРЕДИ ДА СА ГО ПИТАЛИ…ТО БИВА ПРОСАК ПРОСТ АМА ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НЕ БИВА.ЗАЩО ДНЕС СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ И АНГЛИЧАНИТЕ? ЕТО ВИ ОТГОВОРА. УЧИТЕЛЯ ДЪНОВ СЪВЕТВА НА БАЙ ХУЙ ДЯДО МУ БОРИС ТРЕТИ ЧРЕЗ ЛЮБОМИР ЛУЛЧЕВ ДА ОСТАНЕ БЪЛГАРИЯ НЕУТРАЛНА И ДА НЕ ВЛИЗА ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА НО НЯМА КОЙ ДА ЧУЕ “ НЯМА КОЙ ДА ЧУЕ „.ТОГАВА БЕЗ ДА ВСЛУШАТ В СЪВЕТА НА УЧИТЕЛЯ ТЕ ВЛИЗАТ И ОБЯВЯВАТ ВОЙНА НА АНГЛИЯ И АМЕРИКА БЕЗ НИЕ ДА ИМАМЕ ДОПИРНИ ТОЧКИ И ДОРИ НАС ТОВА НЕ НИ ЗАСЯГА В ОНЗИ МОМЕНТ. НА 10 ЯНУАРИ 1944 СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ СА ПОДЛОЖЕНИ НА СТРАХОТНИ БОМБАРДИРОВКИ ЗАРАДИ ТОГАВАШНИТЕ ЗЕЛЕНИ КРАТУНИ ПОДОБНИ НА ДНЕШНИТЕ ЗЕЛЕНИ ТИКВИ ОТ БОСТАНА НАЧЕЛО С БАЙ ХУЙ ОТ БАНКЯ. КАКВА Е ПОУКАТА?.НЕ ОТГОВАРЯЙ БЕЗ ДА СА ТЕ ПИТАЛИ И СИ ДРЪЖ УСТАТА ЗАКЛЮЧЕНА ДА НЕ ТИ ИЗБИЯТ ЗЪБИТЕ !…. АНАДЪМО..ЗАТОВА ДНЕС КАТО ПОБЕДЕНА СТРАНА СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ ЗАРАДИ ОНЕЗИ КОИТО ДОКАРАХА ТАЗИ ЧУМА С ОБЯВЯВАНЕ НА ВОЙНА. ТЕ СИ НАУЧИХА УРОКА В БЕЛЕНЕ ПРИ ПРАСЕТАТА И ЧРЕЗ НАРОДНИЯ СЪД ПРЕЗ 1945 ПО ЗАПОВЕД НЕ НА РУСНАЦИТЕ А НА АНГЛИЧАНИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ. ТОВА ЗА НАРОДНИЯ СЪД ДУМИ НА БОЖИДАР ДИМИТРОВ. ПРОВЕРЕТЕ ГИ ТАКАВА Е ИСТИНАТА. А РУСНАЦИТЕ ВЛЯЗОХА ЗАЩОТО ЩЯХМЕ ДА ИЗЧЕЗНЕМ КАТО ДЪРЖАВА ПО ОНОВА ВРЕМЕ ЗА ДА НЕ ВЛЕЗЕ ТУРЦИЯ И ДА НИ ОКУПИРА. ПЪК ЗА ДОБРО ИЛИ ЗА ЗЛО РУСНАЦИТЕ ПОМОГНАХА ДА СЕ СЪГРАДИ БЪЛГАРИЯ ОТ СЕЛСКОСТОПАНСКА ДЪРЖАВА ДО СРЕДНОЕВРОПЕЙСКА ИНДУСТРИАЛНА ДЪРЖАВА КОЯТО В 30 ГОДИШЕН ПРЕХОД ПРЕМИНАЛ В РАЗРУХА И ГРАБЕЖ МАФИЯТА НЕ УСПЯ ВСЕ ПАК ДА УНИЩОЖИ. ИСТОРИЯТА И ГЕОПОЛИТИКАТА СА МНОГО ПЛАСТОВИ И НЕ СА ЗА КУХИ И ЗЕЛЕНИ ТИКВИ ОТ БОСТАНА НА ГЕРБ НАЧЕЛО С БАЙ ХУЙ ТРЕТИ.ЩЕ ЗАВЪРША С ПОГОВОРКАТА
  „КОГАТО ДВАМА СИ МЕРЯТ УЙОВЕТЕ НЕ СИ ПОДЛАГАЙ ГЪЗА“ТОВА Е СЪВЕТ КЪМ ТИКВИТЕ В БОСТАНА.

 20. Тия наясно ли са, че първо трябва да си оправят вътрешната политика, икономика и демография, ако има такава, защото иначе изглеждат смешни!

 21. Простите:
  „Винету ни е необходим както слънцето и въздуха на всяко живо същество !“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>