Регистрация
Публикувано на 30.09.2014 / 20:38

АДВОКАТЪТ НА ЯНЕ ЯНЕВ – ЕМИЛ ВАСИЛЕВ СЕ ИЗГАВРИ СЪС СЪДИЙКА!

Емил ВасилевАдвокатът на Яне Янев, дясната му партийна ръка в РЗС – Емил Василев, буквално се изгаври върху съдия от СРС, само защото произнесла присъда срещу лидера му Янев.

Ето изумителното за юрист писание на адвокат Емил Василев, което той публикува на страницата си във Фейсбук:
На снимката не е някоя фолк-дива, а съдия Силвия Цепова от Софийския районен съд. Същата, която осъди Яне Янев оня ден заради произнасянето на „клеветата“, че Р. Овч. бил част от най-ужасната енергийна мафиотска мрежа на прехода. И всичко това на фона многомилиардната дупка в НЕК, заради която щели да ни вдигат тока с 50%.
Да не би Яне Янев да я е направил тази дупка, а хората от кръга на Р. Овч., като Вальо Топлото, Фронтиера и десетки и стотици знайни и незнайни крадци и комисионери в енергийния сектор са света вода ненапита?! Тази съдийка, освен че предизвика европейски прецедент, смях и почуда в ЕК /щото показа че у нас съдят не корумпираните, а борците срещу тях/, се оказа кадър на фалиралата КТБ. Мъжът й Дянко Цепов е съдружник с адвокат Любомир Денев, който е член на Надзорния съвет на КТБ, а кантората му осъществява правното обслужване на банката. Сигурно е случайно. Както може би е случайно, че точно Яне Янев подаде сигнали срещу Цветан Василев за злоупотреби в КТБ и незаконно финансиране на Дудука.
Емил ВасилевЗа мен осъдителната присъда срещу Яне Янев, освен позор за България в Европа и подигравка с практиката на съда в Страсбург, е и чисто поръчкова – по червена политическа линия през КТБ. Съмнявам се, че тази „блондинка“ на снимката разбира какво са я хлъзнали да направи, но тепърва цял живот ще търпи последствията от него.Дано да си е струвало, съдия Цепова. Съдия?! Грешка, простете… Нещо друго сте, не сте съдия.”

Емил Василев обруга цинично и брутално във Фейсбук с безобразни квалификации много обществени фигури, включително заплашвайки ги. Това не му попречи /по делото на Янев срещу АФЕРА/ да „пледира“ колко нямало значение дали Мишо Шамара е написал във Фейсбук страницата си, че Яне е „женски полов орган“, опитвайки се да внуши, че АФЕРА сама си е измислила и написала посланието на Шамара срещу Яне Янев, дошло като негова реакция след тв изявление на Янев, че Мишо Шамара бил „куче“. Поредната  „мишена“ на юриста Емил Василев сега е съдия. Как да приемаме тази абсурдна реакция на адвокат Василев – като размахване на пръст към всеки съдия, който не се произнесе в полза на клиента му Яне, че ще бъде превърнат в „чалга певица“?!
Afera.bg

 

Коментари 3 за
“АДВОКАТЪТ НА ЯНЕ ЯНЕВ – ЕМИЛ ВАСИЛЕВ СЕ ИЗГАВРИ СЪС СЪДИЙКА!”

  1. Със сигурност предпочитам да вярвам на Силвия. Не само спрямо посочения Емил Василев. А връзката на Дянко Цепов с КТБ със сигурност е милион пъти по-малка, отколкото на вложителите в същата банка. Хм, там да не би да се кипрят и самите Янев Янев и Емил Василев, редом до Костов и т.н. познати личности..?

  2. Този Василев да не би да си ляга с Янето? Много страстно го защитава

  3. Сандева като ти гледам позата и физиономията,ми става ясно защо не вдяваш,какво е написала афера.Явно гънките в мозъчната кора са много малко или изобщо няма такива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>