Регистрация
Публикувано на 03.11.2016 / 20:15

АГЕНТ НА ДАНС ЛИ Е МОНДЕШКИ. ТОЙ /ЛИ/ Е ПРАВИЛ ЗАПИСИТЕ. СБИРКИТЕ СЕ ПРАВЯТ В СТАЯ НА СГС, ТАМ ВЛИЗА И ВРАЧКАТА НА БРЕНДО. ОПРАВЯТ ДЕЛА, ОТПРЕД ПАЗИ КАТЯ ГЪРНЕВА, СЕГА НА РАБОТА В КТБ. МОНДЕШКИ ОСВЕТЕН, БОРИСОВ НА ПЪРЗАЛКАТА

момчил мондешкиЖурналисти търсят адвокат Момчил Мондешки – един от героите в скандалните записи между съдия Владимира Янева, Румяна Ченалова и самият него?

АФЕРА ще ви помогне.

Момчил Мондешки всеки ден може да бъде намерен на столичния „Цар Освободител“ 18 до хотел „Радисън“. През последните два дни не се е появявал, вероятно заради това, че го „активираха“ със смехотворното интервю, дадено пред Петьо Блъсков от „Труд“.

Братът на Момчил Мондешки пък може да бъде открит ката ден в бар „Пура бар“ в „Радисън“, а отпред е цъфнал мерцедеса му с номер 334…

Така че, дерзайте.

Вместо да провери всичко по скандала, а то е абсолютно проверимо, прокуратурата се впусна в дърварско активно мероприятие, за което вече писа АФЕРА.

Кретенските слугински журналя на Пеевски, Борисов и Цацаров пък решиха олигофренски, че Ченалова била правила записите „по времето и в залата, където течало делото „октопод“, и естествено пуснаха „безспорни доказателства“ с някаква реплика „за проба“, която нищо общо няма със скандалните записи „Янева/Ченалова/Мондешки“.

Цацаров вместо да продължава да се излага като кифладжия, ползващ идиотизма на жълтия медиен слугинаж, моментално може да провери всичко по скандала. Ако иска, разбира се. И ако Пеевски окончателно е подложил Бойко Методиев Борисов на пързалката.

Борисов би могъл да анализира, ако изобщо му се отдава тази дейност, докъде я докараха бившите любими ортаци на Пеевски – Лучано и Цветан Василев, за да види финала си като тяхното фиаско.

Уж разиграния „скандал“ с адвокат Момчил Мондешки вече го плъзна по нанадолнището.

Сега АФЕРА ще акцентира на ФАКТИ, КОИТО МОГАТ МОМЕНТАЛНО ДА БЪДАТ УСТАНОВЕНИ И ПРОВЕРЕНИ, И КОИТО ЩЕ ОБЯСНЯТ НАГЛЕДНО КАК СЕ „ОПРАВЯТ“ ДЕЛА, КАК СЕ „ОПРАСКВА“, КАК АДВОКАТ МОНДЕШКИ СИ ХОРТУВА СЪС СЪДИИТЕ И КАК СЕ ПРАВИ „ПРАВОСЪДИЕ“ ЗАД ПЕРДЕТО:

 1. Незабавно да бъдат поставени на детектор на лъжата, или на кръстосан разпит лицата Катя Гърнева и Мариана Иванова – и двете екссекретари в СГС. И да бъдат питани – Момчил Мондешки ли е правил скандалните записи?
 2. Катя Гърнева да отговори на въпроса откъде знае, че Мондешки е правил записите?
 3. Агент на ДАНС, или както се казва там още – „доверено лице“ на ДАНС ли е адвокат Момчил Мондешки? Ползван ли е от специалните служби, които пък се ползват с „доброто“ както на Пеевски, така и на Борисов? Ако е, заради какво е бил „закачен“?
 4. Ще провери ли главният прокурор Сотир Цацаров видеокамерите и записите от тях, и ще покажат ли тези видеа какво се е случвало в стая в СГС, намираща се вляво от входа на Софийски градски съд, откъм „Позитано“?
 5. Изолирана ли е стаята? В смисъл, че не се вижда кой влиза и излиза в нея? Кой е влизал в стаята? Колко пъти и почти ежедневно ли там е влизал Момчил Мондешки, както и Владимира Янева, и куп съдии? Пазела ли е отпред Катя Гърнева?
 6. Оправяни ли са там дела?
 7. Има ли в тази стая компютър, вързан за цялата система в съда, и кой от тази „стаичка“ е ровел в делата? Мондешки ли е?
 8. Какви сбирки са ставали в тази стая – дежурно действащо лице ли е там Мондешки?
 9. Водена ли е там от Мондешки известна врачка, популярна като „врачката на Брендо“, тъй като тя, а не ГДБОП открива дъщеря му? Чува ли се тази врачка в записите „Ченалова/Янева“?
 10. Момчил Мондешки ли е правил записите, скандално известни с диалозите между Ченалова, него и Янева? И ако се анализира странното поведение по време на диалозите на Мондешки, то не прилича ли то на онова странно поведение на Ваньо Танов от другите скандални записи, свързани с Мишо Бирата?
 11. Кого от съдебната система контролира Пеевски чрез Мондешки, респективно чрез ДАНС? Има ли нещо общо това с борбата кой да лапне КТБ?
 12. Защо днес същите Катя Гърнева и Мариана Иванова работят в КТБ?
 13. Кои адвокати и съдии / за които вече писа АФЕРА/ обслужват синдика на КТБ, разбирай Пеевски?
 14. Кога някой ще провери защо всички дела, свързани с КТБ, минават през ОПРЕДЕЛЕНИ СЪДИИ?
 15. Защо едва вчера излезе окончателното заключение за самоубилия се съдия, за което трепереше шефа на СГС Калоян Топалов? Защото „казуса КТБ“ приключи на ниво СГС и до този момент „държаха“ Топалов ли? И какво ще стане сега на ниво Софийски апелативен съд, където пък е съдия Стефан Гроздев?
 16. Кой ще направи ревизия на синдика на КТБ? Кой ще опровергае „злите мълви“, че са откраднати минимум 110 – 150 милиона лева?
 17. Има ли СРС, в които е засечен Момчил Мондешки, който се хвали, че сега „аз съм новия Пеевски“? И кой го жертва, осветявайки го, като вече излишен? Или пък го вкарват в „мероприятие“ по отсвирването на Бойко Борисов, който продължава да се прави уж на „омерзен“?
 18. Има ли СРС чрез което лъсва, че 20 % от „взетите“ остават за Мондешки, а останалите отиват към Бояна и „Берлин“?

Това е само мъничка частица от въпросите, които могат да бъдат проверени, както се изпъчи и Бойко Борисов: „всичко да се провери“.

Само че кой да провери това „всичко“? Службите и прокуратурата, които са под шлифера на Борисов, Пеевски и Цацаров, които пък са вътре в блатото?

Борисов бе плъзнат по пързалката чрез Мондешки. Разбирай, чрез Пеевски. Сега се чака тактически времето, в което да бъде активиран Цацаров. Ама пак избирателно и опипом – единствено за онези, които са нарочени за „мишени“ да операт пишкира.

Защото винаги ще се намери кой да спре щурма на някоя акция.

За пример: Преди време, когато времето беше такова, баретите от спецзвено, чието име АФЕРА умишлено спестява, са били вдигнати и спешени към … обителта на Бойко Борисов, за да го … арестуват. И? По средата на пътя са били спрени. И върнати. Без обяснения.

Afera.bg

Снимка: сайта „Биволъ“. На снимката Момчил Мондешки

Коментари 11 за
“АГЕНТ НА ДАНС ЛИ Е МОНДЕШКИ. ТОЙ /ЛИ/ Е ПРАВИЛ ЗАПИСИТЕ. СБИРКИТЕ СЕ ПРАВЯТ В СТАЯ НА СГС, ТАМ ВЛИЗА И ВРАЧКАТА НА БРЕНДО. ОПРАВЯТ ДЕЛА, ОТПРЕД ПАЗИ КАТЯ ГЪРНЕВА, СЕГА НА РАБОТА В КТБ. МОНДЕШКИ ОСВЕТЕН, БОРИСОВ НА ПЪРЗАЛКАТА”

 1. Po/podrobno raznishtete po vertikalata I po horizontalata ,,slugebni,,,intimni,yerarhichni,,,kolegialni ,,I operativni ,,otnoshenija v Sadebnata palata…na Boko Haremat,v tazi institucija,prilicha N a Sodom I Gomor..v dopalnenie s BOP I DANS…Korupcija I kurvalak..v togi..

 2. Сега разбрах защо 2009г.БОКО ХАРАМ отстреля ДАНС,но и те са си криви! Ако бяха окошарили тоз еничар сега всичко щеше да е различно!!

 3. НА ТОЗИ РЕКТУМА МУ Е КАТО ЧАША ЗА КАПУЧИНО
  ГОЛЯМ ТРАФИК ИМА ТЕЗИ ДНИ
  ДАЛИ НЕ Е ЛУКУМ БАЙРЯМ -РАХАТ

 4. Един виден наш режисьор за един еднакво виден отвсякъде и навсякъде ,особено по телевизора ,действащ наш политик беше казал- Няма какво да говориш с него,достатъчно е да го погледнеш!Като гледам този,бих добавил-даже на снимка!!

 5. запомнете този човек. той управлява съдебната система сваля правителства и има връзки с Обама. Той е виновен за високия резултат на Клинтън и Путин.
  Да ама не.
  Може би афера е записмена като разумен проект. В момента е просто слугинаж на Прокопи.
  Няма кой да ви вярва господа.

  1. Eй, polis, АФЕРА НЕ Е „записмена“ първо, като „разумен“ проект, а медия на истината, която обикновено е свързана със сърцето! Второ- лайнян анонимнико, слугинаж на никого не сме били, не сме и няма да бъдем. Поради тази причина нямаме кинтите на захлебените нито прокопиевски, нито пеевски „медии“. Кой ни вярва и кой не – не си ти, който да определяш. Много поздрави на Шиши. На Цацаров обезателно. А Боко го цункай ти знаеш къде.

   1. „А Боко го цункай ти знаеш къде.“ Това ми хареса много, но подлогите имат друго мнение за себе си, а не на целувачи.

 6. В КТБ е назначена за синдик счетоводителката на Мондешки ,госпожата е от Троян ,публична тайна е ,че всички служители на СГС уволнени от Топалов,Вл.Йорданов и Председателя на ВКС са командировани в КТБ от Мондешки ,който в най-скоро време ,ще го последва съдбата на Бирата,за съжаление !

 7. Ех тая американска мечта – аз да съм №1 – хайде сега да видим г-н Пеевски ли ще я осъществи на българска земя не без подкрепата на оня хитрец който бил репресиран от комунистите – г-н Ахмед Демир Доган.Това едното,но другото е опасно за нас простосмъртните – останахме без пари,следва сега по план да останем и без жилища-като си ги залагаме при ипотека/а май имали ли сме пазарна икономика-само на думи/,имаме планова икономика както при комунизма и това е то,а нека ми говорят на шапката другите глупости – никакъв ГЕРБ,никакъв ДПС,никакъв БСП,никакъв Реформатор
  престъпник и лъжец,включително никакъв г-н Марешки – щял да ми намалява цената на бензина и горивото а не казва че ще си мълчи когато се увеличават продуктите от първа необходимост-демагог и манипулатор.Та на всичкото отгоре и тия глупости да си настаняваме пришълците в обезлюдените райони-че то това на тях същите няма да им хареса и ще се юрнат както нашите българи от селото към града и каква ще стане тогава – не ми се живее при такива съседи-уличници,както богаташите не искат съседи бедняци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>