Публикувано на 17.09.2008 / 10:41

Абе, тоя кмет Бойко не стана ли нахален?

 

 

Бойко Борисов тия дни се изказа, че премиер и президент се опитали да решат въпроса с боклука на София, ама нищо не направили.
Нито президент, нито премиер са за хвалене, но не стана ли малко прекалено кметът Борисов все с други да се оправдава?

Пак тия дни Борисов се изказа нещо как фирмата “Софийски имоти” пак правила далавери, продала някакви имоти евтино и т. н., общината щяла да оспорва в съда, ама май било законно и нищо не може да се направи.
Абе, кмете, абе, Бойко, ти си вече втори мандат кмет, имаш пълно мнозинство в общинския съвет. Какво говориш за “Софийски имоти” като за нещо, което не зависи от теб, бе чоджум?

Политическите партии на власт се компрометираха, популярността им е ниска. Но какво се задава насреща? Някаква неясна партия ГЕРБ с едно самоходно говорещо устройство начело, каквото е Бойко Борисов. Кой още е в тоя ГЕРБ зад него, не е ясно. Един бивш полицай Цветан Цветанов, който неуспешно се опитва да говори като политик с агресивни реплики, които му отиват също толкова, колкото и костюмите му.
Още десетина бивши полицаи са някакви фактори в партията и останалите из страната са лапачи, притичали в ГЕРБ, щото усещат, че ще падне лапачка.

Добре, ГЕРБ ще спечели изборите. И после – какво? Борисов ще реши проблема с боклука на София? По-скоро ще слушаме нови оправдания, че тук и там не давали земя да се строи завод за боклука. За 5 години кмет Бойко Борисов досега можеше поне да е започнал да го строи тоя завод. Кмет на място досега щеше да се е спазарил нещо с премиер, министър, съседни общини, с който и да е. А слушаме само приказки за завод и за боклук. И тоя човек ще стане премиер?

Като беше главен секретар на МВР му пречеше министърът. Като стана кмет, му пречат премиер, президент и разни други. Като стане премиер, кой знае какво ще чуем – че му пречат ЕС и глобалното затопляне.

Медиите предпочитат да цитират какво казал кметът, вместо да му задават неудобни въпроси. И да го показват как асфалтира булеварди и тича да гаси пожари (като при взривовете в Челопечене).

 

www.e-vestnik.bg

Коментари 0 за
“Абе, тоя кмет Бойко не стана ли нахален?”

  1. като му гледам процентите на подкрепа се ядосвам на тези които не виждат какъв балон е.
    Но определението „самоходно говорещо устройство“ в горния текст таман му приляга. Ха ха ха готино.

  2. Като не му оттърваше министърът си тръгна. И стана кмет. Малко са като него. Единици.

  3. Напротив,внимавайте в големите градове.Те са тези които въздишат по мъжлето Б.Б.Голям срам ще берем,ако „ВЕЛИКИЯТ“ мачо стане министър-председател.

  4. За да не става тази карикатура министър-председател, внимавайте всички в провинцията как гласувате. Тук в София вече го разкрихме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *