Регистрация
Публикувано на 15.09.2018 / 14:23

АБЕ СПИРИДОНОВ, АБЕ ГДБОП, ДА СИ ЧУВАЛ ЗА РЕШЕНИЕ НА ЕСПЧ, ЧЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ СЕ ПОЛЗВАТ СЪС СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ! ЛЪЖЕТЕ И СЪДЕЙСТВАТЕ УМИШЛЕНО НА МАФИЯТА!

ивайло спиридонов„Тази събота“ по bTV шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов лъга изключително агресивно и безочливо в ефир! Спиридонов излъга, че:

1. Не са имали информация и не са били уведомени от Биволъ, че към точката за унищожаване на доказателства за корупция с обществени средства и еврофондове ще бъде изпратен репортерски екип на Биволъ. /самата точка БОП получи също от Биволъ, след 2 дни пълно бездействие по сигнала за огромни злоупотреби с публични пари и конкретните субекти в корупционната мрежа/

2. Когато бяха арестувани колегите ни от техни хора с бронежилетки и опрени в главата заредени пистолети – не били знаели, че това са журналисти! Напротив – те бяха информирани от нас още около 22 ч. на 13.09, че колегите ни са арестувани и телефоните им са отнети и трябва да бъдат освободени, ако е станало някакво недоразумение. Вместо да освободят ВЕДНАГА колегите ни, служителите на ГДБОП с които подържахме оперативна връзка се покриха и престанаха да си вдигат телефоните, т.е. УМИШЛЕНО прекъснаха връзката. Вместо освобождаване и извинение, на колегите ни бяха съставени и издадени ЗАПОВЕДИ за АРЕСТ, които им бяха връчени около 2.30 ч. на 14.09, или цели 4 часа СЛЕД като ГДБОП бяше официално сигнализирано от нас, че журналистите, които изпратихме са арестувани на мястото на своето разследване!!!!

3. Спиридонов, като закравяло и „интелигентно“ ченге заяви публично, че „журналистите не можели да имат някаква специална защита от институциите“ и го натърти няколкократно под благовидното съгласие на водещата Марчева! Абе Спиридонов, абе Ивайло, ти случайно да си чувал, че има един съд – Европейски съд за правата на човека /ЕСПЧ/ чийто решение България като страна членка на ЕС е ДЛЪЖНА да спазва, барабар с всичките си политици, институции, МВР-та и дървени ченгета!!!! Та тоя същия съд ЕСПЧ има едно специално Решение по делото Goodwin, което също така изяснява, защо журналистите се ползват със специален статут! Защото играят фундаментална роля за информирането на обществеността по важни обществени въпроси. И ако този специален статут не им се признае и не бъдат подпомагани от властите, това ще попречи на пресата да извършва основната си функция – осигуряване на точна и надеждна информация в обществен интерес.

Както по отношение на този конкретен случай, така и по отношение на журналистиката като цяло, е невъзможно да се игнорира ролята, която професията играе в защитата на демокрацията, Спиридонов! Затова когато държавните правоприлагащи органи се опитат да ограничат това право, ЕСПЧ винаги им напомня, че защитата на журналистическите ПРАВА е крайъгълен камък на свободата и ДЕМОКРАЦИЯТА въобще. Другото е сталинската закваска, в която оше си киснете развалените мозъци.

Като лъжете в ефир – внимавайте какво точно лъжете, защото сами си вкарвате голяма беля, като давате ясна индикация, че СЪДЕЙСТВАТЕ и то съвсем умишлено на престъпленията и на Мафията, вместо да пазите Законите и интересите на държавата и обществото. Или ня #КОЙ ти се обади снощи Спиридонов и ти внуши илюзорната си мания за недосегаемост, която още тресе бившата комунистическа ченгеджийска и номенклатурна каста! Ще бъдеш разобличен, Спиридонов – точка по точка!!

Предстявяте ли си тоя изпечен тип да стане Главен секретар на МВР!!!! Това е НЕДОПУСТИМО.

До последно ГДБОП не осъществиха повече комуникация с нас

Четвъртък около 18 ч. Разговор с човек от ГДБОП:

- Изнасят и горят документи, можете ли да пратите екип.

- Ами, не.

- Значи ние да си ги проследим и да ги снимаме?

- Ами, да. Ще се обадя на началника все пак.

- Да не вземе да изтече като миналия път?

- Ами, да не се обаждам тогава.

Очаквайте разобличение на наглите лъжи на Спиридонов минута по минута със записи!

Биволъ

Коментари 11 за
“АБЕ СПИРИДОНОВ, АБЕ ГДБОП, ДА СИ ЧУВАЛ ЗА РЕШЕНИЕ НА ЕСПЧ, ЧЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ СЕ ПОЛЗВАТ СЪС СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ! ЛЪЖЕТЕ И СЪДЕЙСТВАТЕ УМИШЛЕНО НА МАФИЯТА!”

 1. Тоя глупак не бил дължал извинение, верно? А дали знае как се подава оставка? Ако не знае, да пита Филко Славов.

 2. Действително е странно да се унищожават документи на това място. Но и гафа на МВР е голям. С изключение на самото задържане след това действията са неадекватни. Можеше всичко да приключи след установяването на самоличността на лицата по едно обяснение и толкоз. Прокуратурата се губи в цялата картинка по случая. Нещо странно мълчат.

 3. Не съм му адвокат на Спиридонов, но наистина си мисля, че човека няма никаква вина в случая. Представям си, какви тъпаци са пратили от РПУ Радомир на тоя секретен пост. Разбира се, че от БОП-а няма да им кажат, за какво ги пращат и те да се натегнат пред началството първите, които се появяват там ги натръшкват и арестуват. Сега журналистите от „Биволь“ разбира се се възползват от ситуацията и оревават света.

  1. Били оревали света!!!!!! Абе френд, ти да не искаш да благодарят на куките за гаврата, която си направиха с тах? Малоумен ГЕЙбераст.

 4. е па като гледам тоя образ е що изглежда толко тъп и хранен човекот

  1. …NJAKOI ,,SLUGITELI,,SI GIVEJAT OSHTE V 90/TE G…LOSHO CHE SAI ,,NACHALNICI,,..,,GEORGE CLOOONEY,,OT ,,SOFIYSKO….,,

 5. абсолютен селянин е Ивайло Спиридонов , тъп нагъл милиционер , излъга в ефир че не е имало заповед за задържането на журналистите, да ама тая заповед те показаха с входящ номер – спиридоне мършо лъжлива милиционерска , давай си сега оставката ! лъжец и престъпник мръсен

 6. Ало, Бивол,
  Първо вижте кога е роден Спиридонов и кога е започнал работа в МВР и тогава го класифицирайте като „закоравял“ комунист.
  Нещо не е наред работата… ДжиПи Груп да не са луди да ходят чак в радомирско да си горят документите, та и да продължат да ги унищожават все на същото място. В цяла София не намериха място, та чак на 70 км ще тичкат.
  Нещо не е наред тази работа. Вижда ми се някаква постановка.

 7. Нарочно си ги избират такива като този Спиридонов – нагли и безхаберни. Какви Европи, бе! Тук цари банкянското право. Този е готов да изгърми като поредния бушон, само и само да се опази кожата на тиквата. Обаче напоследък прекалено се оплетоха в беззакония и своеволия – виж случая Младжо Маринов за МВР, онзи гузния, дето се оттегли набързо от транспорта, някакви безлични лелки и каки от Горно Нанадолнище – е, цяла Грамада! Сега пък се точат да осуетят протеста на 16-ти.

 8. Не виждам как можем да излезем от тоя чудовищен батак, даже и да искаме, а такова желание има
  в твърде малко хора. Докато опълченците са мрели на върха, хиляди са си пили ракийката .

  1. НИХИЛИСТИТЕ щели да останат последни на тоя свят тъй като ционистите най ги любят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>