Публикувано на 20.05.2020 / 10:27

АБЕ, ЛЕВСКАРИ, АКЦИИТЕ СА У БОКО, НЕ ВДЯНАХТЕ ЛИ?! ОТ НЕГО ИСКАЙТЕ ДЖИРОСВАНЕ! ШУБЕ ЛИ ВИ Е ДА ГЪКНЕТЕ!

АБЕ, ЛЕВСКАРИ, АКЦИИТЕ СА У БОКО, НЕ ВДЯНАХТЕ ЛИ?! ОТ НЕГО ИСКАЙТЕ ДЖИРОСВАНЕ! ШУБЕ ЛИ ВИ Е ДА ГЪКНЕТЕ!Значи, тъй кат’ стане, тъй става.

Тити, разплаканият и моралният, Сираков, дето го било срам да моли Бойко, щото бил най-добре приетият политик в Европата, пак реват.

Що хленчите, бе, левскари?

Не вдянахте ли, че акциите са у Боко /иска, не иска/ или и вие сте плеснати по челата, като оня „дуфалак“ герджиковския?!

От Боко искайте да ви ги джироса, какво се правите на две и половина и бълвате лицемерни лафове за „гавра“, „морал“, Апостола, как още и „мила ми, Венето“, и Ботев не сте намесили, не е ясно!

Шубе ли ви е да гъкнете срещу „най-добре приетия политик в Европа“?

Аре, по-храбричко, а?

Този живот е за смелите!

Afera.bg

П.П. Васил Петев: Сега се събудих. Прочетох новините.
Що се отнася до предложението на Божков, пиша най-бързия коментар в живота си:
ХАХАХАХАХАХАХА!
Много ме радва този пич! Цело село е в шок!
В следващите часове 99 процента от настоящото Политбюро, ще се изкаже с думите:
“Как не го е срам! Подигравка с Левски!”
А, подигравката е с тях, не с “Левски”. “Левски” си е “Левски”, с или без Божков.

Коментари 53 за
“АБЕ, ЛЕВСКАРИ, АКЦИИТЕ СА У БОКО, НЕ ВДЯНАХТЕ ЛИ?! ОТ НЕГО ИСКАЙТЕ ДЖИРОСВАНЕ! ШУБЕ ЛИ ВИ Е ДА ГЪКНЕТЕ!”

 1. Ехо, феновете на отбора на народа /на Народната милиция/! Престъпникът Божков можеше да дава пари, но престъпникът Пеевски може, така ли? Вашите престъпници са по-добри, нали?

  1. Що да е „престъпник“ бе зомби?! НЕ СЪМ ЧУЛ БОЖКОВ ДА Е ОСЪДЕН! Или и ти като мутрак перефразираш правото в “ Всеки е ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО“?!

 2. Срам, срам, срам! Левски бе обесен повторно от турците с помощта на КирякСтефчовците!

 3. Единия вика скачайте в чувалите да мрете,другия вика айде на мач.
  Както съм убийствено прост не знам кой път да фана…
  Чакай да питам аз сомалийците дали не ги искат тея акций.

 4. Легендата на ЦСКА и българския футбол Паро Никодимов призова двата отбора с името „ЦСКА“ да се обединят защото няма какво да делят. Само така „червените“ ще се доближат като организация и финанси до Лудогорец. Според него, така ще е по-лесно и да се вдигне нов стадион „Българска армия“.
  „Нека намерят баланс и се разберат като културни хора в името на ЦСКА. Да не ставаме за смях като играят следващия сезон в „А“ група помежду си. Ще викаме „ЦСКА“ на стадиона и няма да разбираме кой от кой е. Но ЦСКА е този, който играе на „Армията“. Цял живот е било така и така и ще бъде. Така от догодина ще бъде същото ЦСКА, което беше. Иначе единият дърпа напред, а другият назад и нищо не става. Нито едните ще са добре, нито другите. Ако обичат ЦСКА, трябва по този начин да решат въпроса. Друго решение няма, да обединяват силите и да сме конкурентни. Ако искаме ЦСКА да е силен, трябва да има един клуб. Ако трябва, да сложат неутрален президент“,

 5. Aкции та акции,почвайте да си събирате пари и да се самоиздържате какво ревете .
  И как решихте ,че някой ще ви подарява нещо пак…?
  И как така сте наследници на АПОСТОЛА на СВОБОДАТА…?
  Как така се кръщавате и кой дадва това право?
  Вие сте един обикновен милиционерски отбор който винаги е срамял името на АПОСТОЛА…
  Как милицията е наследила името на АПОСТОЛА?
  Вие сте едни долни говеда мучашти за керисажа….
  Съберете се всички говеда и към родопа …
  И незакачайте името на АПОСТОЛА ….
  Че сега вече го и потурчихте мръсни ,долни ,смрадливи ,тъпи предатели ….

  1. 1914-а, малко образование не е излишно. ЦСКА – 1948, Централен Спортен Клуб на Армията, капиш? Дали за милиция става въпрос? Ако наистина обичаш Апостола, затваряй си мърлявата уста. Освен, ако не си от ония посерковци, които отидоха да се из..рат на входа на новопостроения стадион в Герена.

 6. Такааа два въпроса към сините фенове:
  1- Защо когато фалираха ЦСКА същите мутри при същото мутренско управление вие се радвахте(всичко се връща)
  2-Вие само левскари ли сте или сте и българи? Питам защото всички български семейства страдат заради фалшива пандемия защо не излезете пред НС?

 7. Отдавна ме е срам да кажа, че съм левскар. Когато интригантът Сираков (оня дето си свали гащите на стадиона) отиде в Славия, всички си отдъхнаха, но интригите продължиха. После Гошо Петков доналя масло в огъня. Може и да си добър на терена, но лицемерието те прави л..но! Сираков, по-добре да си стои в Д. Богров до жена си и да поддържа семейната традиция интригантство. Пък може и в кафенето на пазара в Борово! Да живее черното тото!!!

 8. Даже преди няколко дни и г-н Домусчиев изрази своята готовност да помогне. Да ме извини, че го пропуснах в предишния коментар.

  1. От тази свиня ДомУза, нищо добро не очаквайте!Фамилията му красноречиво говори за какво става дума!

 9. И какво стана – точно преди 7 дни се смени собствеността и вече има първите 500 хил. за клуба. Даже още вчера били получени. Не мога да разбера, защо е това говорене, плюене и сълзи.

 10. Божков да каже кой е накарал Хр.Йовов да му джироса акциите! И Йовов/ с новата му работа в СПОРТ ТОТО/ да каже как и от КОЙ ги е получил? Божков май правилно ги е джиросал!

 11. Левски си е Левски, амааа…..- Васил Иванов Кунчев. А за тази сбирщина празни кратуни дето рита една кратуна пълна с въздух и дрогираните им почитатели- групи за мокри поръчки, пласиране и пренос на дрога и всякакви незаконни дейности, сбирщина от дегенерати и индивиди дето са в тежест на обществото и нормалните хора, по- добре да си сменят името. Срам и позор лайно като тити ( пути ) папазов да има нещо общо с Апостола.

 12. Ей ,тез акции да не са заразни,бе ?
  Ше играем една лотария за акцийте,май…
  Мойта дъртата изтъркала един талон и ко да види – акцийте на ,,Левски“ !
  Баси реститутката милионерка дебела ше се пуйчи на Герена ,а ?!
  Не мога повичи.

 13. Време Разделно…ТЕЗИ дето имат ТОПКИ и ДРУГИТЕ дето ги БАРАТ но тайно завиждат че ги НЯМАТ…

  1. И аз писах преди, че дошло новото Време разделно. Ще ми е любопитно как би го описал акад. Антон Дончев сега /и би ли се осмелил/. По-лесно е да се пише за външния враг, ама когато е вътрешен…Тогава е по-голямата драма.

 14. Сменете имената на отборите Левски и Ботев! И какво е това нещо, именувано „Левски Лукойл“ и предвождано от Лице с белег (за щастие не Ал Капоне) -основен ревлив мераклия да докопа акциите на Божков? Това е истинската гавра – някакви сборища от ритнитопковци на нивото на Бистришкия дебел тигър, лепнали си имената на гордостта на нацията! Престанете гаврата с имената на тези велики българи!

  1. Благодаря Ви г-н Джоузеф, че сте се загрижили за българските герои, но защо ли съм с впечатлението, че ако премахнем имената на героите и от футболните отбори, май вече няма къде да ги срещнем? А, да, на улиците с техните имена, които още съвременната доктрина не ги е заменила. Например, с имената на американските летци, които са бомбардирали София през ВСВ.

  2. Такава е и мойта позиция. „Левски“ може да е име на връх/напр. вместо турското „Мусала“/, но не и на отбор.

  3. Прав е Хелър! Това беше сторено през 1985, но след 10.11 гаврата с имената на нац. ни герои започна наново!

 15. Уважаеми, Левскари! Аз съм човек, който изключително много уважавам клубните пристрастия на всеки един – Левскар, Цесекар, Локомотивец, Славист и пр. Уверен съм, че с всеки мога да изпия по едно вино и на дълго и на широко да говорим за любимите си отбори. И знам, че това е нормално. За това, малко си мерете приказките, ако искате да сте честни, поне пред себе си! Знаете ли кое е гавра с един отбор? Първи пример /От славното комунистическо минало/: Отбора спечелва квалификация за първата „А“ група на България! Следва административно-военна-партийна команда, според която спечелелия отива на майната си, а на негово място в „А“ група се появява друг отбор – червен като петолъчка, червен като партия! Втори пример/От славното демократично настояще/: Отбора върви, има си собоственик, който слага на екипите му логото на голяма компания. Следва демократично-бандитска-боково/пеевска команда и преди отбора да е изиграл един мач, му събличат екипа и го оцветяват в синьо за да грейне логото върху друг отбор – син като демокрацията, син като обичта на всички власти.
  Това са гаври! А, това, че един собственик взима решение/я/ не е гавра, това е негово право!

 16. Как ще се спаси говедарският отбор „Левски“ ли? Ами много просто, както беше купена „Нова ТВ“, както бяха „закупени“ много печеливши фирми. Боко Тиквата ще нареди на някой от герберастките олигарси да купи говедата. Срещу това той ще им предоставя пак възможност да крадат милиарди от държавни поръчки. А народът ще играе футбол…бос и гол.
  А този ИСТЕРИЧЕН РЕВЛЬО ТИТИ е ЕМБЛЕМАТА на левскарите. Постоянно реват – за пари, след загуба, за дузпа….
  Но от цялата работа най-много намазва сайта „БЛИЦ”. Много пари взе за лъжи и близане на герберастки задници. От лигите му чак ни се подмокриха лаптопите.

  1. Ще ми се да чуя нещо за „Царско село“, „Витоша“, „Берое“, „ЛОКО“ Пловдив, „Славия“! Кой ги издържа и как, с какво? С чия протекция? Как така всички забравиха за „ЛОКО“ София? Не е ли същата схема – оня Голееем бизнесмен Гигов пое други функции (на рекетьор) и си би камшика? Не е ли тиквата в основата на всичко?

 17. Сега е момента със закон да се забрани исторически личности да се използват за имена на спортни отбори!
  Имате ли топки за това?
  Точка по пъпроса

 18. До Петко Николов
  Прав е бил БоМБето като каза , че ако дойдат акциите където трябва ще помага ..И той вчера чрез Благодетеля ЛАМЯТА ПЕЕВСКИ благоденствието РЯДКОТО ЩАСТИЕ преведе първия транш от 500 бона..СПАСИТЕЛЯ И БЛАГОДЕТЕЛЯ В ПЪЛЕН СИНХРОН… В НОВАТА ПОДЛОГА СЪС СМЪКНАТИТЕ ГАЩИ.. ДЕТ СЕ ВИКА ВЪЛКА ЕДИНАК…

 19. Българският модел е неунищожаем.
  С него ще бъде свършено, когато всички отидем в Америка.
  Както ще бъде свършено и със самата Америка.

 20. Винаги съм се съмнявала в ИСКРЕНОСТТА И ВСЕОТДАЙНОСТТА НА тити папазов,както и в какъвто и да е КАПАЦИТЕТ НА ТОВА НЕЩО КОЕТО ЕДВА ОБРАЗУВА ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ,ИЛИТЕРАТА наско сираков…
  Толкова е добра тази ситуация,маските падат,виждаме амебните лица на въпросните,надупили се на страхливеца бойко борисов,вижда се ясно кой кой е!!!
  Браво на Господин Божков,за този жест,да ни разкрие лицата на псевдочовеците,лицемерните и егоистични им същности!
  Поклон пред Таланта Ви Господин Божков,продължавайте така,видяхте ли онова нещо вчера борисов как трепереше като лист,как трепереше стола му,физиономията!!!Заслужавате аплодисменти за тази гледка на(б.б)!!!

 21. Аз пък го харесвам – не тъй напук а истински го харесвам – Васил Божков. Когато даваше милиони чападжиите от отбора да се правят на европейски футболисти – беше добър,нали! Някой тогава да го е питал от къде ги вади тези пари, негови ли са, честни ли са? Мълчаха си като дирници защото са такива. Какво ги интересува, коя ……. му е любовница и коя не му е – той ББ не дава отговори на тези въпроси, та чакате Черепа да ви се отвори по темата! За джирото – щастлив съм, че Герджиков не ме е учил. Ало професора – важна е волята а не само формата. Волята е ясна – ББ да се оправя с любимите си фенове! Това е волята на собствениците на акциите. Джирото било на отделен лист а не на алонж! Ами ако Божков го изтипоса и на алонж – пречки няма, нито фактически нито юридически. Тогава ББ да разправя на когото си иска, че на човек не можеш да му дадеш насила – може и още как. Ще разбере съвсем скоро. Това е началото – нямало е кой да каже където трябва, че Божков не е лъжица за тази уста. Ще стане оше по-лошо ако каскета сгреши да го докарат тук – тогава трябва да го убиват а става трудно! Впрочем те си го знаят и няма да сбъркат – поне този път! Но рискът Божков и Василев да вземат заедно да клатят държавата си остава! Тогава какво, а?

 22. Фен клуба на Четвърти километър е на банкет.
  Тез акции са като ваксините- никой не ги иска,ама няма как ,се ше ги набият на някого…
  Извинявайте какво стана с пандемията ?
  Бачо ви Кольо е дебил без акции,ма щастлив.
  Аз моя тунел до Сомалия го облицовам със сини плочки,много моден цвят да ви кажа.

   1. Това е мн. добро.
    Неочаквани 2 разкрития от неочаквани страни.
    Черен лебед by default

 23. Божков поставя герберските скудоумци всяка сутрин пред нови главоблъсканици. А те нали са тъпи, не знаят как да излязат от простичката ситуация с „Левски“. пътят е ясен – този, на когото са джиросани акциите, ги връчва – харизва, подарява, продава, преотстъпва, все едно – на феновете. Без намесата на Пеевски обаче. И без ядни гримаси и злобни подхвърляния. Но те се чувстват притиснати до стената и с трепет и ужас очакват следващите стъпки на Божков – нестандартни, но доставящи истински кеф на населението.

 24. Кой ми ..ра в гащите. Като искаш да управляваш всичко в държавата и се смяташ в собствените си очи за „велик и безпогрешен“ ще си приемеш и негативите от това. Левскари вие си събирайте левчетата за любимия клуб на който и аз съм фен, но погледнете какви милиони се раздават и сменят собствеността си в името и за „доброто“ на клуба. Задкулисието направо е жестоко. Как едни пари се спестяват на фирми с цел издържането на футбола, как се опростяват задължения за инвестиции по приватизационни договори на олигарси. Хората броят стотинките си, а някои хора раздават нашите пари като техни собствени.

 25. ФК Левски след Тодор Батков имаше двама скрити съсобственици ЛАМЯТА ПЕЕВСКИ и СПАСИТЕЛЯ БоМБето Бай Хуйя ? От 8 май 2020 по документи и от 13 май след като Сашо Диков отвори плика на площад Александър Невски официален собственик на мажоритарния пакет акции се оказа онова ПОСМЕШИЩЕ което в момента изпълнява длъжността МИСИР-ПРЕДСЕДАТЕЛ в ТЕЛЕВИЗИОННАТА МОНАРХИЯ ДЖАМАХИРИЯ наречена за благозвучно ЗАЙЧАРНИКА БМБ –БоМбето!?..Фк Левски си има Собственик БоМБето и благодетел ЛАМЯТА който е благоденствие и благодетел и на цялата територия.? Незнам какво очакват хората от Васил Божков след като топката е в ръцете на собственика и благодетеля на територията България и на фк Левски едновременно?! Искаха акциите и ясни собственици и благодетели ? Ето имате ги ! Благодетеля ПЕЕВСКИ и СОБСТВЕНИКА-ТИКВЕНИКА БоМБето Толупа!? На 23 май има протест на жълтите павета, национален протест… на 24 май фк Левски има юбилей, ще празнува 106 години…Феновете да се стягат за национално шевствие-протест срещу новия -стария-скрития собственик и да си поискат акциите и на клуба и на държавата едновременно?! Така повече не може да продължава..и по този начин да се управляват и клубовете и държавата.?!? А клуб със ЛЕГЕНДИ тип ИЗУЙ ГАЩИ като Сираков и ГАЩНИЦИ като СОБСТВЕНИКА-ТИКВЕНИКА БОМБЕТО и БЛАГОДЕТЕЛЯ ЛАМЯТА са до под кривата круша в кривата нива тъй да се каже до никъде ?!

  1. * Подставените лица на съсобствениците–
   Адвокат Ангелов за ЛАМЯТА и Иво Тонев представляващ БоМБето Толупа с ДЖИПКАТА виж ДЖИРОСАНИТЕ АКЦИИ

 26. ФК Левски след Тодор Батков имаше двама скрити съсобственици ЛАМЯТА ПЕЕВСКИ и СПАСИТЕЛЯ БоМБето Бай Хуйя ? От 8 май 2020 по документи и от 13 май след като Сашо Диков отвори плика на площад Александър Невски официален собственик на мажоритарния пакет акции се оказа отново ПОСМЕШИЩЕ което изпълнява длъжността МИСИР-ПРЕДСЕДАТЕЛ в ТЕЛЕВИЗИОННАТА МОНАРХИЯ ДЖАМАХИРИЯ наречена за благозвучно ЗАЙЧАРНИКА БМБ –БоМбето!?..Фк Левски си има Собственик БоМБето и благодел ЛАМЯТА който е благоденствие и на цялата територия.? Незнам какво очакват хората от Васил Божков след като топката е в ръцете на собственика и благодетели на територията България и на фк Левски едновременно?! Искаха акциите и ясни собственици и благодетели ? Ето имате ги ! ПЕЕВСКИ и БоМБето Толупа!? На 23 май има протест, национален протест на 24 май фк Левски има юбилей, ще празнува 106 години.Феновете да се стягат за национално шевствие-протест срещу новия -стария-скрития собственик и да си поискат акциите и на клуба и на държавата едновременно?! Така повече не може да продължава..и по този начин да се управляват и клубовете и държавата.?!?

 27. Не се интересувам от футбол, но не викаха ли преди време точно от агитката на „Левски“ към мин.прецедателя: „К***о!“, пък сега го защитавали… Или не разбрах?
  По-добре да цитирам смелата баба Стойна /надявам се, че е добре!/, казвайки и аз: „МУХЛЬОВЦИ!“

 28. С омекнали топки футбол не може да има! Трябват топки, ама кой ги има и на кой му стиска?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *