Публикувано на 21.03.2020 / 13:04

АБЕ, БОРИСОВ, НА КЪВ СЕ ПРАВИШ! МИЛИАРДИ ОТКРАДНА! НИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, НИ ДОГАН, НИ ПЕЕВСКИ ЩЕ ТЕ СПАСИ! /ВИДЕО!/

АБЕ, БОРИСОВ, НА КЪВ СЕ ПРАВИШ! МИЛИАРДИ ОТКРАДНА! НИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, НИ ДОГАН, НИ ПЕЕВСКИ ЩЕ ТЕ СПАСИ! /ВИДЕО!/Без коментар!


Afera.bg

Коментари 33 за
“АБЕ, БОРИСОВ, НА КЪВ СЕ ПРАВИШ! МИЛИАРДИ ОТКРАДНА! НИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, НИ ДОГАН, НИ ПЕЕВСКИ ЩЕ ТЕ СПАСИ! /ВИДЕО!/”

 1. Браво човече,браво!!!
  Аз съм с теб и се гордея с теб!!!
  Радвам се,че те има и дай боже повече такива честни ,смели и достойни хора !!!

 2. Браво, момче !
  Радвам се, че сме приятели !
  Бог пред нас, а ние след Него !
  За въздуха, за водата, за децата, за страната, за да я има БЪЛГАРИЯ !

 3. В окопите сме,гладни,мокри,жадни,мръсни,кални,войната продължава. Човек не умира когато настъпи смъртта,а когато спре да се бори.

 4. Подкрепям.
  Крайно време е народната любов да се реализира във вид на взрив на Народното събрание, Теракт като в арменския парламент или бунтове до сваляне на управляващите крадливи говеда.
  https://www.youtube.com/watch?v=LhwLDJnnSjk
  Кадры расстрела армянского парламента 27 октября 1999 года.
  Така или иначе за всички проблеми, в това число и COVID, всеки човек единствено съм може да бъде полезен на себе си благодарение на издръжливост и имунна система, а управляващите започнаха психовойна със своето население, наречена ИИ – Информационен идиотизъм, която се разпространява чрез СМРАД – Средства за масова реклама, агитация и дезинформация и репресии и ограничаване на човешките права.

 5. брига я херо мустафова за болните деца….сите паре одат у технио джеб-сите банки са техни, кво има боко, само си мисли че има…лучец

 6. Ето този гняв очаквам,поне в половината българи, за да въстанат. Тогава никоѝ и нищо не може,да спре народния гняв.

  1. И аз съм гневна,ама не мога да стана от леглото от двадесет годишен стопроцентов глад. Всеки момент си очаквам смъртта,даже и няма да има кой да ме намери този път.

 7. БРАВО! СМЕЛ МЪЖ, БРАВО! Ако има поне още 20 такива като тоя мъж Борисов и неговите ЛААЙНАРИ ще загинат браво на момчето
  АЗ СЪМ С ВАС

 8. НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава деца умират от лечими болести, а родителите им събират левчета с СМС-и.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава стари хора умират зимата от глад и студ, защото живият със сто евро пенсия.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава режат микрофоните на медиите, за да не питат Пацо-терасата и за откраднатите милиарди от мафията.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава журналистите ги арестуват и репресират по фалшиви сигнали заради разкритията им за корупцията на управляващите.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава гражданите ги преследват заради убежденията им и битката им за свобода.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава няма работна ръка защото хората избягаха от мизерията и диктатурата на мафията.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че тази просперираща държава е на първо място по корупция, на последно по доходи и на 111-то по свобода на словото.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава на всеки километър нова магистрала се пада по едно затворено училище, по една закрита болница и едно заличено село.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава възрастните хора нямат зъби, но имат таблети, за да си говорят с внучетата в чужбина. Някой старци умират с мъка без да са видели внуците си на живо.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава няма справедливост, а истината е мръсна и опасна дума, за нея убиват.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава този, с който се прегръща и нарича „Бойко“, е долен изрод и мутра прокудил над два милиона българи от родината им и отговорен за смъртта на стотици болни, невинни, или просто говорещи истината хора.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава милиардите, които Европа наля само направиха мафията ни още по могъща, а народа по-беден и обезверен.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа да спре работата на американските ТЕЦ-марици, които ни убиват и изяждат.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че американския втечнен газ е три пъти по-скъп от този, който може да внасяме, чрез „Турски поток”.
  Някой да каже на г-жа Херо Мустафа, че Боко-тиквата и бандата му подкупват продажния цигански вот и фалшифицират изборните резултати.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава властват КОРУМПИРАНО ПРАВОСЪДИЕ, КОМЕРСИАЛНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ДЕВАЛВИРАЛО ОБРАЗОВАНИЕ.
  Някой да каже на г-жа Херо Мустафа, че ако не могат да ни помогнат, поне да не ни пречат.
  Само това.

  1. Право говориш, но защо мислиш, че Херо не знае всичката ГАДОСТ, в която живеем ? И защо си ОТЧАЯН, защо чакаш Годо, да й каже ?

 9. НЕ Е ПО ТЕМАТА,АМА СЪМ МНОГО ПРИТЕСНЕН-къде изчезна Херо Мустафа? Няма изявления,поучения,няма песни , баници, рецитали, лозята останаха незарязани,промените в конституцията и те са „на трупчета“,спря борбата с корупцията,не знаем кой е вторият световно неизвестен на когото и на поколението му до девето коляно е отказана виза за САЩ. Освен потомствената американка със звучното име Херо Мустафа изчезна та се видя и една друга американска специалистка с дръпнати оченца. Моля, ако някой нещо знае да го сподели във форума,че току-виж съм нарушил забраната да стоя арестуван у дома и съм виснал пред американското посолство,че вече сън не ме лови !

  1. Кюрдката, натискаща се дори публично с Тиквата, отдавна си е в САЩ, бягайки като плъх от потъващ кораб. Те това е солидарност по евроатлантически…

 10. Най-голямото престъпление на хунтата е, че откраднаха и бъдещето, ей-така простичко казано. Благодарете специално и на двете немски фондации под американска шапка които ги създадоха. Сметката им беше ясна, всичкото капитал и ресурс в кочината се изсмуква от тия мизантропи, трохи за местният башибозук, плаща МАТ’РЯЛА!

 11. Борисов,послушай и вникни в думите на този БЪЛГАРИН,така мислим и всички останали,които живяхме като скотове докато ти си играеше на управление,послушай го и няма да сбъркаш,идете си с мир.

  1. Приемайте ни и нас, БАБИТЕ !
   За внуците и тяхното бъдеще в родината БЪЛГАРИЯ сме готови на ВСИЧКО,
   по-силни сме от повечето „мъже“-джендъри !

 12. 14 435
  Раждания за тази година
  106
  Раждания за днес
  23 151
  Смъртност за тази година
  170
  Смъртност днес

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Всички изпадаме в гняв!

   Като даваха Борисов да отива в шивашкия цех, около него само журналистката, един пазач и камерата.
   Пази се, мекотелото! Страх го е да не умре!

   И тоя, дето измисли тия пропускателните пунктове между градовете, за какво?
   Натяга ли се, подмазва ли се, комплекси ли избива?

 13. Рано или късно идва Видовден!Удря ги през деца и внуци!Хюмнега,наркомани,дегенерати и т.н!Пример политбюро на БКП!

 14. МУТРА пари не ВРЪЩА а само ПРИСВОЯВА…този толкова МРАЗИ народа си че вече не може да го СКРИЕ…

 15. Аз имам коментар: Борисов, вслушай се в тези думи и мисли му!
  А „кога въстане робът“, от другия край на света ще дойда да хвърля камък по тебе, мръсна Тикво, Гад банкянска!
  Да ме извиняват за езика всички, които ще прочетат това, ама то вече се не трае!!!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *