Публикувано на 21.03.2020 / 13:04

АБЕ, БОРИСОВ, НА КЪВ СЕ ПРАВИШ! МИЛИАРДИ ОТКРАДНА! НИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, НИ ДОГАН, НИ ПЕЕВСКИ ЩЕ ТЕ СПАСИ! /ВИДЕО!/

АБЕ, БОРИСОВ, НА КЪВ СЕ ПРАВИШ! МИЛИАРДИ ОТКРАДНА! НИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, НИ ДОГАН, НИ ПЕЕВСКИ ЩЕ ТЕ СПАСИ! /ВИДЕО!/Без коментар!


Afera.bg

Коментари 32 за
“АБЕ, БОРИСОВ, НА КЪВ СЕ ПРАВИШ! МИЛИАРДИ ОТКРАДНА! НИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, НИ ДОГАН, НИ ПЕЕВСКИ ЩЕ ТЕ СПАСИ! /ВИДЕО!/”

 1. Браво човече,браво!!!
  Аз съм с теб и се гордея с теб!!!
  Радвам се,че те има и дай боже повече такива честни ,смели и достойни хора !!!

 2. Браво, момче !
  Радвам се, че сме приятели !
  Бог пред нас, а ние след Него !
  За въздуха, за водата, за децата, за страната, за да я има БЪЛГАРИЯ !

 3. В окопите сме,гладни,мокри,жадни,мръсни,кални,войната продължава. Човек не умира когато настъпи смъртта,а когато спре да се бори.

 4. Подкрепям.
  Крайно време е народната любов да се реализира във вид на взрив на Народното събрание, Теракт като в арменския парламент или бунтове до сваляне на управляващите крадливи говеда.
  https://www.youtube.com/watch?v=LhwLDJnnSjk
  Кадры расстрела армянского парламента 27 октября 1999 года.
  Така или иначе за всички проблеми, в това число и COVID, всеки човек единствено съм може да бъде полезен на себе си благодарение на издръжливост и имунна система, а управляващите започнаха психовойна със своето население, наречена ИИ – Информационен идиотизъм, която се разпространява чрез СМРАД – Средства за масова реклама, агитация и дезинформация и репресии и ограничаване на човешките права.

 5. брига я херо мустафова за болните деца….сите паре одат у технио джеб-сите банки са техни, кво има боко, само си мисли че има…лучец

 6. Ето този гняв очаквам,поне в половината българи, за да въстанат. Тогава никоѝ и нищо не може,да спре народния гняв.

  1. И аз съм гневна,ама не мога да стана от леглото от двадесет годишен стопроцентов глад. Всеки момент си очаквам смъртта,даже и няма да има кой да ме намери този път.

 7. БРАВО! СМЕЛ МЪЖ, БРАВО! Ако има поне още 20 такива като тоя мъж Борисов и неговите ЛААЙНАРИ ще загинат браво на момчето
  АЗ СЪМ С ВАС

 8. НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава деца умират от лечими болести, а родителите им събират левчета с СМС-и.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава стари хора умират зимата от глад и студ, защото живият със сто евро пенсия.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава режат микрофоните на медиите, за да не питат Пацо-терасата и за откраднатите милиарди от мафията.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава журналистите ги арестуват и репресират по фалшиви сигнали заради разкритията им за корупцията на управляващите.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава гражданите ги преследват заради убежденията им и битката им за свобода.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава няма работна ръка защото хората избягаха от мизерията и диктатурата на мафията.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че тази просперираща държава е на първо място по корупция, на последно по доходи и на 111-то по свобода на словото.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава на всеки километър нова магистрала се пада по едно затворено училище, по една закрита болница и едно заличено село.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава възрастните хора нямат зъби, но имат таблети, за да си говорят с внучетата в чужбина. Някой старци умират с мъка без да са видели внуците си на живо.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава няма справедливост, а истината е мръсна и опасна дума, за нея убиват.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава този, с който се прегръща и нарича „Бойко“, е долен изрод и мутра прокудил над два милиона българи от родината им и отговорен за смъртта на стотици болни, невинни, или просто говорещи истината хора.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава милиардите, които Европа наля само направиха мафията ни още по могъща, а народа по-беден и обезверен.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа да спре работата на американските ТЕЦ-марици, които ни убиват и изяждат.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че американския втечнен газ е три пъти по-скъп от този, който може да внасяме, чрез „Турски поток”.
  Някой да каже на г-жа Херо Мустафа, че Боко-тиквата и бандата му подкупват продажния цигански вот и фалшифицират изборните резултати.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава властват КОРУМПИРАНО ПРАВОСЪДИЕ, КОМЕРСИАЛНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ДЕВАЛВИРАЛО ОБРАЗОВАНИЕ.
  Някой да каже на г-жа Херо Мустафа, че ако не могат да ни помогнат, поне да не ни пречат.
  Само това.

  1. Право говориш, но защо мислиш, че Херо не знае всичката ГАДОСТ, в която живеем ? И защо си ОТЧАЯН, защо чакаш Годо, да й каже ?

 9. НЕ Е ПО ТЕМАТА,АМА СЪМ МНОГО ПРИТЕСНЕН-къде изчезна Херо Мустафа? Няма изявления,поучения,няма песни , баници, рецитали, лозята останаха незарязани,промените в конституцията и те са „на трупчета“,спря борбата с корупцията,не знаем кой е вторият световно неизвестен на когото и на поколението му до девето коляно е отказана виза за САЩ. Освен потомствената американка със звучното име Херо Мустафа изчезна та се видя и една друга американска специалистка с дръпнати оченца. Моля, ако някой нещо знае да го сподели във форума,че току-виж съм нарушил забраната да стоя арестуван у дома и съм виснал пред американското посолство,че вече сън не ме лови !

  1. Кюрдката, натискаща се дори публично с Тиквата, отдавна си е в САЩ, бягайки като плъх от потъващ кораб. Те това е солидарност по евроатлантически…

 10. Най-голямото престъпление на хунтата е, че откраднаха и бъдещето, ей-така простичко казано. Благодарете специално и на двете немски фондации под американска шапка които ги създадоха. Сметката им беше ясна, всичкото капитал и ресурс в кочината се изсмуква от тия мизантропи, трохи за местният башибозук, плаща МАТ’РЯЛА!

 11. Борисов,послушай и вникни в думите на този БЪЛГАРИН,така мислим и всички останали,които живяхме като скотове докато ти си играеше на управление,послушай го и няма да сбъркаш,идете си с мир.

  1. Приемайте ни и нас, БАБИТЕ !
   За внуците и тяхното бъдеще в родината БЪЛГАРИЯ сме готови на ВСИЧКО,
   по-силни сме от повечето „мъже“-джендъри !

 12. 14 435
  Раждания за тази година
  106
  Раждания за днес
  23 151
  Смъртност за тази година
  170
  Смъртност днес

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Всички изпадаме в гняв!

   Като даваха Борисов да отива в шивашкия цех, около него само журналистката, един пазач и камерата.
   Пази се, мекотелото! Страх го е да не умре!

   И тоя, дето измисли тия пропускателните пунктове между градовете, за какво?
   Натяга ли се, подмазва ли се, комплекси ли избива?

 13. Рано или късно идва Видовден!Удря ги през деца и внуци!Хюмнега,наркомани,дегенерати и т.н!Пример политбюро на БКП!

 14. МУТРА пари не ВРЪЩА а само ПРИСВОЯВА…този толкова МРАЗИ народа си че вече не може да го СКРИЕ…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *